Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נאדר הקיט הזה נראה לי ממש מדליק,

יש לך אפשרות למכור קיט יחיד באופן פרטי כולל התוכנה?

אם כן מה המחירים ?

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ת'אמת (=את האמת. קשה לרשום בשפה תקנית?) נכון זה מעולה שהגנב יודע שאני יודע מה שקורה ברכב וברור שזה סוג של התראה וכשהוא ישמע איזה צעקה מהחלון או יראה אנשים מתקרבים הוא יעוף משם מהר.

וכן הוא די אפס ופחדן בכלל זה כל כך מעצבן אותי שאני בחיים לא אדע מי זה לא כי גנבו לי,גנבו אין מה לעשות אבל הייתי מת לפרק את הבנאדם שעשה את זה הרבה יותר שווה מלהחזיר את המערכת בחזרה.

פורסם

אני אישית חושב,שמספיק שאתה לוקח את מספר הרכב של הגנבים אתה "מסודר" כי אתה מייד מתקשר למשטרה והם יודעם הכול על אותו רכב וכך אתה מגיע לגנבים.

מצד שני: לא חשוב גם עם המשטרה הגיעה עליהם זה ברור שאתה לא תקבל את הציוד שלך בחזרה באותו מצב שהוא הייה.:x

אבל עדיין תפסת את הגנבים.

אני יכול להגיד לסיכום שכל אזעקה לא חשוב כמה היא תיהיה מתוחכמת לא תמנע את הפריצה.

באמת הכי טוב ביטוח אבל זה יקר מאוד ולא משתלם מערכות מעל 10,000K

זה מה אני חושב.

ואני אוסיף ואומר שאני מקווה שלא יקפיצו יותר את השרשור הזה כי הוא עושה לי ממש רע.

נאדא כתב שלוקח 12 שניות להרים פאנל נתקפתי חרדה.:-(

פורסם

קורות, (במיוחד ביפנית) לוקח בערך 20 שניות, אז?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
אני אישית חושב,שמספיק שאתה לוקח את מספר הרכב של הגנבים אתה "מסודר" כי אתה מייד מתקשר למשטרה והם יודעם הכול על אותו רכב וכך אתה מגיע לגנבים.

מצד שני: לא חשוב גם עם המשטרה הגיעה עליהם זה ברור שאתה לא תקבל את הציוד שלך בחזרה באותו מצב שהוא הייה.:x

אבל עדיין תפסת את הגנבים.

אני יכול להגיד לסיכום שכל אזעקה לא חשוב כמה היא תיהיה מתוחכמת לא תמנע את הפריצה.

באמת הכי טוב ביטוח אבל זה יקר מאוד ולא משתלם מערכות מעל 10,000K

זה מה אני חושב.

ואני אוסיף ואומר שאני מקווה שלא יקפיצו יותר את השרשור הזה כי הוא עושה לי ממש רע.

אלו גנבים, לא חשבת על זה שהרכב גם יכול להיות גנוב? :roll:.

בעקבות המצב בארץ אתה יכול לדרוש הרכבת חלונות ממוגנים מפלסטיק נגד אבנים ושמשה קידמית ממוגנת , היה לי ברכב הקודם.

תמיד השארתי דברים על הדש כדי לראות את הגנב מנסה לנפץ את החלון עם אבן או משהו והיא הייתה עפה אליו בחזרה .

קיצר,תפסיק לאכול סרטים!.

סטס.

10_car_alarm_system.jpg

פורסם

רועי. לחבר פרצו לרכב בראשון לציון.

גנבו HU. פלטה + מגברים + 6/9 + סאב.

הפלטה היתה מחוברת עם 6 זוויות ברזל. הסאב עם 2 .וה פלטה עם6/9 עם ברגים. לפלסטיק שמחזיק את הפלטה.

לקח לחבר את הדברים כשעה.

לקח לגנוב ולברוח (מרגע שהאזעקה עבדה ועד שראינו את הרכב בעיינים. כ30 שניות) ועוד כ 10 שניות והם ברחו.

אני מעריך פחות מדקה לקח להם הכול.

אז תחשוב איך למנוע נזקים. כי בגנבה הנזקים לרכב שולטים. לפעמים הנזקים מסביב שווים יותר ממה שנגנב !

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אני רואה שלא יתנו לשרשור הזה למות כל כך מהר :-D

אלי

פורסם

קודם כול תתחדש אני יכול לשאר איזו אזעקה שמת כנראה GSM JE-808

אכן אזעקה משובחת יש לחברים שלי אותה נמכרת בארץ באזור ה1600 לא כולל עבודה (אני אולי יכול לארגן בזול יותר)

אזעקה שמרגע הצפצוף שלה מרימה אלייך טלפון ואתה יכול לכבות לפתוח את האוטו לנטרל את החשמל להניע ושמוע מה קורה מסביב ואפילו לדבר עם הפורץ

אזעקה טובה מאוד ומתוחכמת בהחלט הפתרון הכי נוח כי הפלאפון תמיד איתך

אך החיסרון הוא שהוא מטלפן ללפאפון אחד (לא חיסרון עם האוטו אצל אדם אחד)

*חבל לקרוא 5 דפים ולראות שכמעט ולא דיברו על האזעקה מוזר. נושא אחר בטח היה נסגר. אבל כנראה זה רק אני

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

אתה בטוח שאפשר לנתק את החשמל מהרכב ,כי זה כבר עבדוה שלא כל אזעקה יודעת לעשות.

בפועל זה פשוט מאוד, סויצ' קטן באמצע וזה יעשה אחלה עבודה, אבל העניין הוא השליטה על אופציה זו איך מופעלת ומה טווח השידור המקסמאלי שהאזעקה יכולה לקלוט ממשתמש.

חוצמזה זה רעיון חדש שקיבלתי..

כמו כן גנב הכי חכם לא יחשוב מה גרם לו לכיבוי הרכב, מהלחץ הוא ירד ויבדוק שמן, במיוחד גנבי השטחים.

פורסם

אזעקת GSM היא ללא הגבלת מרחק. כל מקום בעולם שיש קליטה בטלפון שלך תוכל לשלוט על האזעקה. אני מקווה שזה השאלה שלך אם לא אז תנסה לנסח אותה טיפה יותר ברור ואני מקווה שאוכל לענות לך.

גנב חכם - במידה ויודע שהמערכת הזאת (GSM) קיימת אצלך ברכב. מגיע עם משבש קליטה/שידור ועובד בשקט. לא ככה:?: מקווה שאין גנבים בפורום שנתתי להם רעיון :-P

פורסם

רפיד צודק האזעקה בעלת טווח קליטה שכול עוד יש קליטה לפלאפון אז יש שליטה על האזעקה.כול אזעקה באשר היא ניתנת להשתלטות ככה זה העיקרון הוא מה רמת הקושי. נאדר תהנה מהרעיון

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

אתה לא יכול לשבש שידור בלי לגעת במכשיר גם אין בזה טעם.

אתה יכול לשבש קליטה ע"י שידור חזק יותר אם אתה נמצא קרוב יותר למקלט הקורבן - במקרה הזה, האזעקה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...