Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הורדה על קסנון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איכשהו תמיד המכוניות עם האגזוזים האלה נוסעות מהר, אז אפשר להגיד שיש קשר בין האגזוז לסכנה בטיחותית חות מהרעש המטריד.

אולי ישנה אפשרות נוספת - מי שמתקין ברכב שלו את האגזוז הזה הוא אחד שזה סגנון הנהיגה הטבעי שלו.

נהג ממוצע לא מתקין אגזוז כזה.

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לרובר

אז אתה אחד מרבים שלא משתוללים, הרוב גורמים לרעש מעצבן ומשתוללים בכביש זה נכון עובדתית.

רכבי ליסינג זה כבר סיפור אחר, אני רואה כל יום את אלו שיוצאים מהעבודה שלהם בהייטק וחושבים שהרכב ליסינג שלהם זה מכונית ספורט כמו ששיחקו בו במשחק מחשב וישר יוצאים מהחנייה וקורעים את המכוניות. אין מה לעשות ככה זה ליסינג - אנשים שלא אכפת להם מהמכוניות שלא שלהם קורעים אותם

פורסם
ככה זה ליסינג - אנשים שלא אכפת להם מהמכוניות שלא שלהם קורעים אותם

מסכים איתך.

ישנו הבדל מהותי בין נהג שנוסע במהירות כשתנאי הכביש מאפשרים את זה, לבין מישהו שמשתולל בין רמזורים ושורף לחינם דלק, צמיגים ובלמים.

נהגי הליסינג ינהגו בד"כ בסגנון השני.

פורסם
כשאני אומר פרוג'קטור , אני לא מתכוון לפרוג'קטור תוצרת עזה כמו שיש בכל פנסי האנג'ל אייז הזולים שכולם מרכיבים

אני מתכוון למוצרים איכותיים, של HELLA למשל, שמיועדים לקסנון.

קסנון מקורי מהיצרן לא יסנוור,וגם לא יגיע בצבע כחול.

hella לא מייצרים מוצרים לקסנון אפטרמרקט. צריך לעשות רטרופיט כמו שנתנאל אומר שעשה ברכבו.

דווקא גולף דור 4 ידועה לשימצה בסנוור עם קיט קסנון.

אני לא מתחבר גם לדמוי קסנון כי להם מאירים פחות טוב וגם מושכים תשומת לב של שוטרים.

היה לי קשה מאוד להתרגל לצהוב המחליא, אבל התרגלתי.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

איזה מרגיזים האנשים שמקשרים בין סוג הרכב ומה שמותקן עליו, לבין סגנון הנהיגה של בעל הרכב.

תפסיקו כבר!!

כל מי שיש לו רכב ספורט\נוצץ\מרעיש, הוא עבריין?!

דיי כבר! כל פעם יש את המצטדק התורן, שצריך להתחיל לעבוד במשטרת תנועה. שרק מחפשים את הרכבים הנוצצים האלה בשביל להכניס עוד כסף לקופה.

גם לי יש אגזוז זרימה חופשית, גם אצלי הוא מרעיש יחסית לדוד רגיל. זה לא אומר שאני עבריין!

גם אצלי יש קסנון, מקורי מהיצרן, וזה עדיין לא מפריע לשוטרים ובוחנים לז**ן את השכל שזה לא תקני.

ועוד הרבה שטויות, שממש לא הופכות אותי לנהג בעייתי.

נשבר כבר.

SEAT IBIZA CUPRA R

בעבר vw polo GTI

פורסם
hella לא מייצרים מוצרים לקסנון אפטרמרקט. צריך לעשות רטרופיט כמו שנתנאל אומר שעשה ברכבו.

דווקא גולף דור 4 ידועה לשימצה בסנוור עם קיט קסנון.

אני לא מתחבר גם לדמוי קסנון כי להם מאירים פחות טוב וגם מושכים תשומת לב של שוטרים.

היה לי קשה מאוד להתרגל לצהוב המחליא, אבל התרגלתי.

אתה טועה, ראיתי ברחבי הרשת קיטים וגם פנסי אנג'ל אייז של HELLA עם פרוג'קטורים לקסנון.

כמובן שהמחיר הוא בהתאם. (וכמובן שאני מדבר על ציוד לגולף דור 4, קשה לי להאמין שהם מייצרים קיטים לפיג'ו 306)

בנוגע לדמוי קסנון, אני נוסע עם דיאמונד ויז'ן קרוב לחצי שנה והתוצאות מעולות.

תגברתי אותו עם לדים לבנים באורות חניה להשלמת הלוק, והתוצאה מעולה, כמו גם איכות , העוצמה וצבע התאורה עצמה.

אתה מוזמן לראות ולהיווכח. אולי מאוחר יותר אני אעלה כמה תמונות (כרגע לא בבית)

אין הבדל בעוצמת התאורה, בדקתי את העניין בצורה כמעט מדעית.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

גם לי יש אגזוז זרימה חופשית, גם אצלי הוא מרעיש יחסית לדוד רגיל. זה לא אומר שאני עבריין!

