Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נאדר - רשמתי "חוקית" במרכעות.

הכוונה היא שהפריצה נעשית בעזרית אביזר שהוא לגטימי מבחינת הרכב, דהיינו לגנב יש את המפתח ואת שלט האזעקה ואז כשרואים אדם נכנס לרכב ע"י שימוש באזעקה ומפתח - זה נראה חוקי ולא מעורר חשדות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

רועי תתחדש על ההזעקה החדשה מקווה שיתן לך שקט נפשי, לדעתי טעות לפרסם מה עשית כי יש עוד הרבה אנשים שקוראים ויודעים עכשיו מה הולך לך ברכב ככה שאם תדבר אם מיעשהו דרך ההזעקה הוא בכיף יענה לך ויפתח איתך שיחה...:lol:

IBIZA 20vt

פורסם

אם מישהו יושב פה וקורא את הדברים אז הוא יהיה חכם ויפרוץ לרכב שאין בו אזעקה מתקדמת.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אלי, ברור שמי שרוצה לפרוץ לרכב יפרוץ בסופו של דבר.

אבל האזעקה הזו נותנת לך התראה(אתה יכול להמשיך לשבת בבית לצפות בטלוויזיה) או לרוץ למטה בצעקות של "גנב...גנב.. באמצע הלילה. אני מאמין שהפורץ יברח על נפשו, הוא לא יקח את הסיכון הזה שאולי הוא יתפס.

שאלה פשוטה:

אתה לא הייתה רוצה לדעת בזמן אמת עם מישהו פורץ לך לרכב?

וגם בנוסף להחליף איתו חוויות...

פורסם

נאדר אתה יכול לתת פרטים מה שם חברה \ המוצר משהו ?

זה באמת נראה מדהים

אם תוכל לתת קצת מידע על העניין

אני אשמח זה נושא שמעניין אותי

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

דני תודה, אני מאמין שתהיה עוד יותר מופתע כאשר תראה את הכל ביחד:lol: או שכבר ראית אצלך אי אפשר לדעת...

רועי,

אין לי תשובה חד משמעית אם אני ירצה לדעת אם פורצים לי לרכב בזמן אמת, מצד אחד לרדת לגנב זה לא כל כך חכם (צביקה נתן כמה דוגמאות למה) מצד שני אולי זה יצליח להפחיד את הגנב והוא יברח.

IBIZA 20vt

פורסם

ברור, אני אישית חושב שרוב הגנבות מתבצעות ע"י ילדים בני 18-20\נרקומנים חסרי יכולת אז שווה לרד לראות מה קורה.

אפילו עם ירדת ולקחת את מספר הרכב, זה גם מרתיעה וגם יש לך כתובת למי לפנות מבחינת משטרה.

פורסם
נאדר אתה יכול לתת פרטים מה שם חברה \ המוצר משהו ?

זה באמת נראה מדהים

אם תוכל לתת קצת מידע על העניין

אני אשמח זה נושא שמעניין אותי

זה החברה שאני עובד בה אר.אס. אן סופין בע"מ. כנס ללינק הזה www.rsn-sofeen.com ולקטגוריית Educational Kits שם אולי תבין על איזה עקרון עובדות כל הערכות. אבל הערכה שמדובר עליה לא תופיע שם. האתר מזמן לא עודכן.

ושיהיה מובן הקיט הספציפי הזה נועד להיות חינוכי ולא מסחרי והוא לא ימכר בחנויות או משהו כזה הוא יחולק לבתי ספר ומוסדות חינוך, המטרת שימוש שלו היא שנאפשר לכל ילד מגיל 8 מגע ישיר והיחשפות לעולם התכנות והמיקרו בקרים ללא כל ידע בסיסי בהנדסת תוכנה או עיבוד שבבים.

המיקרו בקר שלנו הוא יחודי (רשום כפטנט) ונקרא MCU - Micro computer unit עובד על רוחב מילה 44BIT כשונה מאינטל או טקסס אינסטרומנטס או מיקרו-ציפ הידועים בעולם כ- 32BIT.

מה שמאפיין את התוכנה שהיא כוללת את כל שפות התכנות, והיא לא מוגבלת אתה יכול לתכנת צ'יפים מכל סדרה שהיא בנוסף ל-MCU אם זה בנושא אודיו, הגברה, אזעקות, חיישנים, גרפיקה, טלפוניה, GPRS, GSM, לוויני. מגיע עם הערכה רכיבים שונים שמאפשרים יישום הבקר שתכנת ללא כל צורך בפניה למפעל אלקטרוניקה שדורש אלפי דולרים על ייצור כרטיס אלקטרוני התואם לציפ שתוכנת.

