Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה רוצה הגנה למערכת יש לי רעיון שאני כנראה בדרך לביצוע,

מיקרו סוויץ' שלא קשור לאזעקה בתא מטען, מחובר לברז חשמלי שמבצע חסם על 3 מיכלים של גז מדמיע,

ואתה מחביא מתג באוטו איפשהו

פתחו תא מטען בלי לכבות את המתג לפני ? קיבלו ענן של גז מדמיע !!

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא,דבר ראשון יש לי מספר שרק אני אדע אבל עם עדיין בצורה מסויימת הוא הגיע לידיים לא נכונות, יש לך קוד שלפני שאתה נכנס למערכת הסלולארית.

פורסם

רועי רועי רועי,

גנב רכב לא עובד לבד ברוב המקרים - הם מגיעים לפחות כזוג, איך אתה חושב שהם מסתלקים כל כך מהר? ברגל?

להוריד למישהו אלת בייסבול עלול להיות הרבה יותר קשה ממה שאתה חושב - זה דורש חוסן מנטלי ואתה לא יודע באיזה מתחים אתה ובטח שלא הגנב נמצאים במצב שכזה - זה ממש לא פשוט כמו שזה נשמע, זבנג וגמרנו... לא לא.

במקרה הכי טוב תצליח להרתיע, במקרה הכי גרוע הוא גם הרוויח כרטיס ביג טוק :-P

הכרתי פעם מישהו שעשה בסיאט מלאגה אזעקת אב טיפוס שמחוברת למצבר משלה בתוך הכסא - בעקרון האזעקה היתה מחוברת לשוקר חשמלי - ברגע שהיית מנסה להתניע איי כואב.

הרעיון נפסל בגלל שזה מסוגל גם להמית בן אדם - בייחוד אם יש לו קוצב לב.

בקיצור - לפני שהת'רד הזה ננעל כי הוא גולש לאלות בייסבול...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

גז מדמיע יכול להרוג.

אם הכוונה היא לקלוט מישהו בתוך הרכב ואז לרסס אותו בגז מדמיעה, בהנחה שאין לו לאן לברוח כי הרכב נעול או שהוא לא מצליח לפתוח את הדלתות - הוא יחנק למוות.

הייתם פעם באוהל גזים? חוויתם פעם גז מדמיע?

ברגע שמתחילים להחנק ממנו אם אתם לא בורחים מהאזור שיש בו את הגז הזה אתם תחנקו למוות - בגלל זה יורים גז מדמיע רק באזורים פתוחים.

הלאה - פצצת אטום? אבל רק בתוך הסביבה של הרכב :-P

מה נסגר אתכם :lol:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

גז מדמיע דבר מגעיל ביותר !

כשעשיתי טירונות לפני כמה שנים

עשיתי אהל אב"כ אלוהים כמה שנחנקתי למוות שמה :twisted:

ד"א ואם חתולה תקפוץ לך על האוטו אני בטוח בזה שהרכב יחשוב שפורצים ואז יתקשר אלייך

בקצב הזה תתכונן לקנות לך 200 ביגטוקים לחודש

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

א.הייתי באוהל אב"כ יותר מפעם אחת,

ב.אף אחד לא דיבר על לכלוא בן אדם ברכב כמו שהוא נכנס הוא יכול לצאת

ג.אני מדבר על לרסס את מפתח התא מטען ולא את חלל הנוסעים

לרוב הכסף אמיתי שוכב שם,

נדיר המצב בוא מפרקים למישהו קומפוננט מהדלת

לעומת זאת מגברים פרוססורים וכו' כן

ובאוהל אבכ מאדים כפסולות של גז מדמיע, הספרי פילפל שנמכר באזרחות הרבה יותר קטלני מקילוח של גז מדמיע צבאי, תאמין לי התנסתי בכולם בכל הווריאציות

ספריי פילפל לא יהרוג אף אחד גם אם הוא יהיה סגור באוטו ותוריד עליו בקבוק, אבל זה ישרוף לו ברמות על :)

פורסם
מזל טוב, תתחדש ומאחל לך שאף פעם לא תצטרך להשתמש באלת בייסבול.

