Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הורדה על קסנון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קסנון מסריח לא שווה את תשומת הלב שאתה מקבל מהשוטרים.

הקסנון עצמו,יכול להוביל לזה שיעצרו אותך ויורידו אותך מהכביש על עוד 1000 דברים אחרים.

בשביל מה כל זה? בשביל אור כחול ומסריח שאולי נראה נחמד אבל גם מסנוור אנשים אחרים?

למה? למה?

למה?

בשביל מה?

תמכור את הקסנון ב EBAY וזהו.:evil:

DSCF901111111105_resize1.jpg
  • תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני בעד שיוציאו חוק, אבל כזה שמאפשר התקנת קסנון רק ע"פ תקנים ונהלים מסויימים ורק ע"י מתקינים מורשים שעוברים ביקורת ונותנים אישור רשמי אחרי בדיקה רצינית ורלוונטית.

אפשר להגיד הרבה על המשטרה, אבל ריבוי השרשורים האלה על הורדות מהכביש בגלל קסנון אומר דרשני..הגיע הזמן באמת!

מסכים לחלוטין, רגולציה תפתור את הבעיה..

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
עוד אמרתי נהיה ילד טוב היום : הדלקתי אורות ביום וזה מה שקיבלתי

כל הכבוד, ממש מגיע לך פרס הנהג הזהיר לשנת תרט"ח. להדליק אורות ביום זה חוק.

לא רוצה לפגוע בך פותח השירשור,אבל הלוואי שניראה יותר תרדים כאלה. אולי זה ירתיע אנשים מלהתקין קסנון ברכבים שלהם.

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

אולי יגידו פה ש"אני לא מבין", אבל גם קסנון שמורכב על BMW X5 חדשה דנדשה (מה שהופך אותו ל100% מקורי מהיצרן), מסנוור ומפריע בעיניים.

ברור שאלומת האור יותר חזקה ועוצמתית, אבל בינינו, כ-ל מי שמרכיב קסנון עושה זאת בשביל הלוק, אז לפחות אל תתלוננו אם תופסים אתכם ואל תחרטטו עם משפטים כמו "הראייה משתפרת"...

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אני בכלל לא מבין למה אתם עושים עניין מהקסנון, כמו שלכם מפריע שלמישהו יש קסנון כי ניתקלתם בכאלה שהתקינו קיטים שלא מתאימים בכלל לרכב שלהם ויצא מצב שהאור הרגיל שלהם הוא אור גבוה אותו הדבר אנשים התקינו אגזוזים פתוחים שעושים רעש כמו איזה מכונית ראלי והרעש נוראי ומפריע.

פורסם

בשביל מה כל זה? בשביל אור כחול ומסריח שאולי נראה נחמד אבל גם מסנוור אנשים אחרים?

.

מסכים איתך בעניין הקסנון על סיוויק \ לנטיס \ או כל רכב "מנצנץ" עם רפלקטור של פעם.

אבל ברכבים עם עדשות (בדומה לפנסים באאודי \ מזדה 6) זה לא מסנוור כלל אם מכוונים את האורות,

ושביט, תנסה ותיווכך! הראות משתפרת פלאים, אין בכלל מה להשוות!

אז לפני שאתה מתלהם תחשוב פעמיים.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם
כל הכבוד, ממש מגיע לך פרס הנהג הזהיר לשנת תרט"ח. להדליק אורות ביום זה חוק.

חובת הדלקת אורות ביום לרכבים פרטיים הינה בדרך בין-עירונית בלבד.

לפי תיאור המקרה, הדרך המדוברת הינה דרך עירונית ועל כן הוא לא היה חייב בהדלקת האורות.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

, 10:54 #36 WarDevil vbmenu_register("postmenu_1540055", true);

משקיען (> 750 הודעות)

helmet_ranks_1s.gifhelmet_ranks_1s.gifhelmet_ranks_1s.gifhelmet_ranks_1s.gif

im_icq.gif im_msn.gif

בעניין: Philips Diamond Vision-כל מי ששואל ומעוניין לדעת

סתם הפליצו איזה חוק וכולכם קיפלתם את הזנב בין הרגלים...?

זה יהיה בדיוק כמו החוק של החובה לרוכב אופנים לחבוש קסדה... אף אחד לא יסתכל על זה כול עוד הקיט לא 3000000K ולא מסנוור לא תיהיה שום בעיה.