פורסם

טוב אני ארשום את הדעה שלי

לפי דעתי כמו שאמרו פה האזעקה הזאת לא רלוונטית אלא אם אתה באותו הרגע נמצא בבית עם עוד כמה חבר'ה כי גנבים כמו שאומרים לא באים לבד במיוחד לא לפרוץ אוטו כי הם חושבים על כל תרחיש שיכול לקרות.

אתמול פרצו לי לאוטו בלילה האוטו עמד בדיוק מול הבניין מתחת לעמוד תאורה אם אני משאיר בחוץ זה רק שם חבל שאני לא יכול להראות תמונה בדיוק איפה כל אחד היה מתפלא איך למישהו יש ביצים לפרוץ במקום כזה, זה בדיוק מול הכניסה של הבניין ואיפה שתמיד יש תנועה גם לפעמים בלילה.

בקיצור צירוף מקרים קצת מבאס אמרתי אני אשים היום את האוטו בטיפול יצאתי מהחניון התת קרקעי עם האוטו של אבא שלי ואמרתי לעצמי שאני לא אוציא את שלי כי היו לי רעשים מוזרים רציתי להגיע היום למוסך לסדר את זה סופית בכל מקרה אמרתי לידידה שלי שאני רואה כמה אנשים ליד האוטו שלי אבל תמיד יושבים באיזור אנשים או שזה אוטו של אחד השכנים אז לא עבר לי בראש תרחיש כזה.

כשחזרתי בסביבות 2 וחצי בלילה עברתי ליד האוטו הכל רגיל.

קמתי ב 9 בבוקר אני בא לאוטו לקחת למוסך אני רואה שמשה שבורה ושנגנב לי הפאנל

הקטע המצחיק הוא שפירסמתי את הפאנל ביד 2 רציתי להחליף והמזל הוא שהמגברים יושבים חזק מאוד על פלטה וגם הפלטה מחוברת בצורה שצריך איזה 10 דק' למישהו מקצועי עם הכלים הנכונים בשביל לפרק אותה(עכשיו אני מבין על מה דיבר המתקין)

וגם את הסאב קשה להוציא והמזל שהפורץ היה מאוד מטומטם שלא לפתוח את הדלת של האוטו ולהוציא את המגש הבנתי שהוא נכנס לתוך הרכב דרך החלון השבור ניסה להוציא את הפלטה מתוך החלון ועוד הקדמי.

בקיצור היה לי מזל קצת שנגנב לי רק הפאנל.

בכל מקרה מה שאני בא לומר פה זה שאתמול הבנתי שלפורצים יש ביצים גדולות אם פרצו לי לרכב במקום כזה ככה שתורידו את הסטיגמות שהם פורצים רק במקומות מסויימים בזמנים מסויימים זה יכול לקרות בכל מקום בכל זמן.

מה שאני ממליץ זה לחבר כל דבר ברכב שלכם עם פלטת עץ עבה או ברזל מבטיח שהגנב לא ירצה להתעסק בזה יותר מדי זמן ויסתפק בפאנל.

פורסם

אז יש שדרוג לאזעקה שלך

תציב ברכב באופן קבוע מכיש ר דור 3 שמוגדר על מענה אוטומטי

ואז תתקשר אליו בשיחת וידאו ותוכל גם לראות מה קורה ברכב

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

90% מכם נעול בקופסה ולא רוצה לצאת ממנה.

מה לא רלוונטי בזה שבזמן מתרחש משהו ברכב אתה תדע ?

מה שתעשה אחרי זה לא משנה אפילו תזרוק עגבניות מקומה 20 על הגנב, העניין של התרעה לגנב שאני יודע מה הוא עושה, זה מרחיק אותו,

הגנב שגנב רק את הפאנל הוא כזה אפס ופחדן כי אם היה לו ביצים היה נשאר וד כמה דקות ומפרק את הפלטה, אבל מהפחד והלחץ הוא מיהר לקחת את הפאנל (12 שניות ).

אני יכול לשבור שמשה של רכב ולהתניע אותו בממסר תוך 30 שניות, אבל לפרק מערכת זה לוקח דקות אם עובדים לפחות 3 בחורים.

• תוכן חדש...