Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תסלחו לי שניכם, אתם פסיכים לגמרי

בסך הכל שאלתי שאלה-כמה נזק יכול להיגרם לרכב אם נוסעים על הג'אנט בלבד? בכל זאת, כביש מהיר. לנסוע במהירות צב עם פנצ'ר נראה לך יותר בטוח מלעצור בשול?

Insane things comes from insanely people.

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אך הגעת לדחיפה של רכב?

מדובר פה על יציאה מהרכב כשאתה עוצר (ולא משנה מה הסיבה) בשוליים.

אור תבין שעכשיו מענישים מדינה שלמה בגלל כמה אנשים שעשו טעות.

מחר יגידו לך לצאת מהבית עם אפוד מגן כי מישהו שפרק את הנשק שלו בכניסה לקניון, יכול בטעות להיפלט לו כדור וזה יכול להרוג אותך, או שאל תחצה מעבר לחציה כי יכול להיות שאיזה שיכור ידרוס אותך.

שורה תחתונה המדינה לא משקיעה בטיפול באנשים שכאלה אלא מעדיפה לכלוא את כל השאר כי זה יותר קל.

היום גם בבית לא בטוח להישאר, תמיד יכול לעוף איזה טיל על הבית שלך או יותר גרוע יפול עליו לווין מהשמיים אז בואו נחיה בחדרי ביטחון ונעבור בין מקומות כמו בסרטי מדע בדיוני.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בפעם המי יודע כמה:

אני נסעתי 12 ק"מ על פנצ'ר בגלגל קדמי ימין, הנזק היה צמיג, שגם ככה התפוצץ בכניסה לבור.

ראוי לציין כי נסעתי 30-40 קמ"ש לא יותר מזה כי כל האוטו היה בויברציה בגלל הפנצ'ר, אבל לדעתי זה עדיף אלפי מונים להתקדם לאט, קרוב ככל האפשר לגדר הבטיחות עם אורות אזהרה, עד למציאת מקום בטוח לעצירה.

תומר, באורגינל אתה צודק 100%, אבל מה אני יכול לעשות ?

אנשים ממשיכים לנהוג שיכורים בקטע של לא יקרה כלום, אותי יעצרו על בקבוק יין שיש לי באוטו, אותך יעצרו על פנצ'ר, אנחנו כולנו ביחד משלמים מחירי ביטוח מופקעים בגלל נהגים לא זהירים אחרים.

כן, יצאתי מהאוטו ודחפתי אותו לצד הדרך, כדי לא לעמוד באמצע הכביש, תחשוב לבד מה עדיף, לשבת באוטו לחכות לעזרה כמה שעות או לצאת ל2 דקות ולדחוף את האוטו לצידי הדרך ?

לסיכום: אם לא טוב לך החוקים, תמכור את האוטו וסע באוטובוס, או ש:

תכופף אותם כמו פיירוטק, תעבור באדום כנס באין כניסה סע עם יותר אנשים ממה שמותר, בסוף תגיד שהשוטר חרא.

לא יודע, אני מסתדר מצויין עם החוקים של המדינה, כבר 4 שנים לא קיבלתי שום דוח מלבד חגורת בטיחות.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אני גם בלי החוק נוהג כך.

לפני כשנה, בנסיעה על כביש 5 לכייון מערב בדיוק בכניסה בעליה למחלף לכביש 20 התפנצ'ר לי הגלגל. המשכתי בנסיעה מתוך ידיעה שאני הורס את הצמיג לגמרי.

בסוף העיקול של המחלף יש אי תנועה גדול, שם נעמדתי והחלפתי את הצמיג.

לגבי הנושא באופן כללי.

בשנים האחרונות קיימת נטייה ברורה של הרחבת כבישים על חשבון שול הדרך, נוצר מצב שבו ייתכן שיהיה על הנהג לנסוע זמן ממושך עד שיזדמן לפניו מקום להחלפת הצמיג.

פתרון אמיתי אין, רק מחפשים דרך להתנער ולזרוק את האחריות על הנהג. רוצים שננסע על צמיג מפונצ'ר - אין בעיה, רק שידאגו למפרצונים כל קטע דרך סביר.

