Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

TVR, מתי קפצת לשם (יום ושעה)?

בשישי/שבת הוא שקט להפליא (בשעות האחרי הצהריים-ערב) :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 174
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חזרתי עכשיו מהסופרלנד (אחרי סיבוב עם האינפיניטי) ואני חייב לחזור על ההמלצה, שקצת הטשטשה לה, על הכבישון הזה. הוא היה ריק לגמרי, באמצע היום. וזו לא פעם ראשונה. כביש משובח, יש בו גם סיבובים עיוורים וגם כאלה שרואים 3-4פניות קדימה, קטעים איטיים ומהירים, מפעם לפעם עובר תלמיד נהיגה אבל קל מאוד לעקוף אם רוצים (בגלל התנועה האפסית והראות המצויינת).

אם רוצים אפשר גם לרדת למגרש החצץ הצמוד ולעשות קצת צלחות מאובקות :wink:

בקיצור, כביש קצת קצר מדי בשביל "טיול" אבל ממש טוב בשביל אימון.

:mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah:

גם אני השבוע אנהג באינפיניטי, אבל כנראה שאלך למקום קצת יותר "מעניין".

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
TVR, מתי קפצת לשם (יום ושעה)?

בשישי/שבת הוא שקט להפליא (בשעות האחרי הצהריים-ערב) :wink:

זה דווקא היה ביום שישי אחרה"צ, כנראה לא מספיק מאוחר כי גם רוכבי אופניים שרצו שם.

פורסם
מה יש לאיפרזה טורבו להצטרף לפאביה 1.6 לאימון קוים?

זה בערך כמו שאני אצא לאימון קוים ביחד עם אוטובוס של אגד.

נטלי - אני לא מסכים איתך.

מה שקובע הרבה יותר מהדברים הטריוויאלים כמו כ"ס, אחיזה וכיול שילדה הוא - יכולות הנהיגה !

אני יכול להביא כדוגמא את טיולי הנהיגה שהייתי עושה עם מועדון האימפרזה טורבו (לשעבר) לפני כ-9 שנים.

עקב היכרותי עם חברי המועדון ומנהלו דאז, איפשרו לי להצטרף.

העניין הוא שבעוד שכל חברי המועדון נהגו על אימפרזות GT - חלקן משופרות וחלקן סטנדרטיות,

אני נהגתי על ZX Vulcan 1.9.

אז נכון שבישורות 130 כוחות הסוס של מנוע הסיטרואן לא היוו תחרות ל-210 של הסובארו, אבל בכבישים מפותלים (כדוגמת נס-הרים, ליאון, וכו') היכולת העדיפה שלי בכל הקשור לשליטה ברכב בסיבובים, והיכולת ללחוץ על הגז מוקדם הרבה יותר מהם ביציאה, קיזזו כמעט את כל ההבדל בין המכוניות. כדאי להזכיר שגם ההתנהגות הבוגדנית של ה-GT הקשתה עליהם, לעומת השילדה המעולה של הוולקן.

אני מאמין שאם יש לך את יכולת הנהיגה, ההבדלים עשויים להיות קטנים משנדמה לך.

אגב, יש לך יתרון אחד מאד גדול - יש לך ESP. כלומר קל לך יותר להתקרב למגבלות ובלבד שתעשי את זה בחוכמה ובמקומות המתאימים. נהג/ת האימפרזה צריכים לשמור על מרווחי בטחון גדולים יותר.

דני G.

נ.ב. - יש לי לא מעט נסיון בנהיגה מהירה בפיתולים על הפאביה החדשה, ומעבר לכך שמגבלות האחיזה שלה מצוינות, גם ההתנהגות שלה לא רעה בכלל.

פורסם

וולקן רכב מדהים.

מדהים איך רכב מסוגל להיות גם נח לנסיעות ארוכות וגם להתנהג נהדר. (וגם זנב שובב כבונוס).

