Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה LCD או פלסמה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש מסך בגודל 42 אינץ, אשר ישמש בעיקר כמכשיר טלויזיה רגיל לכל דבר.

לא מחפש מכשיר יקר- 5000 ש"ח גג עליון.

לא רואה סרטים מושבע ולא ספורט, פשוט טלויזיה אשר תחליף מכשיר ותיק בגודל 29 אינץ וותק מכובד של מעל 12 שנה..

המלצות יתקבלו בברכה ובתודה !!

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

בנימה אישית, אני מעולם לא אהבתי טלוויזיות פלזמה, תמיד נראה מרוח ולא חד לטעמי.

אין על LCD, גם שניתן להשתמש בה גם כמוניטור למחשב, מה שבפלזמה אתה יכול לנסות אך יצאו לך העיניים.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

המלצה שלי ?

בתקציב הזה "תקטין" ציפיות - לך על 37 איכותית מאשר על 42 בינונית.

מסכי 42 טובים עולים עוד כמה דינרוס

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

שטויות.

לטלוויזיה פלאזמה עדיפה על LCD.

אני מציע לך לגשת לחנות הקרובה כדי לבחון את העניין עם העיניים שלך, רק שים לב שהמוכר מציג לך שידורי טלוויזיה רגילים ולא איזה סרט ב HD.

בתקציב הנ"ל אני מעריך שיכנס לך פלאזמה של LG, לא מהדגמים הכי חדישים אבל מדגמים שיתנו לך תמורה מצויינת לכסף.

פורסם

הכל תלוי בהעדפות הצפייה שלך.

אם אתה צופה רוב הזמן בטלוויזיה (שידורי SD) או ב DVD, פלסמה יהיה הפתרון העדיף מבחינת איכות הצפייה.

אם תרצה לשחק גם בקונסולות השונות (PS3 XBOX) או להשתמש במסך כצג מחשב, LCD יהיה פתרון הגיוני יותר עבורך.

כמובן שגם חשוב לקחת בחשבון את נושא האור בחדר הצפייה. אם הסלון שלך מואר מאוד (אור טבעי דרך חלון או מנורה גדולה) עלייך לשקול קניית LCD בגלל ההשתקפות הטבעית של הפלסמה - אתה פשוט תרגיש שאתה צופה במראה שחורה גדולה.

כמובן שאני בכלל לא מדבר על FULL HD כי לאור הרגלי הצפייה שלך לא נראה לי שיש צורך בכך.

חוץ מזה כל הסטיגמות שאומרים על הפלסמות - חיי מסך קצרים, צריבות וכו' כבר ממזמן אינם רלוונטיים בפלסמות החדשות.

גם אני התלבטתי בנושא לפני חצי שנה, בסופו של דבר קניתי פלסמה של סמסונג 42 אינץ, ואני ממש מרוצה עד הגג.

בכל מקרה קיים פורום באינטרנט שעוסק אך ורק בנושא זה (hometheater.co.il) אני ממליץ לך בחום להיכנס עליו, יש שם הרבה שאלות ושרשורים בנושא זה, אני בטוח שיעזרו לך גם שם.

שלחתי לך גם הודעה פרטית בנושא אחר (סיטרואן) אשמח אם תוכל לעזור לי:wink:

שיהיה בהצלחה.

פורסם

כמובן שאני בכלל לא מדבר על FULL HD כי לאור הרגלי הצפייה שלך לא נראה לי שיש צורך בכך.

ב-42 ממרחק צפייה של יותר ממטר לא תראה הבדל בין Full HD ל-HD Ready בכל מקרה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לפי דעתי, הפתרון לדרישות שלך הוא טלוויזיה LCD FULL HD של פוג'יקום.

למה?

אומנם זה טלוויזיה מדבקהולא יצרן יפני כמו שאנשים חושבים, אבל זה סך הכל טלוויזיה סבבה לגמרי (ניגודיות קצת נמוכה) בגודל הנדרש והכי חשוב - שניתן להשיג אותה בזול!

לפני זמן מה מפעל הפיס הגריל כות אדירה של טלוויזיות כאלו. וחלק גדול מהזוכים המאושרים רק מחפשים למי למכור אותן. בחיפוש שביצעתי להורים שלי מצאתי מחירים של בערך 4000 ש"ח +- הרבה פחות מהטלוויזיה 42 FHD הסטנדרטית.

http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?AreaID=&SalesCatID=1&SalesSubCatID=1&SalesSubCat3ID=5&ManufacturID=146&fromPrice=&untilPrice=&Info=

בסופו של דבר - למישהו שלא מחפש אייכות יוצאת דופן - זו אחלה קנייה

פורסם

עם אותם דרישות כמו של פותח השרשור הלכתי לרכוש טלוויזיה 42' לפני חודשיים.

