Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוהריים טובים,

לאחרונה שמתי לב לתופעה מטרידה,הסל"ד החל להיות גבוה בהנעה,בעמידה ובנסיעה.

אין לי כיוון כלשהו,

אבל החשש שלי מצביע על כבל קלאצ' או על כבל גז.

יש אפשרויות אחרות?

הרכב במצב טוב מאוד,

מזגן לא מתפקד...

מה שמביא אותי לעוד שאלה,

מדוע אין אפילו חימום במזגן?

נאמר לי שהסיבה היא שיש לי סדק במדחס והגז בורח משם,

הפיתרון - החלפת מדחס .

בנוסף,

מילוי גז הניב תוצאות טובות אך לצערי הרב לאחר כמה ימים הגז ברח (סדק במדחס).

אשמח לעצות ועזרות,

יום נעים.

פורסם

החימום ברכב הוא מסירקולצית מים חמים אשר עוברים ברדיאטור אשר נמצא בתוך הרכב (מתחת לדש בורד) ולא קשור למדחס.

להפעלת חימום אין צורך בלחיצה על כפתור הAC ברכבך.

לגבי הסל"ד : האם בוצע איזשהו טיפול ברכבך לאחרונה? האם התחילה תופעת הסל"ד לאחר הביקור אצל איש המזגנים?

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אני מציע לך למשש את המדחס ולבדוק איפה בידיוק יש איזור שמנוני , שמישם הנזילה, בכל מקרה מדחס מפירוק עולה בסביבות ה 400 - 500 ש"ח, קח בחשבון שאם אתה פותח את מערכת המיזוג לצורךך החלפת חלק כלשהוא (לדוגמה המדחס) אז אתה חייב להחליף מייבש (עלות של עוד 400 שקל בערך ) וואקום גז ועבודה עוד 400 ש"ח.אתה יכול להגיע למשהו בסביבות ה 1600 שקל.

בקשר לחימום כמו שאמר קודמי אין בין החימום והקירור קשר, אתה ציך לבדוק אם 2 הצינורות שנכנסים לקיר האש חמים במידה שווה אם אחד חם והשני קר אז הראדיאטור סתום, בדוק גם שהתרמוסטט תקין , אם החום של הצינורות תקין אז כנראה שהתריס חום קור מנותק, בדוק ועדכן .

מאיזה איזור אתה בארץ?

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

הצינורות שנכנסים לקיר האש, לעולם לא יכולים להיות חמים במידה שווה. משום שחלק מהחום נזרק ע"י האוויר שמחמם את פנים הרכב.

מאיין לקחת את המחיר של 400 ש"ח למייבש ?. המחיר לא עובר את ה-150 ש"ח.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
הצינורות שנכנסים לקיר האש, לעולם לא יכולים להיות חמים במידה שווה. משום שחלק מהחום נזרק ע"י האוויר שמחמם את פנים הרכב.התכוונתי שיבדוק לא במצב שהאוורר זורק אוויר פנימה , אבל בכל מקרה לא אמורים להיות הבדלים של ממש.

מאיין לקחת את המחיר של 400 ש"ח למייבש ?. המחיר לא עובר את ה-150 ש"ח.כאן באמת התבלבלתי לגמרי, סליחה.

דוד.

בדוק ועדכן

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...