Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכביש של הסופרלנד, אם באים מכיוון הגשר אז למי שלא יודע המשיכו את הכביש והפניה שמאלה עכשיו עם אספלט

חדש ואיכותי, ניתן לפנות שם על יותר מ-80 קמ"ש במקום 40-50 לפני כן, צריך רק הרבה אומץ.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תגובות 174
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נטלי, אביעד (aa123) מכיר כביש מעניין באיזור אשקלון לפי טענתו, נסי לצור עמו קשר אולי זה יעזור לך במשהו.

אני אישית לא מכיר בכלל כבישים מעניינים (חח מאוד מוזר, לא ?)

אני כאן :-)

הכביש שמחבר את המושבים גת וליאון. זה באיזור פלוגות.

אין עומס. אין רוכבי אופניים. באמת כביש מגניב עם כמה שיקיינים עם שדה ראייה מצויין. דווקא אני רואה כחיסרון את העובדה שאין גדרות בטיחות, למרות שיש הרבה שטחים פתוחים.

גם באמצע השבוע יש רוכבי אופניים בנס-הרים?

נ.ב מיום ליום אני מתחיל להתבאס שאין מסלול מסודר בארץ. (כמו זה בסרטונים כאן http://magazines.drivers-republic.com/driversrepublic/fiercecreatures038/?fm=2)

כביש ציבורי זה עדיין מסוכן, עם כל הכבוד. אתם יודעים, כל מיני עצים חרשים (

פורסם
גיא, אני אגיע לצפון, ביום שאתה תבוא למרכז, ככה סתם למטרת "להגיד שלום כמה שעות ולחזור הביתה"

איך הדיל ?

(אני עדיין לא מאמין שב3 חודשים עשית בקושי 1000 ק"מ, למרות שעכשיו אני עושה פחות ממך - 250 ק"מ בחודש האחרון)

אור, אל תצחק עליו.

אני בחודש האחרון מאז שקניתי את הקליאו עשיתי 100 (מאה) קילומטר. ככה זה כשאתה בתקופת מבחנים ואין לך חיים. (המחשב דרך אומר לי שהמהירות הממוצעת שלי היא 25 קמ"ש :lol:)

* זה הולך להתקזז בקרוב, ובגדול :lol: עם כל הרכבים הקודמים שלי עשיתי 2500 ק"מ בחודש (רק נסיעות פאן וסתם טיולים ברגוע! לבסיס הייתי נוסע בטרמפים/רכבים צבאיים)

פורסם

לא באתי למפגש ההוא כי באותו שבוע קיבלתי את הרכב בדיוק ופחדתי לנסוע איתו, לא הכרתי אותו בכלל.

יצא לי כמה פעמים להוציא רכב של מישהו אחר מהסוכנות/מרכז מסירה של הליסינג. נכון שהמחשבה על גודל הפאדיחה שתעשה אם תדפוק אותו די מפחידה. אבל חייבים לעשות סוויץ' בראש ולנהוג רגיל.

פורסם

בשישי ושבת יש הרבה ג'יפים וטרקטורונים באיזור הסופרלנד ש"פתאום" :shock: משתלבים מהחולות לכביש בעיקר בקטע כביש שקרוב למגרש כדורגל, (מנסיון של מספר מקרים) זהירות.

TDI my ass . . .:evil:

פורסם

הסופרלנד ממש בנוי כמו מסלול...נכון שיש שם חצץ בפניות מסויימות ויש כמה סיבובים עיוורים...

אבל בשעות מאוחרות שהכביש ריק אפשר לעשות שם פלאים...

אם אני לא טועה זה 12 קילומטר...תקנו אותי אם אני טועה

פורסם
תושבי ראשון מתבקשים להכנס למרחב הבטוח :evil:

אין בעיה, בזמן שאת תתאמני על קוים אני אתאמן על שורות! :silly:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

טוב, בלי קשר לכל הטרקטורונים, רוכבי האופניים והזקנים שרצים שם, הסופרלנד ממש ממש לא ראוי, הוא מלא בחצץ וחולות, נתיבים מאוד צרים ופשוט לא לעניין.

משם עברנו לכביש שקספר המליץ עליו.

חוץ מהעובדה שאם אוראל לא היה שם הייתי ממשיכה לרשות, אחלה כביש :lol: בהחלט מעלה חיוך.

אממה, בשביל שאתרגל שם כניסה נורמלית עם רגל על הברקס וכו, הייתי צריכה להיות שם במהירויות לא חוקיות בעליל, והקפיצות שם באו לי ממש ממש טוב היה מאוד נחמד :lol:

אז אני ממשיכה לחפש כביש עם פניות קצת יותר הדוקות.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

עדיף שתסעי לכבישים יותר מבודדים בדרום/צפון.

נכון שזה "נסיעה בקו ישר יותר מ20 דקות" אבל ככה את לא תפגעי באף אחד.

זה מחיר שצריך לשלם במדינה בלי מסלול סגור:-(

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

ממליץ בחום על העליה מצומת אליקים לדלית אל כרמל - המשך עד אוניברסיטת חיפה ופרסה חזרה.

חוץ מהקטע שעובר בתוך הכפר עצמו (שגם הוא לא ממש עמוס) שאר הכבישים לרוב פתוחים (במיוחד בלילה) ומהנים מאוד לנהיגה.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

אני עולה מאליקים לכיוון דליית אל כרמל ואז איך יורד מהכביש? אם אני ממשיך ישר אני נכנס כבר לתוך דליית אל כרמל ואם ממשיך עוד אז גם נכנס לעוספיה.

זכור לי במעורפל כביש שיורד עד למטה מפותל מאוד, מה מספרו של הכביש ואיך אני מגיע אליו?

תודה מראש.

פורסם
חוץ מהעובדה שאם אוראל לא היה שם הייתי ממשיכה לרשות, אחלה כביש :lol: בהחלט מעלה חיוך.

אממה, בשביל שאתרגל שם כניסה נורמלית עם רגל על הברקס וכו, הייתי צריכה להיות שם במהירויות לא חוקיות בעליל, והקפיצות שם באו לי ממש ממש טוב היה מאוד נחמד :lol:

אז אני ממשיכה לחפש כביש עם פניות קצת יותר הדוקות.

כביש 465.

נטלי, היה מגניב ביותר :-P

נ.ב, מדברים על שטפונות באיזור הצפון - מחר.

נדחה את העלייה צפונה לשבת הבאה? :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

sito, מספרו של הכביש הוא 672. וכן, הוא חוצה את דלית אל כרמל ועוספיה, עובר בצומת דמון (שממנו מי שרוצה יורד לבית אורן) ומגיע עד אוניברסית חיפה. אורך המסלול מאליקים עד האוניברסיטה כ-20 קילומטר שרובם נס הרים.

אם כבר בבית אורן עסקינן, בצידו השני של ההר - מכביש 672 בין צומת דמון לאוניברסיטת חיפה ישנו חיבור לכביש 7212 שיורד לנשר. בדומה לחברו בבית אורן גם הוא שופע בפניות מהנות עם נוף עוצר נשימה ואף נהנה מתנועה דלה עד אפסית ברוב שעות היום.:-)

נ.ב - בתמונה כביש 7212.

7212.JPG

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

• תוכן חדש...