כמה עולה?

מי מתקין?

כמה עולה?

מהארץ?

.

ובכל זאת כמה עולה התענוג?

אלי

כמה עולה???

פורסם

גז מדמיע משמש ככלי נשק להגנה עצמית בבתי סוהר וכנגד אנסים - ריסוס לפנים ובעיטה אתם יודעים לאיפה - המותקף במקרה הזה נופל לרצפה ובגלל שהוא לא יכול לרוץ ולאוורר את הפנים שלו ההשפעה של הגז ארוכה יותר וככה אפשר לברוח או לכבול את הקורבן.

זה אמצעי נוראי והוא נחשב גם כנשק כימי לכל דבר לפיזור הפגנות או הרתעה של אויב.

בואו נתרחק מרעיונות כאלה - רועי, 1. ביטוח 2. הרתעה של האזעקה וקריאה למשטרה.

יש דברים שפשוט לא שווים את הסיכון.

Pioneer TS-X150

פורסם
גז מדמיע דבר מגעיל ביותר !

כשעשיתי טירונות לפני כמה שנים

עשיתי אהל אב"כ אלוהים כמה שנחנקתי למוות שמה :twisted:

ד"א ואם חתולה תקפוץ לך על האוטו אני בטוח בזה שהרכב יחשוב שפורצים ואז יתקשר אלייך

בקצב הזה תתכונן לקנות לך 200 ביגטוקים לחודש

אולי לא שמת לב למה שכתבתי.

אבל אני יכול להתקשר לרכב כדי לשמוע מה קורה ברכב, אני יכול גם לשמוע וגם לדבר.

בלי קשר אני מבסט את הגלי זעזועים לרגישות סבירה כדי שלא כל דבר הוא יצטרך להתקשר אלי.

כך שלא מכול צלצול אני ישר ארוץ.

פורסם

חבל על הכסף...

גנבים מקצועיים שוברים שמשה פותחים בגז' דרך האוטו ומפרקים לך את הפלטת מגברים סאב ורמקולים אחוריים ב-5 דקות

הדבר האחרון שמפחיד אותם זה אזעקה מדברת בדרך כלל לא פורצים לאוטו מתחת לבית גנבים לא טפשים

רוב הגניבות מתבצעות בחניונים,הדרך הטובה ביותר להגן על האוטו היא:

1.להחנות במקום מרכזי שגלוי לעין

2.לבטח את המערכת {או חלקים ממנה}

3.שיטה של חבר שלי שהוכחה כעובדת {פרצו לו פעמיים ולא לקחו} הוא שריין את הפלטת מגברים עם לוח ברזל בעובי 0.5 סמ

עם צירים פנימיים ו-2 מנעולים +מנגנון נעילה סמוי.

פורסם

צר לי לאכזב אתכם אבל רוב הפריצות לרכב - הפריצות הגדולות לרכב

מתבצעות בצורה "חוקית"

הכוונה היא שהגנבים משיגים גישה למפתחות של הרכב ולפעמים גם הם מספיק תחבולנים כדי לברר את הקוד שלו.

אחד המקרים האחרונים ששמעתי הם חברים של אחותי - גרים במושב ליד רחובות.

גנבים ריססו להם גז מרדים לחדר השינה במהלך הלילה, לקחו את המפתחות של הרכבים, ניטרלו את האזעקה, אף אחד לא ראה, אף אחד לא שמע היה להם את כל הזמן שבעולם לעקוף את ההגנות של הרכבים, לרוקן להם את כל הדירה ועוד להסתלק משם בנהיגה בשלושה רכבים.

תעשה ביטוח או שתסווה את המערכת שלך ככל הניתן ותשמור שכמה שפחות אנשים ידעו עליה, במוסכים, אל תעזוב את הרכב לדקה אחת (תשאל את רנזי).

יכלו גם לעשות באותה הזדמנות כמה סיבובים על האשה - לכו תדעו מה אנשים עושים היום...

Pioneer TS-X150

פורסם

גורל, שעשוע חדש עם השומרים בקניונים?:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...