Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלנו בבית (אני) שותים המון קולה לכן פעם בחודש-חודש וחצי אני ניגש לסופר וקונה 5 שישיות של קוקה קולה כדי להקל על אמי במעמסת הקניות.

אתמול ניגשתי לסניף החדש של רמי לוי במרכז ביג בטבריה, כשהגתי לקופה הקופאית אמרה "רגע יש בעיה" וקראה לקופאית הראשית, היא סירבה למכור לי בטענה שיש הגבלה של 2 שישיות לאדם, אמרתי בסדר אין בעיה אני אקח 2 ואחזור עוד מעט להשלים את המשימה. הקופאית הראשית אמרה "אם אני אראה אותך שוב אני לא אמכור לך", ברגע ששמעתי את זה השארתי את העגלה במקומה ועברתי לסופר הסמוך "מגה בול", שם מכרו לי בכיף 5 שישיות.

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פסיכולוגיה שיווקית נמוכה ומיושנת.

ההגבלה אמורה לתת הרגשה שקמעונאים יירצו לקנות ולסחור במחיר הנמוך הזה אז ודאי שכדאי לצרכן.

פורסם

אני מהמר על חוסר זמני שנוצר אצלהם במוצר הזה.

קוקה קולה הוא מסוג המוצרים שהצרכן מודע למחירם, אי אפשר למכור לו לוקשים.

פורסם

יכול להיות שהוא מפחד שקמעונאים אחרים ינצלו הנחה שקיימת וירכשו אצלו יותר בזול.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אנשים לפעמים מוכרים מוצר במחיר שלא שווה להם למכור אותו בשביל שאנשים יבואו לחנות וייקנו גם מוצרים אחרים.

כשאתה הולך לסופר, יש מס' מוצרים שתזכור את המחיר שלהם גם אחרי שתצא כמו חבילת טיטולים, שישיית בקבוקי קולה, קילו עוף ועוד ויש מוצרים אותם לא תזכור בחיים. רשתות מוזילים את המחירים של המוצרים שזוכרים עד למחירי קרן ולכן הם מגבילים בכמות כדי שיהיו להם כמה שיותר "טיזרים" כאלה.

פורסם
אנשים לפעמים מוכרים מוצר במחיר שלא שווה להם למכור אותו בשביל שאנשים יבואו לחנות וייקנו גם מוצרים אחרים.

כשאתה הולך לסופר, יש מס' מוצרים שתזכור את המחיר שלהם גם אחרי שתצא כמו חבילת טיטולים, שישיית בקבוקי קולה, קילו עוף ועוד ויש מוצרים אותם לא תזכור בחיים. רשתות מוזילים את המחירים של המוצרים שזוכרים עד למחירי קרן ולכן הם מגבילים בכמות כדי שיהיו להם כמה שיותר "טיזרים" כאלה.

קוקה קולה הוא מוצר שנועד להפיק רווח. במידה ואחרי כל עלויות הלוגיסטיקה הסופר מרוויח רווח נקי של חצי שקל על כל בקבוק ישתלם לו למכור כמה בקבוקים שהצרכן ידרוש. במידה והצרכן יבוא עם משאית וירצה לצרוך כמות בלתי מוגבלת אני לא רואה שום סיבה שיסרב לכך כיוון שזה מכניס לו כסף (אלא אם כן הדבר גורם לאי שביעות רצון משאר הצרכנים שלא יהיה להם מלאי של קולה - אבל לא בזה מדובר כעת).

לטעמי מדובר על הליך שיווקי עתיק יומין שבו מגבילים את הצרכן בקניה על מנת שהביקוש יעלה. כמובן יש סיכוי של הטמיעו את זה בצורה נכונה וכשהקופאית הראשית סירבה לתת לך לקנות בצורה כה אגרסיבית יצא שהיא בסוף לא מוכרת לך בכלל.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

מאד מעניין אותי מה שאתה אומר.

אני מחר אברר את זה עם הבחורה ואעדכן.

אני לא זוכר אם המוצר הזה במבצע אבל אם הוא בהגבלה (נגיד מחיר מיוחד ל 6 יחידות) - ההנחיה היא לאכוף את זה פר קניה, כלומר אתה יכול לצאת ולהכנס כאוות נפשך.

וזה אכן מיועד למנוע מקמעונאים אחרים לקנות שם בלי הגבלה.

ביום הפתיחה למשל מכרו מוצרים מסויימים במחירים התאבדותיים ולא הגבילו בהתחלה.

נוצר מצב שבעלי מכולות הגיעו וקנו את אותם המוצרים בעשרות.

אחרי שעתיים המכירה הוגבלה לכמות.

מגה בול ימכרו לך גם את התחתונים. הם לא פונקציה יותר מאז שרמי לוי שם.

פורסם

שמוכרים מוצר פופולרי בהנחה זה ניקרא "לוס לידר" Loss leader.

וכמו שאמרו זה מסוג המוצרים כמו קפה, חיתולים שתיה קלה וכו' שאנשים זוכרים.

בתקופת החגים תמיד הפרסום מכוון למוצרים האלה שבחלקם הרשתות הקמעוניות מפסידות כסף אך מרוויחות בסל הכולל, לכן בדרך כלל הם מוגבלים בכמות רכישה בעת שיש מבצע לגביהן. אפשרות אחרת היא פסיכולגיה שיווקית לגרום לצרכן להרגיש שהוא קונה בזול.

• תוכן חדש...