Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסכים איתך שכולם מספסים נקודה , אבל היא אחרת לגמרי .

חוץ מאפוד זוהר יש עוד אמצעי זוהר שאמור להיות בכל רכב , אולי אתם זוכרים ששמתם אותו לקראת טסט פעם.

זה משולש אזהרה? מוכר לכם?

אני שואל , השוטר ז"ל שם משולש אזהרה או לא?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אומי, כשאדם לא מרוכז בנהיגה ולא מביט לצדדים, גם אם תעמוד שם נערת ליוי ערומה הוא לא יראה אותה.

(אין זה אומר שאפשר לוותר על משולש אזהרה)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אפוד זוהר, משולש ועוד איזה פרט קטן שלא ממש שמים לב אליו שנקרא ניידת עם צקלקות :shock:

אבל תסתכל על הקישורים שנתתי בעמוד הראשון, נראה לך שאיזה משולש היה עוזר שם או

?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ואני אישית ב1500 ש"ח הייתי קונה לעצמי סופ"ש בחו"ל, זה נראה לי הרבה יותר עדיף מאשר החלפת צמיג באוטו.

גם אני אשמח להיות בחו"ל, אף פעם לא הייתי. גם באילת לא הייתי אף פעם! (לא לצחוק, ככה יצא).

אם חס וחלילה יהיה לי פאנצ'ר בכביש ראשי אני אתפלל לנס.

את צודקת, זה גם נכון. אבל בלי שום קשר, אם יש לך פנצ'ר לא הבנתי מה תעשי?...

גיא, אתה גר ביקנעם, נכון?

שמת לב לעבודות בכביש הראשי הזה, שעובר צמוד לעיר שלך לכיוון זכרון?

אני עובר שם כמעט כל יום. יש שם שוליים ברוחב של מטר וחצי גג

ובחלק גדול אין שוליים בכלל. האוטו שלך, גם אם תגרד את המעקה - יבלוט לכביש.

היית עוצר שם להחליף גלגל?

כן, מדובר על כביש 70. העבודות שמתבצעות שם הם של כביש 6, ובחלק אחר של הכביש אלו עבודות של מע"צ שרוצה להרחיב עוד נתיב על חשבון השוליים (איך לא).

שם בשום פנים ואופן לא הייתי עוצר, יש גבול, אין שם שוליים כמעט בכלל. אבל במקום שיש שוליים לכל הרכב אני הייתי עוצר.

אומי, כשאדם לא מרוכז בנהיגה ולא מביט לצדדים, גם אם תעמוד שם נערת ליוי ערומה הוא לא יראה אותה.

אני יום אחד חזרתי עייף מהבסיס אחרי שמירה בשעה 22:30- נסיעה של 40 דקות/ 40 ק"מ, הפעלתי חימום, הרדיו דיסק עובד על ווליום מטורף כדי שלא ארדם בטעות, ולמרות כל המגבלות ראיתי מישהי יפה וכמעט נכנסתי ברכב שהיה לפני, אבל הבלמים באונו היו חדשים אז הרכב עצר כמו שצריך :-)

פורסם
אני יום אחד חזרתי עייף מהבסיס אחרי שמירה

עכשיו נפל לי האסימון!

אתה ילד(לא בצורה מזלזלת אלא עובדתית), עם מודעות לחיים של ילד ועם 0 אחריות כלפי אחרים של ילד ולכן אתה מרשה לעצמך לקשקש את השטויות שאתה מקשקש כאן.

חכה שתתחתן, יהיו לך ילדים ונראה אז איך תגיב כשתקרא את גבב השטויות שכתבת כאן.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אלעד- אני לא מאמין שניפגש לאחר העוול שנגרם לי, למעשה למפגש פיאט האחרון בהרצליה לא באתי בכוונה, לידיעתך, למרות שכולם היו.

אני מעולם לא קיבלתי שום דו"ח כלשהו מאז שהוצאתי רישיון באפריל 2004, וכמובן שלא מתגרה בניידות של משטרת התנועה.

1. אין לי מושג על איזה עוול אתה מדבר, אבל אם אתה חושב שפגעתי בך בדרך כלשהי, אתה מוזמן לבוא ולהעלות את זה ולא לשבת בצד ולשחק אותה נעלב כמו ילדה קטנה. אתה אדם מסכן מאוד אם אתה נמנע מלהגיע למקומות ציבוריים שנמצאים בהם באותה עת אנשים שפעם פגעו בך.
  2. קשה לי להתעלם מהעקיצה במשפט השני שלך. אל דאגה, ידידי - הבקשה להישפט תצא בימים הקרובים. ניתן לביהמ"ש לומר את המילה האחרונה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

יניב, לא רוצה לפגוע, אבל אנשים כמו גיא בדר"כ לא מוצאים את החצי השני

(משהו בסגנון "כל העולם נגדי", ע"ע "למה צוחקים עלי שאני נוסע באוטו פחות ממה שאני הולך ברגל")

אלעד, זה בסדר, גם הוא פעם יחטוף סטירה, ואז הוא יבין שאי קבלת דוח לא הופך אותו לנהג יותר טוב או פחות טוב, סתם עניין של מזל.

פורסם

חבר'ה, עם כל הכבוד לכם, אני חושב שזה קצת לא יפה לרדת על גיא.

נכון שהוא ילד, כמו שבגירה אמר, אבל ילדים גם הופכים לגברים בסוף וההתנהגות שלהם משתנה. אז להגיד שאנשים כמוהו לא מוצאים את החצי השני זה לא נכון.