אני לא רואה יותר מדי ספורט ומדי פעם רואה סרט ב-DVD אך לרוב הטלוויזיה משדרת את השידורים המסריחים של הוט.

הלכתי בהתחלה אחרי העדר שאמר לי "רק LCD רק LCD" ורכשתי LCD של LG ע"פ המלצות הרוב.

התמונה לא סיפקה אותי בלשון המעטה, הפיקסלים היו נוראים ולא הייתי מוכן אפילו לחשוב בכיוון של דגם זהה רק עם HD.

החלפתי את הטלוויזיה בתוך 3 ימים מיום הקניה בפלזמה של LG PG60UR,

לא HD ולא נעליים אבל עם 150 הרץ וניגודיות של 1:30000 ואני פשוט נהנה מכל רגע מול המסך!!

ממליץ בחום (ולדעתי אפשר לקנות אותה היום בתקציב שנתן פותח השרשור).

פורסם

זאת גם הפלאזמה שלי, PG60UR מבית LG וכיום היא נמכרת במחיר נמוך יחסית (בעברה עלתה בסביבות 8K).

גם אני יכול להמליץ לך על הדגם הזה אבל העצה הכי טובה שתקבל, כמו שכבר אמרתי, לך לחנות ותסתכל על מסכים שונים (רק שים לב שמשודר שם שידורי SD רגילים)

פורסם

לטלויזיה בלבד אין יותר טוב מפלזמה.

כיום אתה יכול לקנות פלזמה של סמסונג ברשתות כמו עולם הקולנוע או ארמגדון במחיר של 4000 ש"ח. (סמסונג מדגם A410 שהוא מסך סבבה)

פעם (בטעות) שקלתי את מוצרי פוג'יקום. עם כל הכבוד, מדובר במוצרים נחותים, ובמחיר של המותגים המובילים כיום, אין פה בכלל התלבטות. בזמנו העדפתי לשלם יותר מכפול כדי לקנות טלויזיה איכותית ולא מותג מדבקה. כיום המחירים הרבה הרבה יותר קרובים וההתלבטות לא קיימת.

לבחור עם הטנדר סובארו, אני מצטער אבל מביניהם המטושטש זה ה LCD. כנראה שלא ראית מספיק מסכים או שראית פלזמה מלפני עשור.

רועי, אתה ואמיר (BMW) קניתם בדיוק את אותו מסך. מסך טוב שאני ממליץ עליו,

בנוסף לדגמי סמסונג A450.

FHD מיותר לחלוטין, ורק גורע מאיכות התמונה כאשר לא רואים תכנים שהם FHD.

זה נחמד שמקבלים את זה תחת מותג מדבקה אבל זה מיותר, גם ככה רואים בפוג'יקום האלה גרוע, אז להוסיף להם פי 2 רזולוציה רק יגרום לירידה באיכות התמונה

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

במקרה הזה וכמו שכבר אמרו כאן אין כמו מראה עיניים . מכיוון בכל שאר התכונות שלהם -אמינות וכו הם די דומים אתה חייב ללכת ולראות כמה שיותר מסכים(לא לקנות ברשת מבלי לראות את התמונה!),גם פלסמות וגם LCD בסופו של דבר זה אישי מאוד יש כאלה שאוהבים פלסמות ויש כאל ה LCD וזה גם משתנה מאוד מדגם לדגם.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אייל, דרישותי ממסך הם ספציפיות ולכן אני אעדיף LCD, אין כל רע בזה, אני נהנה יותר מצפיה בסרטים על מסכים כאלו.

לגבי FUJICOM, מצטרף לדעות נגד המותג הזה, ואביא גם דוגמא, בעסק בו עבדתי רכשו כמות גדולה מאוד של מסכים כאלה,

אחרי קפיצת המתח הראשונה שהייתה בעסק, רוב המכשירים החזירו נשמתם לבורא בעוד שמסכים מתוצרת אחרת אשר הוזנו מאותו קו חשמל לא ניזוקו (מסכי טושיבה וLG) מה שמראה כנראה על איכות נמוכה יותר במרכיבים שלהם.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

חייבים לחבר פלזמה/ LCD דרך שקע הגנה...

אין לי בעיה עם הבחירה שלך, אבל אל תלכלך על הפלזמה כי מבחינת חדות בשידורי טלויזיה LCD לא מתקרב.

אגב, אני עכשיו כותב את התגובה הזאת מעל מסך פלזמה (סמסונג 42 אינץ') , על איזו הוצאת עיניים אתה מדבר?

אם הנסיון שלך מסתכם בפוג'יקום, אז אתה בהחלט צודק. רואים שם מחשב בהחלט מטושטש.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...