גם אצלי יש קסנון, מקורי מהיצרן, וזה עדיין לא מפריע לשוטרים ובוחנים לז**ן את השכל שזה לא תקני.

ועוד הרבה שטויות, שממש לא הופכות אותי לנהג בעייתי.

נשבר כבר.

זה לא אומר שאתה עבריין, אבל זה אומר שישנו סיכוי לא רע שיש לך רגל ימין עצבנית (אל תכעס - גם לי יש רגל כזו בלי אגזוז זרימה חופשית).

אגב - תעיין שוב בשרשור כדי להתחבר להקשר שבו נכתבו הדברים.

פורסם

אייל,

לא תראה באתר של hella קיט אפטרמרקט למכוניות. אולי תראה אופטיקה, אולי תראה נורות, אבל לא תראה יחידה תאורה שנוצרה למטרת אפטרמרקט.

כל הקיטים שאתה רואה זה פשוט לקיחת המוצרים של hella והתאמתם לקיט H כל שהוא.

hella מייצרת פרוז'קטורים עם מחברי D2S ויש להם גם טכנולוגיות מעניינות.

אשמח באמת לראות קיט ש hella מייצרת שהוא התאמה להלוגן.

לגבי דמויי קסנון, נורות כחולות מאירות פחות מנורות מצהובות. זו עובדה מדעית שקשורה לספקרום האור ואיזה גוון אור הכי חזק בספקטרום האור. יש דרכים להגדיל את העוצמה של הנורה.

עד שלא תבדוק עם מד לומן, לא תוכל להגיד שממש בדקת את זה. האם ניסית לשים נורה אחת מכל סוג ולהאיר על קיר בלילה?

פורסם

יש הסבר מאוד פשוט ל"רגל הכבדה" שאתם מתארים כאן ברכבים עם אגזוז זרימה חופשית וברכבי ליסינג...

ברכבי ליסינג זה נורא פשוט כי הרכב לא באמת שייך לבן אדם אז הוא מרשה לעצמו "ליקרוע" אותו כל הזמן.

ברכב עם אגזוז זרימה חופשית (גם אצלי יש אז אני יודע) זה כי בן אדם שאוהב את הסאונד של הרכב אחרי התקנת האגזוז נהנה לשמוע אותו. ככה זה אצלי לפחות....אני נורא אוהב ללחוץ על הגז בעליה או במנהרה למשל כי אז אני שומע רעש שגורם לי להנאה...בדיוק כמו בן אדם שאוהב ללחוץ על הגז ברכב ספורט ולשמוע את הסאונד (כמו שמתארים בכל כתבה בכל עיתון רכב למי שלא מבין).

בקיצור אין בזה שום דבר פסול.

פורסם

אין בזה שום דבר פסול, כל עוד אתה מתחשב בזולת ולא מרעיש בעיר באמצע הלילה.

פורסם

יש גבול לרעש מהאגזוז כמובן, היום הלכתי לי ברחוב הרצל בחיפה, לפתע שמעתי מרחוק (1 ק"מ) אגזוז של הונדה שנת 94, פשוט גועל נפש, הוא כל כך מרעיש עד שהאזעקות ברכבים שבצד הכביש התחילו לצפצף.

פורסם

בנוגע ל HELLA, אני אחפש.

לפני כשנה הייתי על סף הזמנת קיט כזה, אבל כשנכנסה האכיפה המחמירה של הקסנון, ירדתי מהעניין הזה.

זה היה זה או דומה לזה, אבל אין לי בינתיים פרטים טכניים כי לא שמרתי את המידע: (שים לב ללוגו של HELLA בתחתיות הטבעות)

7966.jpg

בלי קשר לפנסי אפטרמרקט הנ"ל, ברור לך שיש את הפנס של גולף R32 שהוא תוצרת HELLA כן?

hl.jpg

עד שלא תבדוק עם מד לומן, לא תוכל להגיד שממש בדקת את זה. האם ניסית לשים נורה אחת מכל סוג ולהאיר על קיר בלילה?

בהחלט. נבדק גם בכביש חשוך לחלוטין. עם זאת ברור שאין תחליף למד לומן בעניין הזה.

הייתי מצלם לך את זה בצורה מדוייקת, אבל לא בא לי להתעסק עם החלפת נורה אחת חזרה, הגישה לא נוחה במיוחד.

בכל מקרה חפרתי בצילומים שיש לי וכל מה שיש לי מתועד זאת דוגמא מאוד לא מדוייקת, כי לא 2 התמונות צולמו באותו מרחק מהקיר וגם לא באותו מיקום של הרכב, וגם הרכב לא עומד ישר מול הקיר.

עם זאת אפשר לקבל מושג כלשהו.

(בשתי התמונות הנורה בצד הנוסע היא DIAMOND ובצד הנהג פעם רגילה ופעם דיימונד)

IMG_1007.jpg

Picture 001.jpg

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...