Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. מכל ההמלצות החלתתי לקנות קומפוננט CLARUS של HYBRID AUDIO. אני אשים אותו בדלתות קדמיות במקום רמקולים 5X7 אם מתאם http://cgi.ebay.com/6x8-5x7-to-6-Speaker-Adapters-Mazda-3-04-09-F-R_W0QQitemZ310106433202QQcmdZViewItemQQptZCar_Electronics_Parts_Accessories?hash=item310106433202&_trksid=p3911.c0.m14&_trkparms=72%3A317%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318 אבל יש לי מזדה 323. האם ההשקעה בקומפוננט תיהיה שווה אם אני אחבר אותו למגבר LIGHTING AUDIO Z4200 ולא אעשה איתום לדלתות?

פורסם

היום לא תעשה מי אומר שמחר\מחרתיים\עוד שנה לא תעשה?

כל רמקול, טוב ככל שיהיה תמיד ישמע טוב יותר בדלת אטומה, בין אם זה HAT או מורל ואפילו SCANSPEAK, ההשקעה בסט קדמי טוב תמיד שווה, בעתיד תמיד יהיה לך לאן לשדרג.

היה לי תקופה די ארוכה שנסעתי עם סט Clarus ללא איטום, ללא ספק לאחר איטום היה שיפור מדהים, אבל גם בלעדיו הייתי מאוד מרוצה מהסט. :)

פורסם

קודם קומפ' אחרי זה איטום

אני יכול להגיד לך בוודאות שלא חייב שיהיה חסר לך משהו

איטום זה דבר מדהים אבל קומפ' טוב חשוב יותר לדעתי

פורסם

ואני אומר קודם איטום (בידוד גד דמט) ואח"כ קומפוננט.

מה שווה הרמקול הכי טוב בעולם אם הוא מנגן בתיבת פח? :?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יציב כמו שרק פירמידה יציבה. איטום עם סט פשוט ישמע טוב יותר מסט טוב יותר ללא איטום כמובן שההשוואה היא לא PULSE מול UTOPIA :)

פורסם

כמו כולם אני מעודד ומעריך איטום . אבל גם כל דבר במידה. אפשר להנות מסט גם בלי איטום ואני אישית לא חושב שאיטום צריך להיכנס בכל מערכת עם תקציב נמוך יחסית.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

איטום ובידוד דלתות קדמיות הינו דבר חשוב ביותר בכל מערכת החל מרמה בינונית ומעלה.

הערך המוסף המתקבל מכך, גבוה בהחלט ושווה, אך צריך להשאר בפרופורציה. לא ניתן להפריז בחשיבותו עד כדי שרמקול פשוט ייהפך פלאים להיי-אנד..

פורסם

בוא נעשה קצת סדר בדברים, אם הבחור מתכוון להוצאה חד פעמית, ללא תוספות בעתיד. אזיי הוא צריך לחלק את הסכום בין שני המרכיבים קומפוננט ואיטום. אם הוא מתכוון להוציא בעתיד כספים נוספים מן הראוי שישקיע קודם בקומפוננט טוב ואחר כך איטום, כך יחסוך כסף בצורך בשידרוג עתידי.

פורסם

רמקולים טובים תמיד מחזירים את ההשקעה שלהם.

אין תקציב לאיטום היום?- מחר יהיה.

קודם לאטום דלת ואח"כ להתקין בה קומפוננט של שקל וחצי זה מטופש.

עדיף סט איכותי בדלת לא אטומה מאשר דלת אטומה עם סט לא איכותי.

under construction..

• תוכן חדש...