דעה אישית, אני אעדיף בכל מקרה לא לעצור בשול הדרך כדי להחליף צמיג עקב הסכנה, אלא אם זה שול רחב מאוד.

אגב, אני מקווה שמתנ"א מעכשיו יתנו לעצמם דו"ח כל פעם שהם עוצרים בשוליים עם הממל"ז המסריח שלהם.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
תומר,

מצד אחד, אני מסכים איתך לחלוטין, כשבאתי לשפץ את הבית הכריחו אותי לבנות בו ממ"ד וישר הזדעקתי!

"שיבנו יותר מקלטים ויתחזקו אותם, קמצנים מושחתים, אני צריך לממן את ההגנה האזרחית של המדינה?":evil:

בלחימה האחרונה קיבלתי את ההוכחה המוחלטת שעניין הממ"דים הוא הרבה יותר מאשר נכון ומוצדק, במציאות ההזויה שלנו הוא הכרחי!

נכון שצריך לטפל באלה שיורים אבל אם עד אז אתה מעדיף שאתה והמשפחה שלך תהיו חשופים לסכנה, סבבה לך, לי זה לא מתאים.

אותו כנ"ל לגבי הצמיגים, צריך שוליים יותר רחבים, צריך מפרצים כל כמה ק"מ שיאפשרו לעצור בחרום או סתם להתרעננות אבל כל עוד אין אותם, ההתעקשות להחליף צמיג בשוליים צרים היא טיפשית ומסוכנת לך!

בשוליים צרים אם מדובר על גלגל בצד שפונה אל הכביש אני מוכן להבין, אבל במשטרה לא אומרים צר או רחב אלא שוליים בכלל.

שים לב שהשוליים במחלף מורשה על הגשר עצמו הם רחבים מאוד ושם אין בעיה להחליף גלגל אפילו למשאית שהיא רחבה יותר מרכב פרטי. אבל כמו שאתה יודע, במשטרה ומשרד התחבורה לא עושים סלקציות אלא פותרים את הבעיה בעזרת הכללה וככה מונעים מהשוטרים לחשוב מתי כן לפעול ומתי לא וככה יש לנו שוטרי נצנץ שעובים כמו רובוטים, 0\1.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

"אבל הוא ילד" "איזה ילד ? אפשר להחנק מילד כזה" (ע"ע "ספיחס")

גלעד, אף אחד לא יורד עליו, הוא מביא את זה על עצמו, לטענתו "כולם מעליבים", כי הוא לא יודע לקחת דברים בסבבה, כסף זה נראה בשבילו כמו הכל בחיים, הוא הוציא עכשיו 100K על רכב ומוכן למות בשביל זה.

לדעתי זה נראה טיפשי, מסתבר שגם לדעת אחרים.

תומר, מזה משנה אם זה הגלגל שפונה לכביש או לא ?

אם רכב יפגע ברכב שלך בעודו חונה בשולים ויהדוף אותו אל המעקה כאשר אתה נמצא בין הרכב למעקה מרוכז בגלגל המפונצ'ר, אתה פשוט תמעך למוות.

פורסם

אור לפי מה שאתה אומר בכל מקום כאשר אתה תחליף גלגל יש סיכוי שתימעך כי איזה רכב עבר שם ונכנס ברכב שלך. גם בחניון של הסופר וגם בחניון של הקניון וגם בשטחי חול שליד הסופרלנד.

בסופו של יום אין מקום באמת סטרילי, השאלה היא כמה אתה מתעקש להרחיק בבטיחות ובמקרה הזה המשטרה כופה עלינו בטיחות גבוהה מידי כדי לחסוך לעצמה כאב ראש מכל כיוון אפשרי.

אם יש לך 2 מטר שוליים ואתה מחליף גלגל בצד הנהג יש סיכוי שיעבור רכב ויגרד אותך כי אתה בולט עם התחת שלך לתוך הכביש תוך כדי התכופפות להחליף גלגל. בגלגל בצד הנוסע אין את הבעיה הזאת.

אור אם כלכך מסוכן להחליף גלגל בעצירה בצד הדרך לפי מה שאתה אומר, אתה לא חושב שצריך לאסור על נסיעה בדו גלגלי בגלל סכנה גבוהה יותר במשך זמן הנסיעה ולא רק בזמן החלפת הגלגל? במה שונה נסיעה בדו גלגלי להחלפת גלגל?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אין שוני, אני אישית מרחיק רחוק מאוד בבטיחות בגלל המקרה שלי עם דו"ג.

כן, ברור לי שאין סטרילי, אבל יש 50% פגיעה ויש 20% פגיעה, אני מעדיף 20%

(יש סטרילי, המצב הנוכחי שלי, בתוך ממ"ד מול המחשב, הסיכוי להפגע כאן הוא ממש ממש נמוך)

פורסם

לגיא. אני משער שכמו כולנו היית מעדיף לאבד את ה100K ששווה האוטו מאשר חו"ח את החיים או אפילו "רק" להיפצע בתאונת דרכים. זה מה שכולם פה פשוט רוצים שתגיד. תודה בזה וסיימנו עם הדיון ההזוי הזה.

פורסם

סליחה שאני מתבטא בסוג של חריפות, אבל עיקר נשמט מזכרון החברים המכובדים שמעלי. אפשר להביא נימוקים לכאן או לכאן בכל הנוגע לסכנה שבהמשך נסיעה עם תקר או תקלה אחרת. על דבר אחד לא יכולה להיות מחלוקת והוא שהמצאותה של ניידת ללכידת עברייני מהירות על השוליים אינה תוצאה של ויכוח כזה.

• תוכן חדש...