Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה LCD או פלסמה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זו שאלה של טעם וריח, לא מלכלך על הפלזמה, נתתי את דעתי האישית, מה לעשות שהיא לא מתיישבת בקנה אחד עם דעתך.

אולי באמת הטלוויזיה שלך איכותית למדי, אך מצפייה אצל חברים בטלוויזיות שלהם, אני בוחר לדבוק בLCD.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אגב, אני עכשיו כותב את התגובה הזאת מעל מסך פלזמה (סמסונג 42 אינץ') , על איזו הוצאת עיניים אתה מדבר?

מחזק. אצל חבר שלי יש פלזמה של סמסונג עם מחשב מחובר אליה ורואים מצוין בדיוק כמו ב-LCD שלי (כשהוא מחובר דרך VGA...)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

האם סמסונג בתצורת פלאזמה הוא מסך טוב ?

דגם מסוים שצריך להתכוונן אליו ?

מודה לכם על העזרה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

מסך מצויין.

לי יש פלזמה של סמסונג מאז תחילת יוני 08, ואני מאוד מרוצה. (הדגם שלי נקרא Q91 והוא מקביל ל450 הנוכחי, ה450 החליף אותו)

אתה יכול לבחור בין שני דגמים,

הזול יותר נקרא 410

היקר יותר נקרא 450 והיתרון שלו שהוא 100HZ

אם אתה לא רואה ספורט בכלל , אז לדעתי ה100 הרץ מיותר. למרות זאת הייתי לוקח את הדגם האיכותי יותר.

לפי מה שאני יודע את ה410 אפשר להשיג סביב ה4000 ש"ח

ואת ה450 סביב 5-5.5 אלף ש"ח.

(כואב לי לכתוב את המחירים האלה כי שילמתי על אותו דבר בערך 40 אחוז יותר לפני 8-9 חודשים :D)

http://www.miniline.com/Samsung/Index.asp?CategoryID=128

תוודא שאתה קונה מוצר של היבואן המקורי סמליין עם אחריות מלאה בבית הלקוח ל3 שנים, כי יש בשוק גם מוצרים ביבוא מקביל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

זה עניין של החלטה אישית.

כשהתייעצתי עם אייל לגבי המסכים הלכתי לראות את המסכים של סמסונג שאייל המליץ עליהם והשוואתי אותם מול ה-LG.

אני אישית לא הייתי צריך להתלבט והיה לי ברור שאני רואה טוב יותר ב-LG.

שניהם טובים, תבדוק מה מתאים לעין שלך.

פורסם

ראיתי את מסכי הפלאזמה של פאנסוניק היום.. , איזה איכות ..

להתפשר עכשיו על סמסונג ואו LG.. , זה כואב..

לדעתי הסמסונג עדיפה על ה LG

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

זה לא פשרה רצינית - כל המסכים הם פשרה של התוכנית או ה DVD המחובר .

מסכים המדגישים שחור , לפעמים מראים כהה יותר במקום אחר .

בחר את הנראה לך בעיניים ולפי רוב הדרישות שלך - יותר ערוצים רגילים , או עדיפות לתוכניות ספורט וכו '

לאחי קנינו את הפלסמה סמסונג ה 50 אינ' לפני כ שנה . והם מרוצים ממנה , עכשיו שווה להתנחל אצלו :lol: .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...