פורסם

אור, אולי בשבילך הרכב הוא "חתיכת פח על 4 גלגלים", ואולי הרכב שלך "מתישהו יימכר לאחר", אבל הרכב שלי לא יימכר לאחר והוא לא חתיכת פח.

אם מחליפים גלגל בצד כמו שצריך ונוקטים בכל אמצעי הבטיחות, הסיכוי שיקרה משהו קטן.

אולי לך יש עודף כסף כדי לזרוק אותו על תיקונים שבמידה והיית מפעיל קצת הגיון לא היו קורים, אז שיבושם לך. אני ב- 1500 ש"ח עושה כמה דברים אחרים.

ובנוגע להערה שלך שגם בלי כסף אנשים מאושרים: בולשיט!

תראה לי אנשים כאלה, אני אשמח לראות.

כל הסיפורים האלה על העניים שגרים בפארקים או בחדרי מדרגות, אתה חושב שהם מאושרים? מה זה מאושרים, משהו משהו.

אם אין כסף= אין אפשרות להתקיים בצורה נורמלית= אין אושר אלא עצבות ודיכאון.

בנוגע לכיבויי מנוע באמצע הכביש- קרה לי מאה פעמים עם האונו (איך לא).

אם זה בהמתנה בפקק או ברמזור אדום פשוט ממשיכים לעמוד באמצע הכביש, מפעילים איתות חירום, מי שרוצה עוקף, מי שרוצה ממתין עד שאצליח להניע שוב. איך אני אצא לדחוף את הרכב אם אני לבד?

אם זה קורה באמצע הנסיעה פשוט משחררים קלאץ והמנוע מניע, אם זה רכב אוט' יורדים לשוליים ומתניעים מחדש.

פורסם

אפשר להיות רגועים

אין שום תקנה חדשה ולא כלום. מדובר ברעש תקשורתי על שום דבר בעצם וישנו עיוות בכתבה.

דובר משטרת התנועה אישר בפני כי לא יתנו דוחות לכלי רכב תקועים בצד הדרך בעקבות תקר בגלגל, אלא רק לאלה העוצרים בצד הדרך שלא למקרה דחוף או חירום, מקרים כמו עצירה לצורך שיחה בסלולרי, תפילה, שינה וכו'. אז כן, ינתנו דוחות על סך 250 שקל.

אין שינוי בחוק, אין תקנה חדשה, אין שינוי בדרישות לסימון המשולש ולבישת האפוד הזוהר ואין שינוי בהוראות האכיפה ולא כלום.

דובר המשטרה ציין כי ברור כי ישנה סכנה לא פחותה בנסיעה עם גלגל מחוסר אוויר מאשר עצירה בצד הדרך.

ואגב, ההתייחסות היא לדרך מהירה בלבד.

פורסם

שילך לעזאזל הג'אנט ביחד עם הצמיג. חיים של בן אדם שווים הרבה יותר מכמה מאות שקלים !

ולכל ה"חכמים" שיסכנו את החיים של עצמם בשביל צמיג אומלל וג'אנט: בכבישים אל תהיו צודקים, היו חכמים. בתי הקברות מלאים בכל מיני "צודקים" כמוכם.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אם אתה מוכן ללכת קבוע עם אפוד מגן ברחוב, סבבה זה החלטה שלך, אני לא מעוניין.

אם אתה מעוניין לחכות שיהיה מעבר בין מקומות כמו בסרטים, סבבה תחכה שתהיה הטכנולוגיה, אני לא מעוניין לחכות אני רוצה לצאת היום לקניון ואני רוצה לעבור את הכביש בשקט.

אומנם זה רחוק אחד מהשני, אבל זה כמו לחיות במקום מופגז או במקום עם הרבה פיגועים, חלים עליך חוקי זהירות מחמירים מאוד בגלל חבורת טרוריסטים שבמקום שיטפלו בהם מטפלים בך. אתמול זה לא לצאת מהבית כי אולי יפול עליך טיל (לפחות מעבר דירה יפתור את הבעיה), היום זה לא לעצור כי אולי מישהו יכנס בך באמצע החלפת גלגל.