בנסיעה מנהלתית (אמנם מהירה, אבל עדיין מנהלתית) רואים את היתרונות של הוולקן. לשם השוואה לקליאוספורט שיש לי עכשיו, כשהספידומטר בצד הצפוני-מזרחי של הסקאלה הרכב הופך לרועש וקופצני בצורה מוגזמת. במהירויות האלה הוולקן מרגישה שלווה ושקטה יחסית. ועוד לא דיברנו על נוחות הנסיעה - פשוט מעולה, אבסולוטית. לא רק יחסית לרכבים ספורטיביים.גם תנוחת הנהיגה מעולה - ההגה לא אופקי ולא צריך להתקרב יותר מדי להגה כדי לא לנעול מרפקים. ואם הזכרנו את ההגה - בשנתון 96 שהיה לי ההגה היה בדיוק בגודל, בעובי ובצורה הנכונה. אולי אני נשמע מפונק, אבל מסתבר שגם העובי של ההגה וגם הצורה תורמים לכיף. הזוי, אבל ככה אני מרגיש.

לפחות המושבים, גם בקליאו וגם בוולקן - מצויינים באותה המידה.

אה, שכחתי שהן נמכרות בגרושים. נהניתי מאוד מהרכב. ואל תבינו אותי לא נכון, עדיין אני נהנה מהקליאו יותר. אבל לא הייתי כותב את כל זה לולא היה מדובר ברכב של 15K שקל. זה הכל. (אפילו פחות במחירון).

רק הביצועים העגלתיים העיבו על הכיף.

אם נחזור לנושא השרשור - נטלי, את מפסידה שאת לא הולכת לכביש של ליאון. (הוא הכביש שעליו המלצתי, למי שלא הבין). יופי של כביש - שומם ולרוב בלי רוכבים אופניים

פורסם

אגב, יש לך יתרון אחד מאד גדול - יש לך ESP. כלומר קל לך יותר להתקרב למגבלות ובלבד שתעשי את זה בחוכמה ובמקומות המתאימים. נהג/ת האימפרזה צריכים לשמור על מרווחי בטחון גדולים יותר.

אני אשמח אם תסביר למה התכוונת במילים האלו. אתה יודע על איזה מסלול מסתורי בארץ שאנחנו לא? :(

פורסם
:mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah:

גם אני השבוע אנהג באינפיניטי, אבל כנראה שאלך למקום קצת יותר "מעניין".

דיר באלק אם זה עם ק... או ח... ואני לא בפנים :evil:

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
נטלי - אני לא מסכים איתך.

מה שקובע הרבה יותר מהדברים הטריוויאלים כמו כ"ס, אחיזה וכיול שילדה הוא - יכולות הנהיגה !

אני יכול להביא כדוגמא את טיולי הנהיגה שהייתי עושה עם מועדון האימפרזה טורבו (לשעבר) לפני כ-9 שנים.

עקב היכרותי עם חברי המועדון ומנהלו דאז, איפשרו לי להצטרף.

העניין הוא שבעוד שכל חברי המועדון נהגו על אימפרזות GT - חלקן משופרות וחלקן סטנדרטיות,

אני נהגתי על ZX Vulcan 1.9.

אז נכון שבישורות 130 כוחות הסוס של מנוע הסיטרואן לא היוו תחרות ל-210 של הסובארו, אבל בכבישים מפותלים (כדוגמת נס-הרים, ליאון, וכו') היכולת העדיפה שלי בכל הקשור לשליטה ברכב בסיבובים, והיכולת ללחוץ על הגז מוקדם הרבה יותר מהם ביציאה, קיזזו כמעט את כל ההבדל בין המכוניות. כדאי להזכיר שגם ההתנהגות הבוגדנית של ה-GT הקשתה עליהם, לעומת השילדה המעולה של הוולקן.

אני מאמין שאם יש לך את יכולת הנהיגה, ההבדלים עשויים להיות קטנים משנדמה לך.

דני G.

נ.ב. - יש לי לא מעט נסיון בנהיגה מהירה בפיתולים על הפאביה החדשה, ומעבר לכך שמגבלות האחיזה שלה מצוינות, גם ההתנהגות שלה לא רעה בכלל.

אני מסכימה אם מה שאתה אומר, אבל אני לא רוצה לארגן (ולהתארגן ב) קבוצה ביחד עם אימפרזות.

הלחץ הזה שצריך לעמוד בקצב שלהם לא מתאים לי.

