Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יצא לי לשמוע הרבה מערכות אך הייתי עם ניר בסבב הדרכה והשמעות בכמה מערכות.

אכזבה רצינית הייתה לי מכל הג'נסיסים למיניהם, צליל קר ויבש רצח ,אפילו אצל רועי ובמיוחד אצל דניאל. איכות הצליל של המקנטוש שווה כל ג'נסיס. נקודה.

ההפתעה שלי הייתה מהקלארוס שעולה 1950 ש"ח, סט מדהים, ובאמת אליקו תחשוב על מה שאמרתי.

רק לחשוב על הסט הזה מפחיד לחשוב מה באמת הולך אצל עופר.

עופר- חבל שהלכת.

ניר- תודה על העזרה ועל ההכוונה אכן אתה צודק. והידע שלך יקר לפורום, תשאר בסביבה :-) והזדמנות להגיד תודה על ההמלצה על הסט F#1.

רועי- נשמע פיצוץ, כך מערכת צריכה להישמע, שניר אמר 10 ליטר לא האמנתי אך אחרי ששמעתי כבר נדלק הפיוז והנה אני כבר חוסך כסף. הצליל מצוין אך שוב לא לטעמי, אולי זה הסורס שיש לך. אבל הלואי שהמערכת שלי תשמע כמו שלך. :wink: באמת ההשקעה הכי טובה שעשית עד עכשיו זה ההתקנה הראויה לשבח.

יוסי- באמת כל הכבוד על העבודה הנהדרת שנעשתה בדלתות של רועי, אתה גאון. לא היה קרקוש אחד וזה המידבאס שעובד הכי טוב ששמעתי בחיים והתוצאה מדברת.

צביקה- אחלה מערכת ואחלה רכב. עם השקעה סבירה ותוצאה מדהימה.

פוקלסט- אתה לא התאכזבת מהמקנטוש אתה התאכזבת מהתקנה, ואתה צודק המשך יבוא.

אגב שנכנסתי לאוטו אחריכם חיווט הטויטר הימני לקרוס היה מנותק, כנראה מישהו בעט בקרוסים :-D

דניאל- יש לך מערכת שמנגנת אחלה, כל הכבוד.

בקיציר היה מפגש טוב, ואיתמר הפסדת.

• תגובות 123
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זהו להפעם. ושוב תודה לכולם על המחמאות. באמת שומעים טוב..:-D

אני מתנצל בפני אלו שביקשו ולא הספקתי להשמיע להם, הייתי שם רק איזה 6 שעות והלך יותר מחצי טנק..:wink:

להתראות בפעם הבאה.

DSCN0217 (Large).JPG

DSCN0218 (Large).JPG

פורסם

היה אחלה מפגש,וממפגש למפגש כמות האנשים רק גודלת.

אגב,איך קוראים לשיר שמתנגן בקליפ של הסאב של גיא?

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

היה אחלה מפגש הרבה אנשים הרבה מערכות:D

נאלצתי ללכת מעט מוקדם הפעם לצערי :(

צביקה - ממש נהנתי לשמוע את המערכת שלך שומעים פשוט מעולה!

לגבי המיקום אני חושב שהיה מעט מפוזר מידי, מקום יותר צפוף כמו שהיה ליד ההתאחדות היה יותר נחמד אפשר לראות הכל + לשמוע הכל :D

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

אחרי הרבה זמן שלא הייתי במפגשים חזרתי ולמען האמת לא מספיק מכוניות פתוחות, בכל מקרה היה נחמד לשמוע כמה מערכות.

אגב נדמה לי או שראתי שם אבסולוט (לא וודקה כמובן) בגולף?

של מי ?

פורסם
רק לחשוב על הסט הזה מפחיד לחשוב מה באמת הולך אצל עופר.

עופר- חבל שהלכת.

באמת חבל , הייתי חייב לחזור מוקדם , אבל יהיו עוד מפגשים .

אני חייב להגיד שאני מסתכל עכשיו על השרשור הזה ועל המערכות וזה פשוט תענוג לראות את כל הציודים האלו ולראות תגובות של כולם על כולם .

תענוג..

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

היה אחלה מפגש, היה מצחיק לגלות שנאדר שירת איתי בצבא :), "אינעל תיזאק"

לדעתי המיקום המקורי טוב יותר האווירה אינטימית יותר והצפיפות דווקא מקרבת,

היה מעט מפוזר מידי היום אבל בהחלט מפגש טוב

פורסם

אם הרוב אומרים שהמיקום המקורי טוב יותר נחזור לשם כמובן ..

באמת חבל לי שלא יכולתי להישאר יותר לשמוע ולהשמיע את המערכת שלי למי שרצה. לצערי הפעם לא הרבה הספיקו לשמוע אבל נקווה שפעם הבאה ישמעו יותר .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

איזה מיפגש היה חבל"ז אחד החזקים איזה ציוד בואינהה ניהיינו חו"ל :-)

בקיצר מי שלא בא הפסיד ובגדול {כל אלו שלא באו בטח כמה הם מקללים את עצמם:roll:}

מה נישמע יחיאל :?:

שיהיה לכולם שבוע טוב אני רק עכשיו ניכנסתי לבית ישירות מהעבודה זה כבר ניהיה בנוהל אצלי מהמיפגש ישירות לעבודה :-)

צביקה אתה תותח על כל התמונות

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

המפגש הראשון שלי היה מעניין...

רציתי להודות ל-roni_n על העזרה שלו עם הכיוונים במערכת שומעים הרבה יותר טוב... תודה רבה

פורסם

אומנם באיחור אבל אני חייב לציין שהיה מפגש מעולה.

שמחתי לראות כלכך הרבה חברי פורום במפגש אחד, וזאת עוד למרות העובדה שבדקה ה90(תרתי משמע) שינינו מיקום בגלל המשחק.

מערכות מעולות והרמה של הפורום רק הולכת ועולה עם הזמן.

נאדר, קיבלת הרבה חומר למחשבה:), יש לך מערכת עם פוטנציאל אדיר שלדעתי לאחר עבודה מסודרת זאת הולכת להיות חוויה לאוזניים.

בקיצור היה מעולה, תודה לכולם שבאו!.

under construction..

פורסם

תודה רבה על התגובות גם לחיוב וגם לשלילה רק לומדים מזה.

מנסה לעבוד על הצליל הקריר שגם לי הוא מציק. נשחק עם כיוונים אני בטוח שזה ישתפר מעבר לזה זה אופי הצליל של המגבר.

head unit : clarion hx-d2 | amplifier :sinfoni amplitude 90 . sinfoni prestigio . sinfoni shadow 50 |component: sinfoni series S

| subwoofer :sinfoni s1000sw sinfoni phaser pro

• תוכן חדש...