ואני אהיה ראש קטן? אין לי כסף להשקיע בנזקים שקורים לרכב שלי כי אסור לי לעצור בצד ולתקן פנצ'ר. אני משלם מספיק למדינה שתטפל ותמגר את התופעות האלה שבגללם אני סובל.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
למעשה גם בפעם האחרונה כשנתקעתי עם פנצ'ר בחושך מוחלט (אומנם בתוך עיר, אבל כביש ראשי) העמדתי את הרכב בצד, בלי איתות חירום (חיברתי פנס למצית כדי שיאיר לי אז פחדתי שיגמר המצבר), וגם לא לבשתי את האפוד הזוהר, פשוט לא נוח- הוא גדול עליי. נחשו מה? לא קרה כלום.

אם נפגש, תוציא בבקשה את תעודת הזהות שלך כדי שאוכל להוסיף את המילים "גבר גבר" לצד השם שלך.

שמעתי שגם חגורת בטיחות אינה נוחה בעליל. אז מה, אתה נוסע גם בלי חגורה?

תקנת האפוד הזוהר היא אחת התקנות הצודקות, הנכונות ומצילות החיים שתוקנו כאן אי פעם. חבל שאנשים כל כך מקלים ראש בה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

גיא, אני דחפתי לבד סובארו לגאסי, האוטו שוקל בסביבות 1200 או 1300 ק"ג, במשך 1.3 ק"מ עד למוסך, כי גרר רצה על זה 100 ש"ח.

יותר מזה אני אגיד לך:

נתקעתי עם הבמוו בחולון, ללא שרותי גרירה, אחרי שהחזרתי ידידה מהעבודה הביתה, דחפתי את הרכב בחזרה לעבודה (5 ק"מ) לבד !!!

אם יזדמן לך פעם להיות באיזור חולון, תעשה טלפון אני אראה לך שזה אפשרי.

אוטו לא תמיד מניע כשהוא נכבה, אז אל תתחכם.

תרצה או לא הרכב הוא חתיכת פח, בין אם תימכר בין אם לא, אהה וסליחה יש גם כמה חלקי פלסטיק וגומי וזכוכית, אחלה דרך לגמור את החיים.

גיא, אני שולח לך פרטית לגבי הנושא של הכסף.

פורסם

שורה תחתונה המדינה לא משקיעה בטיפול באנשים שכאלה אלא מעדיפה לכלוא את כל השאר כי זה יותר קל.

היום גם בבית לא בטוח להישאר, תמיד יכול לעוף איזה טיל על הבית שלך או יותר גרוע יפול עליו לווין מהשמיים אז בואו נחיה בחדרי ביטחון ונעבור בין מקומות כמו בסרטי מדע בדיוני.

תומר,

מצד אחד, אני מסכים איתך לחלוטין, כשבאתי לשפץ את הבית הכריחו אותי לבנות בו ממ"ד וישר הזדעקתי!

"שיבנו יותר מקלטים ויתחזקו אותם, קמצנים מושחתים, אני צריך לממן את ההגנה האזרחית של המדינה?":evil:

בלחימה האחרונה קיבלתי את ההוכחה המוחלטת שעניין הממ"דים הוא הרבה יותר מאשר נכון ומוצדק, במציאות ההזויה שלנו הוא הכרחי!

נכון שצריך לטפל באלה שיורים אבל אם עד אז אתה מעדיף שאתה והמשפחה שלך תהיו חשופים לסכנה, סבבה לך, לי זה לא מתאים.

אותו כנ"ל לגבי הצמיגים, צריך שוליים יותר רחבים, צריך מפרצים כל כמה ק"מ שיאפשרו לעצור בחרום או סתם להתרעננות אבל כל עוד אין אותם, ההתעקשות להחליף צמיג בשוליים צרים היא טיפשית ומסוכנת לך!

STIO כתב:

הרכב שלי לא יימכר לאחר והוא לא חתיכת פח.

אני בצורה כזאת מסוגל לדבר רק על אישתי ועל הכלבה שלי,נשמע שאתה מאוהב באוטו, מתי החתונה:roll::shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אלעד- אני לא מאמין שניפגש לאחר העוול שנגרם לי, למעשה למפגש פיאט האחרון בהרצליה לא באתי בכוונה, לידיעתך, למרות שכולם היו.

אני מעולם לא קיבלתי שום דו"ח כלשהו מאז שהוצאתי רישיון באפריל 2004, וכמובן שלא מתגרה בניידות של משטרת התנועה.

