Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 174
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה יש לאיפרזה טורבו להצטרף לפאביה 1.6 לאימון קוים?

זה בערך כמו שאני אצא לאימון קוים ביחד עם אוטובוס של אגד.

נטלי, תצייני מקום ושעה, ואני מגיעה עם אימפרזה.

זה יראה כמו אימון עם אוטובוסים של אגד מהתקופה של 48.

:lol::wink:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
נטלי, תצייני מקום ושעה, ואני מגיעה עם אימפרזה.

זה יראה כמו אימון עם אוטובוסים של אגד מהתקופה של 48.

:lol::wink:

ל'

למה להתעלל ולא לתת לילדה לפנטז?

מקסימום תקני לה פופקורן בהפסקה של הסרט...

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

עידן, אני לא מכירה אותך, מההודעות שקראתי שלך אתה נשמע סבבה,

אבל תגיד, מה יש לאיפרזה טורבו להצטרף לפאביה 1.6 לאימון קוים?

זה בערך כמו שאני אצא לאימון קוים ביחד עם אוטובוס של אגד.

חברה היא צודקת - אתם לא קוראים נכון את התשובה, יש לה כבוד לטורבו :idea: אז לאט - קריאה נכונה חצי תשובה .

מה גרה לכם - רדו ממנה , התשובה שלה נכונה והגיונית , בגללכם היא עוד תרד מהפסים ותעבור ל בלונד :lol:

לא מאמין שאני מגן על "פאבניקית" .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אני אוהב את הכביש חולדה - רחובות.... במיוחד בלילה :evil:

אבל גם זה רחוק מר"ג.

אם יש מקום לשתי צרפתיות כשאתם עולים לירושלים, תנו תזכורת :)

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

השבת ממש במקרה יצא לי לעשות אחלה טיול שנגמר באזור הנ"ל (כביש 411 - חולדה).

אספתי חבר מהעבודה בקרית גת, התחלנו באזור בית גוברין וסיימנו בחולדה (נסענו דרך בית שמש / צומת שמשון).

פתאום עלויות האחזקה של הבהמה נראו לי הגיוניות לחלוטין :-P.

אם יש מצטרפים אפשר לעשות מסלול דומה גם בשבת הבאה (בשעות הצהריים הכבישים היו ריקים לחלוטין - כנראה בגלל התחזית).

פורסם

אז מה היה לנו כאן?

נטלי ביקשה המלצה לכביש באיזור המרכז שבו ניתן לתרגל קווים.

איכשהו, אל תשאלו אותי איך, הדיון הזה הפך להיות לעוד אחד מאותם שלל דיונים העוסקים ב"איזה/ו כלי אני וכמה אני נוסע/ת מהר בסיבובים".

הדיון מיצה את עצמו כבר מלפני שני עמודים. אם למישהו יש משהו רלבנטי להוסיף, שישלח לי ה"פ ואני אפתח אותו שוב.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לבקשת נטלי, השרשור נפתח שוב לכתיבה.

יחד עם זאת, במידה והקרחאנה שהיתה כאן קודם תחזור באחת מהצורות הבאות, השרשור ינעל שוב:

1. דיונים על הקילומטראז'ים ש-stio עושה או לא עושה.
  2. התפארויות מי יותר מהיר, מי פחות ילד ומי ישאיר למי אבק.
  3. שיחות סרק
  4. כל דבר שאינו בעל קשר ישיר וברור לכבישים שבהם ניתן לתרגל קוים נכונים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

+1

אפשר להמשיך עד לבית אריה.

היינו נוסעים על כביש זה בזמן השירות הצבאי עם ג'יפ סופה, כמובן שהיינו מעדיפים את הרכבים השכורים הסמויים, הרבה יותר מהנה מאשר עם ג'יפ.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כביש 465 טיפה מבאס בגלל הגשרים האיריים שמאלצים אותך להאט (אם לא אז האוטו מקבל פצצה).

אבל סה"כ מאוד נחמד.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

חזרתי עכשיו מהסופרלנד (אחרי סיבוב עם האינפיניטי) ואני חייב לחזור על ההמלצה, שקצת הטשטשה לה, על הכבישון הזה. הוא היה ריק לגמרי, באמצע היום. וזו לא פעם ראשונה. כביש משובח, יש בו גם סיבובים עיוורים וגם כאלה שרואים 3-4פניות קדימה, קטעים איטיים ומהירים, מפעם לפעם עובר תלמיד נהיגה אבל קל מאוד לעקוף אם רוצים (בגלל התנועה האפסית והראות המצויינת).

אם רוצים אפשר גם לרדת למגרש החצץ הצמוד ולעשות קצת צלחות מאובקות :wink:

בקיצור, כביש קצת קצר מדי בשביל "טיול" אבל ממש טוב בשביל אימון.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ביקרתי בפעם הראשונה בכביש 465 לאחרונה, לא התרשמתי במיוחד.

סה"כ כביש של ~ 6 ק"מ עד מחסום רנטיס עם איזה 4-5 פניות מענינות.

לדעתי לא כביש ששווה להגיע אליו במיוחד, אלא רק עם עוברים בסביבה,בנוסף התנועה שיש שם (ויש שם תנועה)

לא ממש שומרת על הנתיבים,רכבים שנסעתי אחריהם בשני הכיוונים חתכו פס לבן בפניות :evil:

בקיצור אני לא התלהבתי.

• תוכן חדש...