Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ,

כאמור מדובר בפיג'ו 106 XS שנת 98.

בדקתי היום מים במנוע לאחר הרבה זמן שלא בדקתי ,המפלס היה תקין.

לאחר שהתחלתי לנסוע שמתי לב למים ירוקים במושב הנוסע הקדמי .

מה יכולה להיות הסיבה?

תודה

פורסם

תודה ,

משום מה בדרך חזרה השטיח של המושב הקדמי נשאר יבש.

תפקידו של רדיאטור החימום לחמם את תוך הרכב?

פורסם

האם הנזילה יכולה להוריד את מפלס המים משמעותית?

מה בעצם צריך להחליף ,את כל הרדיאטור חימום

או את אחד החלקים?

עלות?

פורסם

צריך לאתר מהיכן מגיעה הנזילה ולהחליף אם זה הרדיאטור. לחלופין את יכול לבטל את החימום במעקף שחזיר את המים למנוע ולא יגיע לרדיאטור ,רק כך בחשבון שזה לפעמים בלתי הפיך אם תרצה להשמיש את החימום בעתיד ,בגלל שלא יעברו שם מים.

פורסם
האם הנזילה יכולה להוריד את מפלס המים משמעותית?

כן מפלס המים יכול לרדת מכיוון שאלו אותם מים שמשתמש בהם הרדיאטור, עם תראה שהיתה נזילה רצינית לפני שתנסע תבדוק מים עד תיקון הבעיה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

תודה רבה.

עושה רושם שמאז אותו יום של הנזילה על השטיח,

האיזור יבש לחלוטין ומפלס המים אינו יורד , ממש מוזר:roll:.

החימום עובד אגב.

פורסם

תחכה, זה יבוא גם אליך.

הצלחתי למשוך עם זה שנה וחצי עד שהחלפתי עכשיו.

אגב - זה היה הרדיאטור המקורי, 310 אלף ק"מ, 10.5 שנים על הכביש. אני מצפה לתוצאות כאלה גם מהחדש.

פורסם

אי אפשר לשאול כמה עלה כי קיבלתי מחיר מיוחד שאני לא מגלה אותו.

בזכות המחיר גם יכלתי לשים בקלות אחד מקורי, בעלות של 600 ש"ח בערך.

בכל מקרה העבודה במקום שאני עשיתי תעלה לך 1500 שקל בערך, אולי קצת יותר אם יש דיבוריות או דברים אחרים שמפריעים.

זה אמנם יצא לי ביחד עם עוד דברים שהייתי צריך לתקן ולסדר ולא כ"כ נעים לקבל הוצאה כזו ביחד עם התשלום על הביטוחים ועוד חודשיים צריך לשלם טסט - אבל על חימום אני לא מוותר. בלי זה האוטו מרגיש פגום לחלוטין.

אגב - תוצאת לוואי של הטיפול היא החלפה של כל הנורות בלוח השעונים והקונסולה המרכזית - האוטו ממש זורח בלילה.

פורסם

לי יש סיטרואן קסארה.

בכל מקרה כאשר מפרקים את הדשבורד החוצה, מוציאים את כל הקונסולות האפשריות החוצה, ביניהן גם לוח השעונים.

במקרה שלי ניצלתי את התיקון בדשבורד כדי לשלוח את לוח השעונים לתיקון במד החום ועל הדרך החלפתי את כל הנורות.

פורסם

בקורסה של חבר שלי קרתה תופעה דומה, נזילה ליד מושב הנהג, בסופו של דבר הוא ניתק את הרדיאטור חימום כי הוא חייל ללא כסף לרכוש רדיאטור חדש..

Hyundai I20 Inspire 2010

• תוכן חדש...