Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 174
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אבי, היום שבת הייתי בערד וביום שלישי עשיתי את הקורס בערד וסדום ערד, קונץ כבר נוסעת לשם על הטייס האוטומטי.

אוראל אל תהיה מעפן בוא מחר לבית אורן, זה לא באמת צפון צפון.

ואלעד, אתה יותר ממוזמן להצטרף עם האיטלקיה, למען האמת כולם מוזמנים להצטרף, רק לא עם יפניות. (במיוחד לא גיגיות למיניהן)

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם
sito, מספרו של הכביש הוא 672. וכן, הוא חוצה את דלית אל כרמל ועוספיה, עובר בצומת דמון (שממנו מי שרוצה יורד לבית אורן) ומגיע עד אוניברסית חיפה. אורך המסלול מאליקים עד האוניברסיטה כ-20 קילומטר שרובם נס הרים.

תודה רבה על המידע, אני מתכוון לתת גיחה לשם בקרוב מאוד כדי לבדוק את הפאביה טוב טוב לראשונה :-)

נ.ב, מדברים על שטפונות באיזור הצפון - מחר.

נדחה את העלייה צפונה לשבת הבאה? :-)

התחזית המעודכנת למחר:

מחר עד שעות הצהריים מעונן חלקית עד מעונן בצפון, מעונן חלקית עד בהיר במרכז, ואביך בדרום.

משעות הבוקר המאוחרות יחלו להיכנס עננים נמוכים לאיזור הצפון, ומשעות הצהריים והלאה יחלו לרדת גשמים לפרקים מלווים סופות רעמים וברקים, הטמפ' יירדו והגשמים יתחזקו מאחה"צ.

משעות הערב הגשמים יתפשטו למרכז הארץ, ביום ראשון גשום עד שעות הערב. חשש ממשי להצפות ושטפונות במקומות המועדים.

פורסם

אלעד- תודיע לי אם אתם מגיעים.

כנראה שתחכה לכם נינג'ה שחורה ו147 ירוקה בכניסה לבית אורן.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מה יש לך נגד מלוכסנים?- לא יפה להיות גזענית.

דווקא את, שרכבך מעורב צריכה להיות רגישה לזה (אבא לבן ואם שחורה- אחרת אני לא מבין את עניין הגג).

באים מחר בסוף?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני לא יודעת מה עם אוראל, אבל אני באה.

אבל עידן חבל עליך, מחר יהיו רוחות, היפנית שלך תעוף ברוח. :lol:

פורסם

אוראל תעדכן אותי.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

ה 147 בפנים .

הגיע הזמן שאני אפתח אותה קצת .

עידן מה נסגר שככה עפים לך על הסושי הטעים שלך ?

אני אטבל אותו אם קצת וואסבי ירוק (אלפא 147) , והכל יהיה בסדר

האלפא מוכנה....

ואתה??

פורסם

אתם עושים צחוק? מאוחר כבר לצאת בשעה כזאת.

כדי ליהנות באמת, כדאי לצאת בשעת בוקר מוקדמת כשהכביש עדיין ריק. עכשיו תהיה לכם תנועה ערה בתוספת רוכבי אופניים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מהניסיון שיש לי עם עם עופר ובית אורן (ויש חתיכת ניסיון, יום יומי) בשעה 2 בשבת שקט שם לאללה, מה גם שאנחנו, אני לפחות, לא מתכוונת להתגרזן שם ולא מתכוונת להוכיח לאף אחד משהו, והכי חשוב, נשארים בנתיב שלנו, ככה שאני לא רואה איזה בעיות כבר יכולות להיות לנו.

• תוכן חדש...