Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 123
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יוסי - אתה צוחק אבל אם חבר שלי יש מצב , הוא כל כמה זמן מתחיל לשגע אותי בוא נשנה אתז בוא נצבע את זה .... חבל לכם אל הזמן :wink:

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

הבניה בין היתר, מה עם הבמה המעולה והעובדה שהרכב אטום כל כך טוב שלא שומעים בפנים את הרעש שהיה בחוץ,במיוחד שהW7 המפציץ צמוד.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם
היה אחלה מפגש,וממפגש למפגש כמות האנשים רק גודלת.

אגב,איך קוראים לשיר שמתנגן בקליפ של הסאב של גיא?

שיר ישן אבל חמוד:-D

חבל שלא יכולתי להגיע הבנתי שהיה מפגש מאוד מוצלח, מפגש הבא אני מקווה לגיע (אם כמה הפתעות:lol:)

נו אפשר להגיד תתחדש?

פורסם
זה קצת לא קשור לתרד, אבל...

קודם כל בלי קשר למחשב או לא, ברכב לא תגיע לעולם לאיכות שקרובה למערכת בבית באותה ההשקעה וגם לא בחצי ההשקעה מכיוון שהסביבה האקוסטית פשוט גרועה.

בלי שום קשר, כרטיסי אולפנים עולים הרבה מאד כסף ודורשים חומרה כבדה ומערכת חשמל משודרגת, כרטיסים כאלה לא יתמכו לך בפורמטים חדשים כמו blu-ray ו-audio-dvd (אני מדבר על סטריאו) ואתה תאלץ לעשות עיבודים על המעבד שיחנק למוות.

כרטיסי אולפני בדר"כ מגיעים עם חיבור יעודי (אל תקרא לכרטיס USB כרטיס אולפני בבקשה) ודורשים חיבור מתח חיצוני.

חבל שתתאכזב אחרי השקעה כזאת, מאד ממליץ לך לדבר עם אנשים עם נסיון, אני אשמח לעזור עם נסיון שיש לי.

אתה צריך להתאים את ההשקעה שאר הרכיבים, אלה אם כן יש לך רכיבים ברמה מאד גבוהה, כרטיס קול ב-100-300 דולר יעשה עבודה יותר ממצויינת עבורך, את מה שנשאר בכיס ובראש תשקיע באקוסטיקה של הרכב.

אני מכיר פרויקטים שנעשו בעולם עם 16 ואפילו 32 יציאות ברכב (כרטיס של RMA) זה עולם אחר...הרבה זמן והרבה כסף.

הכרטיס קול בו אני מתכוון להשתמש הוא ה FIREWIRE 410, הכרטיס כבר אצלי בבית - הוא לא "אולפני" ממש אבל הוא נחשב בקרב המבינים (אני לא מבין כלום, אני שואל) ככרטיס החצי מקצועי הטוב ביותר שניתן לרכוש עד 500 דולר - לי זה די והותר, במיוחד ברכב. יש לו 10 יציאות שהם יותר ממה שאני צריך כרגע. (בעתיד אני אוכל להפעיל סט 3 חלקים קדמי, סט אחורי REAR FILL, וסאב בסטריאו- רק כי אני יכול)

הכרטיס מקבל אספקת כוח מהלוח דרך FWוצורך 12V 30W +-, הוא מוציא למיטב הבנתי 2.8VRMS.

בשלב זה הכרטיס יחובר למגבר 6 יציאות OLDSCHOOL של HIFONICS (שנת 95 - "חדש") - אני מאוד אוהב את המגבר ומסרב להיפטר ממנו למרות שזה יתבקש באיזשהו שלב. את הסאבים יגביר ARC XK2500 - מגבר בעייתי בגלל צריכת החשמל המטורפת שלו. הסט הקדמי DYNAUDIO 240, הסט האחורי בשלבי רכישה - אולי DA S660.

הסאבים - SI MAG V4 D2

הדאונסייד היחיד הוא איטום שאני לא מעוניין לעשות ברכב הנוכחי.

...CASKA for life

פורסם

אתה מתכוון לאמ-אודיו 10/10?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אני מתכוון ל M-AUDIO FIREWIRE 410 - אותו כרטיס +- רק שהוא, כביכול, לא אמור לסבול מהרעשים והסיגנאלים בסביבת המחשב עצמו.

