Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חח אייל, אם לא שמת לב מציעים לה כאן רכס כרמל/443 בואכה י-ם, זה כבר עובר את ה30 ק"מ איך שלא תסובב.

אני אישית ממליץ נסיעה למצפה רמון, הכי כיף וגם רחוק, אפשר להנות ממוזיקה טובה ומהדרך.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תגובות 174
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני אישית ממליץ נסיעה למצפה רמון, הכי כיף וגם רחוק, אפשר להנות ממוזיקה טובה ומהדרך.

אור, חבל שזאת נסיעה יחסית ארוכה - ולא גיחה זריזה... :-(

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

יאללה מספיק להתבכיין (נסיעה ארוכה, לא ארוכה), בואו יום אחד לצפון, אני אקח אתכם לכבישים שאין בהם תנועה כמעט בכלל ושאפילו המשטרה לא שמעה עליהם.

פורסם

גיא, אני אגיע לצפון, ביום שאתה תבוא למרכז, ככה סתם למטרת "להגיד שלום כמה שעות ולחזור הביתה"

איך הדיל ?

(אני עדיין לא מאמין שב3 חודשים עשית בקושי 1000 ק"מ, למרות שעכשיו אני עושה פחות ממך - 250 ק"מ בחודש האחרון)

פורסם

גיא, אולי תזיז ת'תחת, תפסיק לבכות ותבוא לאיזור המרכז גם כן?

אתה זה שבוכה.

אנחנו נוסעים ונוסעים ונוסעים ונוסעים ונהנים.

אנחנו האחרונים שנבכה על נסיעה הרחק לדרום או הרחק לצפון ובטח שלא נבכה על ק"מ שנצבר ונצבר לו.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אור- מסכים, הדיל מקובל. :-)

אגב, עברו 3 חודשים ו- 3 שבועות בדיוק וכבר עברתי את ה- 1000 ק"מ (נראה לי אתמול שהסתכלתי היה רשום 1011 ק"מ).

אוראל, תגיד, אפשרי לגשת למוסך לבקש שיעלו קצת את הק"מ? פשוט נמוך מידי... :wink:

וברצינות- אני לא בוכה על קילומטרים, פשוט ככה יוצא, גם עם האונו נסעתי ככה. אני אבוא בקרוב כמו שאמרתי לך. סופ"ש הזה גשום ואביך.

לא באתי למפגש ההוא כי באותו שבוע קיבלתי את הרכב בדיוק ופחדתי לנסוע איתו, לא הכרתי אותו בכלל. חבל לא ראית איך נסעתי איתו ללימודים, מי שראה אותי נוהג חשב שאני נהג חדש...

פורסם

חבר'ה, קצת רצינות (לשם שינוי :roll: ).

אני מחפשת לי כמה כבישים חביבים שבלילות אני אוכל להתאמן עליהם, מבלי לסוע בקו ישר 20 דקות קודם.

באמת בגלילות זה חביב, הבעיה היא שיש שם המון תנועה בגלל הסינמה סיטי ואומנם אני באמת לא רוצה להתגרזן, אבל אני רוצה להתאמן על בלימות נכונות לקראת הפניות וכו ועל 20 קמ"ש זה קצת בעייתי :roll:

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

גיא, בלי תירוצים - תזיז ת'תחת ותתחיל להסתובב עם האוטו - מחוץ ליוקנעם...

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

1000 ק"מ ב4 חודשים זה לא נוסע, זה יוצא לסיבוב בשכונה מידי שבת.

בכל מקרה, השבת הזו אתה לא חייב לבוא, כי אם אתה תבוא אני לא יכול להצטרף, בגלל הפציעה, אז חכה קצת :)

נטלי, אני ניסיתי לעזור, וגם ב443 את צריכה לנסוע חתיכת מרחק עד שמגיעים לפיתולים.

פורסם
נטלי, אביעד (aa123) מכיר כביש מעניין באיזור אשקלון לפי טענתו, נסי לצור עמו קשר אולי זה יעזור לך במשהו.

אני אישית לא מכיר בכלל כבישים מעניינים (חח מאוד מוזר, לא ?)

אני די בטוח שאני יודע לאיזה כביש הוא מתכוון , מה שהכי מגניב בכביש הזה הוא שיש ברוב הפניות לאן לעוף בלי לפגוע בגדר בטיחות , מה שמפתיע זה שאף פעם זה לא קרה לי שם , סטיסטית כמות הפעמים שנסעתי שם , וכמות הפעמים שנסעתי שם מהר מידי , לא ברור איך לא קרה שם כלום ....

בכל מקרה באזור שבין קרית מלאכי קריית גת שדרות ואשקלון , בכביש ובשטח מי שרוצה המלצות שישאל .

נטלי הייתי מתנדב להיות נווט , אבל אין לי כרגע רכב שעובר את ה120(ופאק אני מחזיק שלושה ...) , ככה שלהוביל אני לא אוכל , ואני לא בא לטיול כדי לשבת בצד ימין .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

הכביש של הסופרלנד זה הכביש ההידאלי בשבילך ..

אבל קודם תיסעי שם לאט כדאי להכיר את המקום ואת כל הסיבובים ואת הכל ואז תסעי יותר מהר

בהצלחה [:

ואם את צריכה עזרה תפני עלי בפרטי

פורסם

אומי, חרצת את גורלך, זה שאין לך עם מה להוביל זה מצויין, יותר קל לי להתרכז בקוים שלי מבלי שמישהו יהיה מלפני.

תתכונן השבוע לאיש קצת את מושב הנוסע.

הפאביה נמכרה.:-(

• תוכן חדש...