Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול דיברתי עם אבא שלי והוא אמר שמספיק לו רדיו דיסק של סוני ושני רמקולים קווקסיאלים פשוטים...

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

• תגובות 123
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עודד, בדבר אחד אני מסכים עם אדגר, שיש פתרון זול טוב ומוכח עדיף לנסות אותו לראות איך התוצאה לפני שקופצים ליקר

פורסם

הבחירה בכרטיס חיצוני שכזה נעשתה מכיוון שהמחשב לא יותקן בתא המטען - אם הכל ילך כמו שצריך (מה שבטוח שלא..) הוא יותקן בתוך יחידת הדאבל דין (mini itx).

הכרטיס הוא בעל 10 יציאות כאשר ישנן 8 יציאות אנלוגיות ו 2 דיגיטליות אבל ניתן לנווט אות סטריאו גם ל 2 הכניסות שמאחור (רק שההגברה שלהם נמוכה יותר - לא סיפור)

כרגע הפרוייקט עומד מכיוון שאני מחכה למסך כדי לבדוק אם אני יכול לדחוף בתוכו לוח ITX - אם לא, המחשב יורכב בתא הכפפות או מתחת לכסא הנהג.

כרגע אני בכיוון של לוח עם מעבד VIA 2.0 כי יש לו FIREWIRE והוא צורך רק 25W - חשבתי שה M2ATX יספק אותי, אבל קצת הפחדת אותי אז אולי M4ATX..

REAR FILL - ?, ככה אני אוהב לשמוע - יש לי סט "די טוב" מקדימה ושמעתי אותו הרבה זמן ללא האחוריים - אי אפשר להשוות - ככה אני אוהב לשמוע, מה תעשה לי ?:wink: (רמת הווליום מאחורה היא פשוט אפסית)

אני ממש לא מבין את הגישה הנחרצת באתר נגד סט אחורי אבל אין לי כח להתווכח (צביקה רושם ת'רדים מאוד ארוכים..:-))

אגב, את ה M-AUDIO השגתי במחיר חו"ל - 240$

...CASKA for life

פורסם

כרגע אצלי אין מערכת (כבר חודש+) - זאת אומרת, יש הכל חוץ מ HU.

גיליתי גם אני עולם חדש.. - גם צליל של מנוע וגם שחברה שלי מדברת אליי בזמן שאני נוהג (עכשיו אני מבין למה היא תמיד אמרה שאני לא מקשיב..)

...CASKA for life

פורסם

קיפוד, תתחיל להקשיב לחברה שלך.. :-D

ולגבי רמקולים אחוריים, אל תדליק אותי.. שלא תאלץ להתחיל לקרוא ת'רדים ארוכים במקום תקדימים..:-D

פורסם

אתה בבעיה, עכשיו עכשיו שלא הקשבת היא חשבה שאתה סתם אדם בלי דעה, עכשיו שהיא יודעת שיש לך דעה, כל פעם שלא תקשיב אתה תכיר את הספה בסלון כמו שצריך

אני מסודר, דאגתי לי למערכת קולנוע ביתי, ספה נוחה, מחשב מדיה סנטר - לא רע לי בסלון :D

פורסם

עתיד - אל תדליק אותי על קולנוע ביתי - אני מושקע קרוב ל 30,000 על הקולנוע/סטריאו בסלון ובשבוע הבא אני לקראת חלפת ה LCD 37 באחת ארת בגודל 52.

כשאני כבר בסלון - אני לא ישן - אני רואה BLUERAY

...CASKA for life

פורסם

מסך 52 זה לילדים, מקרן 1080פי על הפי-אס3 עם פריסה של 120 אינצ', ברוכים הבאים :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מקרן זה דבר מגניב והיה לי כזה 720P - בפועל, כמעט ולא הדלקתי אותו, לא יודע למה - אולי בגלל שזו הייתה אופרציה של להוריד את המסך ולחכות שהמנורה תתחמם ולשלוט עם השלט כלפי מעלה (אצלי זה לא הי פונקציונאלי)

אתה יודע מהי עלות מנורה של מקרן חדיש 1080P ? כמו מקרן 720P :-)

מה מחיר המקרן ? (10,000 ש"ח במקרה הטוב וקנית בזול)

מה גם שבאור יום לא ניתן להשוות את התמונה.

בקיצור, אני יחיה טוב מאוד עם 52, או סוני או סמסונג.

...CASKA for life

פורסם

רק אני עם טלווזיה של 29" דגם שמן בסלון :roll:?

דרך אגב אם כבר סטינו מהנושא , איך הדגם סקרלט של LG ?

יש עכשיו מבצע אצלהם קונים 42" ומקבלים 32 מתנה:-)

פורסם

הסקרלט היא מלכת הביצה - היא לא הכי טובה בשום פקטור אבל היא מאוד טובה למחיר שלה ובמיוחד כשהיא באה כבאנדל עם עוד אחת - המבצע קיים גם בדגם 47 - בתוספת שולית - אם בכוונתך לראות HD בהחלט שווה את הכסף.

...CASKA for life

פורסם
אתמול דיברתי עם אבא שלי והוא אמר שמספיק לו רדיו דיסק של סוני ושני רמקולים קווקסיאלים פשוטים...

לדעתי אתה מזלזל באבא שלך, את האורים צריך לכבד אם לא הבנתה עד עכשב.

א. אני בטוח במקורות שלי

ב. אני לא עושה צעדים קדימה בלי לחשוב ולהתייעץ עם גורם ספיציפי באותו עניין

כרגע אצלי אין מערכת (כבר חודש+) - זאת אומרת, יש הכל חוץ מ HU.

גיליתי גם אני עולם חדש.. - גם צליל של מנוע וגם שחברה שלי מדברת אליי בזמן שאני נוהג (עכשיו אני מבין למה היא תמיד אמרה שאני לא מקשיב..)

עם מחשב ברכב היא לא רק תגיד לך שאתה לא מקשיב לה, וגם שוכח שהיא בכלל קיימת.

קיצור שיקול דעת שלך.

פורסם

מה אתם אומרים על פלאזמה 52 1080 פי ובמידת הצורך עליה יורד מסך 120 אינצ' עם מקרן 1080 פי

head unit : clarion hx-d2 | amplifier :sinfoni amplitude 90 . sinfoni prestigio . sinfoni shadow 50 |component: sinfoni series S

| subwoofer :sinfoni s1000sw sinfoni phaser pro

• תוכן חדש...