אירוני, לא? :-D

פורסם

לידיעתכם:

גם אם אתם מתקינים קיט קסנון בפנסים עם פרוג'קטורים זה לא אומר שאתם לא תסנוורו!

תבדקו ותראו שמרחוק האור עדיין בורח לצדדים וגורם לסינוור.

זה שיש לפנס אופטיקה יותר טובה מריפלקטור זה לא אומר שהוא מתאים לקסנון, פרוג'קטור של קנסון (HID) שונה לגמרי מפרוג'קטור של הלוגן הן בזכוכית, במרכוז אור, בבית מנורה וכו'.

פורסם

כשאני אומר פרוג'קטור , אני לא מתכוון לפרוג'קטור תוצרת עזה כמו שיש בכל פנסי האנג'ל אייז הזולים שכולם מרכיבים

אני מתכוון למוצרים איכותיים, של HELLA למשל, שמיועדים לקסנון.

קסנון מקורי מהיצרן לא יסנוור,וגם לא יגיע בצבע כחול.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אני בכלל לא מבין למה אתם עושים עניין מהקסנון, כמו שלכם מפריע שלמישהו יש קסנון כי ניתקלתם בכאלה שהתקינו קיטים שלא מתאימים בכלל לרכב שלהם ויצא מצב שהאור הרגיל שלהם הוא אור גבוה אותו הדבר אנשים התקינו אגזוזים פתוחים שעושים רעש כמו איזה מכונית ראלי והרעש נוראי ומפריע.

יש הבדל, הרעש מהווה מטרד, הסינוור סכנה בטיחותית.

גם אני בדעה שיש להסדיר רגולציה נאותה כדי שמי שרוצה יוכל להתקין פנסי קסנון שעומדים בתקן.

עד אז, טוב שהמשטרה מטפלת בעניין, כי הקסנון החאפרי מהווה סכנה בטיחותית למשתמשי הדרך (שאינם הנהג שנהנה מאור יקרות).

פורסם
כשאני אומר פרוג'קטור , אני לא מתכוון לפרוג'קטור תוצרת עזה כמו שיש בכל פנסי האנג'ל אייז הזולים שכולם מרכיבים

אני מתכוון למוצרים איכותיים, של HELLA למשל, שמיועדים לקסנון.

קסנון מקורי מהיצרן לא יסנוור,וגם לא יגיע בצבע כחול.

כל פרוג'קטור מכל יצרן שלא מיועד למנורת D2S או לאחרונה D4S (הכוונה היא לכל הH למיניהם וה9006 ו9005 למינהם)

לא בנויים לפזרת אלומת אור של HID.

בזמנו עשיתי RETROFIT לפנסי PROJECTOR שקניתי מאיביי, החלפתי את הPROJECTOR H1 בPROJECTOR HID D2S BI XENON של BMW M5 (עם מנוע חשמלי שבורר בין אור גבוה לנמוך בתוך הבית מנורה).

התוצאה היתה שהארתי לרוחב של 5 מסלולים ולרוחק של 500 עד 1 ק"מ בלי לסנוור אף אחד כמובן.

פורסם
יש הבדל, הרעש מהווה מטרד, הסינוור סכנה בטיחותית.

גם אני בדעה שיש להסדיר רגולציה נאותה כדי שמי שרוצה יוכל להתקין פנסי קסנון שעומדים בתקן.

עד אז, טוב שהמשטרה מטפלת בעניין, כי הקסנון החאפרי מהווה סכנה בטיחותית למשתמשי הדרך (שאינם הנהג שנהנה מאור יקרות).

זה לא רק מטרד הרעש זה סכנה בטיחותית כי כל המתלהבים מהרעש מהאגזוז שלהם חושבים שהם במכונית ספורט ונוסעים מהר וזה כבר סכנה בטיחותית.

איכשהו תמיד המכוניות עם האגזוזים האלה נוסעות מהר, אז אפשר להגיד שיש קשר בין האגזוז לסכנה בטיחותית חות מהרעש המטריד.

פורסם

ברכב שלי מורכב אגזוז זרימה חופשית (לא מרעיש) ורוב הרכבים שעוקפים אותי בנהיגה פרועה הם ליסנגטומטיות אז מכך ניתן להסיק שרכבי ליסינג מהווים סכנה בטיחותית?

אל תדבר שטויות.

Peugeot 208GTI

• תוכן חדש...