גם באמצע הטיול של מועדון פיאט לרמת הגולן עצר אותי שוטר חביב לבדיקת רישיונות ולא נתן לי כלום, כי אני נוהג כמו שצריך ולא מחפש צרות. תמיד שם חגורה, תמיד עוצר בעצור, תמיד עוצר ברמזור אדום, תמיד מאותת, מהירות אני מקפיד בערך, אבל שאני אגרום לי נזק ברכב ב- 1500 ש"ח? לא יקרה.

קובי ליאני- תודה רבה על ההבהרה, עכשיו נרגעתי, חשבתי שהמשטרה השתגעה.

תומר- מצדיק אותך ב 100%, ומסכים עם כל מילה שכתבת.

אור- אני דירדרתי את הרכב כשאני בתוכו 5 ק"מ בירידה עם מנוע כבוי, לאחר שנתקעתי בשוליים עם טרמוסטט תפוס במצב סגור (המנוע התחמם). במקרה היתה ירידה, אחרת זה היה בלתי אפשרי. בקיצור- תלוי בנסיבות.

פורסם

אגב גיא, שכחתי לאמר לך, אין לי כסף מיותר, בטח לא לתיקונים באוטו (שכן זה נראה לי כמו זריקת כסף) ואני אישית ב1500 ש"ח הייתי קונה לעצמי סופ"ש בחו"ל, זה נראה לי הרבה יותר עדיף מאשר החלפת צמיג באוטו.

אבל החיים שלי חשובים יותר מ1500 ויותר מצמיג ויותר מחופשה בחו"ל, אתה כנראה מפספס את השורה התחתונה וצריך שאני אפרט כמה מעשים טיפשיים עשיתי בחיי ויצאתי מזה חי בכ"ז כי מישהו שמר עלי למעלה, אבל עדיין זה לא אומר שזה בסדר.

לגבי דרדור רכב, כל עוד אין עליה מאסיבית (מה שלא קורה הרבה באיזור מגורייך), אין שום בעיה לדרדר אותו, אני מסביר לך שדחפתי את הרכב 5 ק"מ, לא בירידה ולא כשאני יושב ברכב, כל הדרך במישור/עליות קלות.

פורסם

כולם פה מפספסים משהו.

במקום להלחם בסוטי הדרך- נהגים לא מאופסים.

נלחמים בטרף הקל, שוב.

אם חס וחלילה יהיה לי פאנצ'ר בכביש ראשי אני אתפלל לנס.

מה הסיכוים שלי לצאת מהמצב הזה בלי פגע?

או שמישהו יכנס באוטו שלי, או שהלך לי הג'נט, או שאקבל קנס, או שבמקרה במקרה במקרה, אף אחד מהנ"ל לא יקרה ואז אני יכולה לרוץ לספר בפורום איזו חוויה מדהימה הייתה לי. (ישר אחרי שארוץ למלא לוטו!)

ברגע שיתחילו לטפל בנהגים הסוררים, הכבישים יתחילו להראות יותר טוב.

הפאביה נמכרה.:-(

• אחראי פורום
פורסם

גיא, אתה גר ביקנעם, נכון?

שמת לב לעבודות בכביש הראשי הזה, שעובר צמוד לעיר שלך לכיוון זכרון?

אני עובר שם כמעט כל יום. יש שם שוליים ברוחב של מטר וחצי גג

ובחלק גדול אין שוליים בכלל. האוטו שלך, גם אם תגרד את המעקה - יבלוט לכביש.

היית עוצר שם להחליף גלגל?

אם החיים שלך שווים גומי\אלומיניום\250 ש"ח, אז חביבי...הסטנדרטים שלך נמוכים.

בדיוק שם קרה לי פנצ'ר בטנדר איסוזו, עוד לפני העבודות.

לא סתם חור, הצמיג פשוט נקרע מהאוטו, נשארתי עם דפנות של צמיג 16\75\245. בלילה.

גם עם 1.8 טון, לא קרה כלום לג'אנט (סגסוגת, לא מתכת), נסעתי עוד כמה ק"מ טובים לאט ובזהירות עד לחניה של הקניון.

אגב, היום באותה דרך, שתי ניידות עצרו לבדיקה רכבים על השוליים הצרים והתרוצצו כמו אידיוטים

מהניידות וחזרה :x

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...