Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לפני שפתחתי הודעה חיפשתי בפורום על כניסת מים לרכב .

אין אצלי נזילה מהרדיאטור חימום - לא חסרה טיפת מים ברדיאטור .

בחיפוש שערכתי מצאתי תשובות שצריך לנקות תעלת ניקוז .

המים שנכנסו לרכבי הרטיבו מתחת לכסא ליד הנהג בלבד .

מה שעשיתי פתחתי מכסה מנוע - יש מעין פלסטיק ליד הווישרים , שם הוצאתי את הגומייה ואת הפילטר אוויר ונקיתי את כל העלים .

עכשיו יש את הצד השני - צד הנהג שגם שם יש פלסטיק אך כדי לפרק אותו צריך לפרק את הווישרים , הווישרים מכוסים בפלסטיק מעל האומים , אם אני לא טועה צריך לקחת מברג שטוח ואז להוציא את הפלסטיק שמכסה את האומים ואז לפרק את האומים .

יש מקום נוסף שצריך לנקות ליכלוך .

תודה מראש לעוזרים בנושא .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

לגבי צד הנהג- אין צורך לפרק את הוישרים ולהוציא את הפלסטיק לחלוטין. פשוט תרים קצת את הפלסטיק ותכניס את היד או שואב אבק. רצוי מאד לנקות שם את כל התעלה עם שואב אבק.

לגבי חדירת המים יש עוד אפשרות- גומיות הדלתות נוטות לאבד את הנפח והאלסטיות שלהן ואז מתחילים לחדור מים דרך הדלתות. לצערי לבדוק את זה לא ממש פשוט כי איזור החיבור לא ממש נראה בבירור. תצטרך לשבת עם פנס בתוך הרכב בזמן שיש גשם שוטף ולבדוק את הנושא בסבלנות.

פורסם
לגבי צד הנהג- אין צורך לפרק את הוישרים ולהוציא את הפלסטיק לחלוטין. פשוט תרים קצת את הפלסטיק ותכניס את היד או שואב אבק. רצוי מאד לנקות שם את כל התעלה עם שואב אבק.

לגבי חדירת המים יש עוד אפשרות- גומיות הדלתות נוטות לאבד את הנפח והאלסטיות שלהן ואז מתחילים לחדור מים דרך הדלתות. לצערי לבדוק את זה לא ממש פשוט כי איזור החיבור לא ממש נראה בבירור. תצטרך לשבת עם פנס בתוך הרכב בזמן שיש גשם שוטף ולבדוק את הנושא בסבלנות.

בנוסף אתה יכול להכנס למכונת שטיפה עם אתה לא פוחד על הצבע או משהו כזה,ולראות עם נכנסים מים ואם כן אז מאיפה.

בהצלחה!

פורסם

תודה לכולם על התגובות , ראשית אני ינקה יפרק את הביטנה מעל הגלגלים וינקה משני הצדדים .

אחר כך חבר יעזור לי ואני אשב בתוך הרכב ואבדוק עם נכנסים מים מכל כיוון .

אני אחזור ויעדכן .

פורסם

פירקתיאת הבטנה מעל הגלגלים הקדמיים ונקיתי שם היה מלא בוץ ועלים .

נקיתי אתמול מתחת לפלסטיק "טורפדו" היכן שנמצא הפילטר למזגן .

יש עוד מקום לנקות ? .

כמו כן חברה השפריצה עם הצינור לתוך הרכב , ואני כמעט בטוח שנכנסים קצת מים דרך הדלת האחורית ימנית , הגומי שם

טיפה קרוע .

האם לקנות גומייה מקורית , או תחליפית והיכן ? .

פורסם

גם בחלק האחורי של הרכב יש פתחי ניקוז או תעלות ניקוז (בכול רכב זה מעט שונה לכן חפש אותם).

גש לזגג רכב לשם החלפת גומיות האטימה (לא חייבים מקורי).

איזה כייף לי :)

פורסם

הדלת הימנית אחורית היא משום מה נקודה חלשה ברכב הזה מבחינת אטימה.

בכל מקרה מהתייעצויות שביצעתי בזמנו עם פחחים אמרו לי להתרחק מהגומיות הסטנדרטיות (שמוכרים לפי מטר) ולשים מקורי. הבעיה שמקורי מאד יקר ואתה תצטרך במוקדם או במאוחר להחליף את כולן.

פורסם

אני חוזר ומעדכן , הבוקר טילפנתי למוסך סיידון - למחסן חלפים שלהם .

הסברתי להם שאני צריך את הגומייה של הדלת האחורית הימנית - מסביב למשקוף .

בדקו וחזרו אליי עם תשובה שאין את החלק בחברה , מה עושים מפה .

פורסם

פנה לצ'מפיון בני-ברק ובקש שיזמינו עבורך אטם גומי.

אני רק לא יודע האם האטם מגיע לפי מטר רץ או באורך רצוי לכן ייתכן שתתקל בבעיה בהזמנה.

איזה כייף לי :)

פורסם

הבעיה פשוטה מאד- כל הבעיה היא שהגומיה עם הזמן מאבדת מהנפח והאלסטיות שלה ולכן לא אוטמת אז מה תעזור לו עוד גומיה משומשת?! הוא יכול למכור את שלו.

הגומיות לא מגיעות לפי מטר אלא כחתיכה אחת. ניתן להזמין מחו"ל במחסן המרכזי תמורת סכום נאה.

• תוכן חדש...