Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר התרגלתי לבדיחות האלה :|

אגב, עם הפיאט אונו שהיתה לי 7 שנים נסעתי נסועה דומה, ואף אחד לא העיר לי על זה. מה נשתנה?

• תגובות 174
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גיא, יש שיגידו על פיאט אונו שזה אוטו ישן ועדיף לא לנסוע איתו הרבה, אני אישית לא מאמין בקשקוש הזה וכל המכוניות שהיו לי נסעו לכל פינה בארץ, אבל עם אוטו חדש, בטח ובטח שאין סיבה שלא לנסוע איתו רחוק וכל מיני כאלו.

אגב, למען הסר ספק: גם לי יש מצבים שאני נוסע בתחבורה ציבורית משיקולי נוחות וחסכון.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לאחר ההברזה של אוראל נסעתי לבד.

הלוך ושוב הלוך ושוב בעופר ואז הלוך ושוב הלוך ושוב בבית אורן.

לא היו אופניים, לא היו הולכי רגל ולא היו מכוניות אחרות.

היה קצת מעונן ואפילו לא טיפה אחת ירדה. היה מאוד נחמד וממצא.

אבל ביחייית אנשים, תנו לי כבישים קצת יותר קרובים :-( בקצב הזה בשבוע הבא כבר טיפול 15 אלף. :roll:

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

ברור שלא היו רוכבי אופניים, לא הולכי רגל ולא מכוניות אחרות, מי יוצא מהבית במזג אוויר כזה?

יש לך מזל מאלוהים כנראה, בשעות האחרונות הגשם מתרכז בחיפה וצפונה בלבד, ולא איפה שהיית (כרגע חלקים מחיפה גשומים, כל איזור הגליל ורמת הגולן גשומים מאוד כעת), וזאת אחרי גשמים כבדים מלווים ס"ר מאיזור זכרון וצפונה משעות הבוקר המוקדמות.

בפעם הבאה שאת מגיעה לצפון, כנסי לתוך "פארק רמות מנשה" אחרי נסיעה בכביש משמר העמק, אך לא בימים גשומים!

מצ"ב כתבה על הפארק כולל תמונות שאני צילמתי בזמנו שעשיתי את המסלול.

http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=1691

פורסם

בכיף היינו מצטרפים אבל את מחרישה...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
לא.. סתם ידע בסיסי מאוד בקריאת מכם עננים. והטמפ' ירדה כאן ל- 9.8° והגשמים ממשיכים.

הניקוז כאן כבר לא עומד בעומס, 2 ס"מ מים של הצפה ברחוב. והרכב עדיין מכוסה...

תראה את המכ"ם אייל, יש לך למעלה מקרא, תראה את הגושים בצפון שממטירים כעת ואת כל הגושים שכרגע נמצאים בים, עומדים להיכנס עוד מעט:

http://www.ims.gov.il/IMS/tazpiot/RainRadar.htm

ללא ספק מעשה לא ממש חכם לצאת לטיול בצפון היום... :shock:

תקנה כיסוי 4 עונות :)

אף פעם לא התעמקתי במפות סינופטיות, אני פותח את החלון : יש גשם = גשום , אין גשם = לא גשום.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בפעם הבאה שאת מגיעה לצפון, כנסי לתוך "פארק רמות מנשה" אחרי נסיעה בכביש משמר העמק, אך לא בימים גשומים!

גם הכביש אליקים - קיבוץ גלעד נחמד.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אבל ביחייית אנשים, תנו לי כבישים קצת יותר קרובים :-( בקצב הזה בשבוע הבא כבר טיפול 15 אלף. :roll:

נס הרים-אשתאול-לוזית-בר גיורא-לי און? :-)

נטלי, מקווה שנהנת :twisted:.

אנחנו קפצנו שוב ל-465, אלא שהפעם המשכנו איתו עד בית אריה (אחרי המחסום). היה נחמד 8).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אוראל סורי על ההברזה פשוט שכחתי את הנייד באוטו היום.

מי היה איתך בכביש 465?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אלעד (אלעדיקו) בא איתי בפביה ודור (Status) הגיע בסוויפט שלו. היה נחמד מאוד :-)

יוני, לא נורא - נארגן משהו לסופ"ש הבא 8)

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אז מה אוראל, עשית היום מה שעשינו אתמול? בטח הפעם במהירות קצת יותר שפויה מאתמול.

עידן, אני לא מכירה אותך, מההודעות שקראתי שלך אתה נשמע סבבה, אבל תגיד, מה יש לאיפרזה טורבו להצטרף לפאביה 1.6 לאימון קוים?

זה בערך כמו שאני אצא לאימון קוים ביחד עם אוטובוס של אגד.

פורסם

נטלי, לא ידעתי ש-120 וצפונה (הרבה צפונה. לא רחוק מהמנתק של רביעי :shock:) זה לא מספיק מהיר עבורך :roll:

בקיצור, תתכונני לסופ"ש הבא - נצא לאיזור ירושלים :-P

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

יאשה, אני אקח את המילה שלך, בזה אתה מבין יותר טוב ממני.

לך יש אחלה רכב, מהמוצא הנכון, אתה בהחלט יותר ממוזמן להצטרף!

• תוכן חדש...