Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 123
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היה נחמד מאוד :-)

צביקה - כל הכבוד גם הספקתה לשמוע הרבה וגם לצלם המון :-P

ישראל - בהצלחה עם המשך הפרוייקט ותסדר כבר את האוטו מבכינה מכאנית :wink:

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

נראה שהיה להיט, לא יכולתי להגיע - יש כאלו בינינו שיש להם להגיש סמינריונים.. והאמת קצת התבאסתי כי אין לי מה לחדש.. (אני עדיין ללא סאונד ברכב - בכלל !!)

קשה להאמין - עבר רק חודש והמון המון דברים חדשים - הרמה של הפורום לא מביישת פורומים מחו"ל - מיתון עלאק..

חגי

...CASKA for life

פורסם

היה מפגש מצויין.

חבל שלא עשינו על-האש :)

שמחתי לשמוע ולהשמיע, לצערי ניסית לשחק עם החיבור של הטלפון והמחשב בבוקר ומשהו גרם למחשב לעבוד ממש לאט ולהתקע כמה פעמים היום, זה בדר"כ ממש לא ככה...כנראה פחד במה.

צביקה shorlakk, בפעם הקודמת שמעו אצלך "טוב" הפעם באמת עלית עוד מדרגה, אני חושב שזאת אחת המערכת הטובות בפורום אם לא הטובה ביותר ביחס להשקעה (שיצא לי לשמוע).

דניאל, איש הג'נסיס, הסט ממדדהים! הסאונד מפורט ונקי, הייתי מוריד קצת בתדרים הגבוהים כדי שהצלילים ישמעו יותר "אמיתיים", לגבי התדרים הנמוכים, חסר לך שם באס נמוך. שלא תבין אותי לא נכון, הסאבים שלך מכוונים בצורה טובה מאד לדעתי, אני לא מאלה שמחפש סאבים דופקים אבל הסאבים שלך לדעתי לא יורדים מספיק נמוך.

רועי, אני חושב שש לך מערכת מצויינת, גם בלי כיוונים, שמעתי לא מערכת אחת ולא שתיים בחיים שלי ויש לך בהחלט מערכת מצויינת, לא הייתי משנה כלום...טוב נו...אולי מסאב 15 אינטש שעובד נמוך נמוך וחלש :)

נאדר, אני חייב להגיד שמאד התאכזבתי, לפני 15 שנה חלמתי על מפגש עם מקינטוש שהיום התממש, ויש לי רק דבר אחד, שאותו אתה כבר יודע, התקנה, התקנה, התקנה.

גורל, המחשב שלך עובד מצויין ובהחלט שווה את ההשקעה.

יוסי אלפיין, עופר ואחרים... היה נחמד מאד לדבר.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

יוסי - תודה רבה , בתקווה שבעוד 10 שנים נתקרב לרמה שלך :wink:

תודה לך על נכונותך תמיד לעזור - בין אם זה הסבר או כל דבר אחר :mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

טוב אני שמח להגיד שאני כבר לא בתול יותר ממפגשים,היה מאד מענין לראות מערכות ולהתאים כבר פרצוף לשמות של כולם,במיוחד לך אלי ובסדר הבנתי שאתה לא בן 30!!

באתי מאוחר ובסוף נשארנו אני ואלי מקוה שישארו יותר אנשים פעם הבאה גם הרבה אחרי צאת השבת.

כן ירבו.

ג'ובני

פורסם

רנזי, מה אתה מציץ שם ?:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...