הנה:

FireWire-410-sm.jpg

תתעלם מכניסות המיקרופון ומהכניסה לספק כח, אין בהם צורך. כניסת הספק היא רק במידה ומתחברים למחשב נייד שיש לו חיבור FIREWIRE בן 4 חוטים (לא מספק זרם)

...CASKA for life

פורסם
הדאונסייד היחיד הוא איטום שאני לא מעוניין לעשות ברכב הנוכחי.

קיפוד, אתה מכוון גבוה, ונראה לי שאתה בדרך הנכונה להביא מערכת בליגה, מדוע אתה מוותר על איטום? אתה לא מודע לכך שזה מאסט? אני יכול לומר לך בצורה חד משמעית, שהערך המוסף מאיטום טוב, יהיה משמעותי בהחלט. חבל מאד שתוותר על זה. אתה חושש ממשהו? מדוע אינך מעוניין?

פורסם

זה קל, אני מוותר על איטום כי בעוד חצי שנה לערך אני מתכנן להחליף את הרכב.

ברכב החדש תיעשה עם הקניה שלו, התקנה נאותה, איטום בדלתות ובניה לסט קדמי 3 חלקים.

...CASKA for life

פורסם

אני באמת לא רוצה לבאס אותך אם כבר קנית, בסך הכל מדובר בכרטיס מעולה, לסביבת הרכב הוא פחות מתאים לדעתי אבל אולי תוכל לגשר על הפערים.

ראשית, אני יודע שהוא נקרא 410 אבל איפה בדיוק ה-10 יציאות שלו? לדעתי יש "רק" 8 יציאות אנלוגיות.

קח בחשבון ספק חזק למחשב שלך,או אולי שני ספקים נפרדים, אני חיברתי בעבר כרטיס דומה FW ברכב וסבלתי מרעשים נוראיים, אני מקווה שאצלך המצב יהיה שונה.

אתה צריך מעבד חזק לכרטיסים האלה, רוב החיתוכים יעשו ב-ASIO בתוכנה על המעבד מה שדורש כח עיבוד.

ממליץ לסקור פרויקטים דומים עם Frequency Allocator.

וחוץ מזה, לפני שהייתי משקיע בכרטיס כזה הייתי משקיע בבידוד לפחות בדלתות וזורק לאלף עזאזלים את הרמקולים האחוריים.

אם אתה מעוניין בעוד מידע תפתח בבקשה ת'רד בנושא.

בהצלחה,

מה שלא תבחר לעשות אני אשמח לעזור אם אני יכול.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם
אני מתכוון ל M-AUDIO FIREWIRE 410 - אותו כרטיס +- רק שהוא, כביכול, לא אמור לסבול מהרעשים והסיגנאלים בסביבת המחשב עצמו.

הנה:

FireWire-410-sm.jpg

תתעלם מכניסות המיקרופון ומהכניסה לספק כח, אין בהם צורך. כניסת הספק היא רק במידה ומתחברים למחשב נייד שיש לו חיבור FIREWIRE בן 4 חוטים (לא מספק זרם)

אתמול דברתי עם אחד אנשים שעובד בכמה סטודיות בארץ וגם בחו"ל, והשמעתי לו את מערכת שלי בלי שום קשר, הוא אמר שמספיק כרטיס קול בסיסי כי לא מדובר בהקלטות לכן לא צריך קרטסים מיוחדים של סטודיאו, והוא צודק, מספיק קרטיס קול חיצוני וזה בסדר.

יש לי AUDIGY 2 ZS פנימי, אני בונה לקרטיס תיבה מנחושת ומחבר אותו למחשב עם פלט מיוחד, כול הסיפור יוצאה לי +\- 500 ש"ח (ללא כרטיס קול), ואני נשאר עם אותו תוכנה ואותו קרטיס של 6 יציאות זוגייות כולל שני יציאות אופטיאות.

מה יותר מזה.

אין ספק שכרטסים של M-AUDIO הם טובים, אבל למה להחפש דרכים קשים יותר אם יש לך דרך קלה.

לגבי איתום, לדעתי הוא יותר חשוב מאשר כרטיס חיצוני, מבחינת הרעשים.

• תוכן חדש...