Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אמא שלי צריכה לקבל מכונית מהעבודה והאפשרויות הן רוב המכוניות המוצעות כיום בשוק בדרגת רישוי 2 ואני הצעתי לה ללכת על המיצובישי לנסר.

אז מה אתם אומרים על הלנסר אקסלוסיב 1.6 מבחינת נוחות נסיעה,יציבות,מהירות וכו'?והאם בדגם הנ"ל הוא הפשוט ביותר יש לציין ישנם חישוקים קלים ורדיודיסק מובנה?

תודה מראש לעוזרים, אשמח לקבל חוות דעת על המכונית או אם לדעכתם ישנה אופצייה טובה יותר אשמח אם תנמקו!

פורסם

רכב די מיושן.

אפשר לבחון אופציות טובות יותר כמו קיה סיד (אם לא אכפת לה להתפשר על בגאז'), פורד פוקוס (אם לא אכפת לה להתפשר על קצת פחות כח), ולא חסרות האפשרויות.

:twisted:הליסינג שלך זה רכב השטח הטוב ביותר...:twisted:

איביזה 2006 שחורה

פורסם

יש אופציות נוספות שהציעו לאימך?

פורד פוקוס, מאזדה 3, סיטרואן C4, יונדאי I30 ואפילו ניסן טיידה ורנו מגאן עדיפות על לנסר קלאסיק 1600 סמ"ק.

לנסר פשוט רכב מיושן אשר כבר הוחלף לדגם חדש ומוצלח יותר (מנוע 1800 סמ"ק 143 כ"ס, 7 כריות אויר ובקרת יציבות - שייך לקבוצה 3 ), לנסר החדשה נמכרת כבר 8 חודשים במקביל ללנסר הקודמת.

בקיצור, אם יש אפשרות לקבל מכונית אחרת (יותר נוחה, יותר בטיחותית ויותר מודרנית) מהרשימה שנתתי - כדאי לוותר על לנסר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מה הכוונה רכב מיושן?

זה הדגם החדש של הלנסר 2009 הפרצוף החדש רק במקום 1.8 כמו שציינת 1.6.

או שאני טועה וה1.6 זהו הפרצוף הישן והפרצוף החדש נכלל רק בדגמי 1.8?

פורסם
מה הכוונה רכב מיושן?

זה הדגם החדש של הלנסר 2009 הפרצוף החדש רק במקום 1.8 כמו שציינת 1.6.

או שאני טועה וה1.6 זהו הפרצוף הישן והפרצוף החדש נכלל רק בדגמי 1.8?

אתה טועה הלנסר קלאסיק זה הדגם הישן של הלנסר שיצא לראשונה בשנת 2003

כרגע לנסר החדשה היא אך ורק 1.8 והדגם הפשוט בלנסר החדשה ניקרא קונפורט ולא קלאסיק שזה לנסר בצורה הישנה

בכל מיקרה את הלנסר הישנה(קלאסיק) מוכרים עוד לליסינג כחדשה

מה שהציעו לאמא שלך זה קלאסיק מה שאומר לנסר הצורה הישנה ולא החדשה!

החדשה כרגע נימכרת לפרטים (ואולי בכמות מאוד קטנה לליסינג)

אוטו טוב לזמנו ...:-)

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

הייתי בודק אופציות נוספות כמו פורד פוקוס, סובארו B3 , סוזוקי SX4.

הדגם שאתה מדבר עליו דיי מיושן וכבר נמכר הדגם החדש. סה"כ האוטו נוח ובעל התנהגות כביש נוחה , אחיזה טובה. במבחינת זריזות קצת פחות.

• תוכן חדש...