קודם כל אני רוצה להתאמן על קוים נכונים, פעולות נכונות ובקצב שמתאים לפאביה.

אני לא רוצה להיות בקבוצה עם אנשים שירצו להוכיח שהם נהגים מעולים שיכולים לעמוד בקצב של אימפרזה ואז יטעו איפה שהוא בדרך ויכנסו בקיר\ יעופו מצוק. (יכול להרוס לי את החוויה של יום שבת בבוקר)

אני אוהבת מאוד את הESP החמוד שיש לי, אבל הוא רדום כבר כל כך הרבה זמן, לא הערתי אותו כמה שבועות בשום סיבוב או מסלול ואני מקווה שלא יתעורר לו באיזו פניה חדה בנס הרים. (רדום- לא צריך להתערב, ולא כבוי).

בינתיים התאמנתי שוב בבית אורן, זה היה ביום בהיר חמים ויפה בשעה 11 וחצי בוקר, היה אפקטיבי כמו להתאמן באלנבי ת"א ביום שישי ב23:30, :lol: אבל אז הצפנו קצת והתנועה פחתה, פעם הבאה כנראה שאצטרך באמת לקום מוקדם :roll:

מה שכן, בחזור היה ריק לגמרי (עד הפקקים בכביש2) ואז היה ממש תענוג.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

אולי פשוט נתארגן 20 חבר'ה ונעשה חצי יום בנחשונים.

הייתי שם שבוע שעבר עם מועדון PSI והיה כיף מאוד.

אגב, קורס אחד של נהיגה מתקדמת לא נראה לי מספיק בשביל לצאת לנסיעה מהירה בכבישים ציבוריים. אני מכיר אחד כזה שאחרי קורס אחד כזה נכנס לפניה במהירות וקיבל היגוי יתר לפנים. הנזק היה החלפת כל הסרן האחורי.

עדיף לעשות כמה קורסי ג'ימקאנות או הדרכה אישית.

לדעתי, תרגול קוים יכול להיות גם בקארט.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
הלחץ הזה שצריך לעמוד בקצב שלהם לא מתאים לי.

אני לא רוצה להיות בקבוצה עם אנשים שירצו להוכיח שהם נהגים מעולים שיכולים לעמוד בקצב של אימפרזה ואז יטעו איפה שהוא בדרך ויכנסו בקיר\ יעופו מצוק. (יכול להרוס לי את החוויה של יום שבת בבוקר)

.

מסכימה עם החששות שלך, אך יש לך את האפשרות לבחור את הנהגים שיצטרפו אליך לנהיגה.

אם את יוזמת טיול נהיגה, את יכולה לבחור את האנשים בקפידה ולהזמין רק את אלו שאת יודעת שתוכלי לסמוך עליהם ובכך למנוע חששות מיותרים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אולי פשוט נתארגן 20 חבר'ה ונעשה חצי יום בנחשונים.

הייתי שם שבוע שעבר עם מועדון PSI והיה כיף מאוד.

אגב, קורס אחד של נהיגה מתקדמת לא נראה לי מספיק בשביל לצאת לנסיעה מהירה בכבישים ציבוריים. אני מכיר אחד כזה שאחרי קורס אחד כזה נכנס לפניה במהירות וקיבל היגוי יתר לפנים. הנזק היה החלפת כל הסרן האחורי.

עדיף לעשות כמה קורסי ג'ימקאנות או הדרכה אישית.

לדעתי, תרגול קוים יכול להיות גם בקארט.

אם הוא נכנס לפניה במהירות כנראה שהוא לא הקשיב כל כך טוב בשיעור. חוק מספר 1, אחרי הקורס נוהגים לאט.

ונראה לי רעיון מעולה להתארגן לחצי יום בנחשונים, קח יוזמה :wink:

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

השאלה היא אם אנשים יהיו מוכנים לשלם 170 ש"ח בערך ל 20 דקות זמן מסלול ולגרום לצמיגים שלהם להראות כך:

simage037mh8.jpg

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• אחראי פורום
פורסם
יאללה, כל מי שמוכן שירים יד.

:mm_yeah:

אבל זה בטח יהיה מוקדם יותר מ-11:30, תסתדרי עם זה? :twisted:

אני בפנים, כמובן.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...