Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי בדלתות האחוריות של הרכב מקום לטויטרים. ואני רוצה להרכיב את הטויטרים שיש לי. השאלה שלי כיצד אני מכניס את הטויטר למקום מפרק את כל הדלת? רק את הכיסוי שלו?. וגם לאן אני מחבר אותו למה במערכת אין לי חיבור ניפרד לטויטר.

הרכב המדובר פאסט 2002 קומפורטיישן

VOLVO S60 2.4

HU: alpine 9855 .AMP JBL 1004 . SPK:MORAL PULSE

פורסם

דבר ראשון כמובן שלא צריך לפרק את הדלת מהמקום דבר שני אין דבר כזה יציאה בנפרד לטויטרים מחברים אותם ליציאה של רמקולים דבר שלישי עדיף שמישהו שמבין קצת יעשה את זה:-)

פורסם

אני כבר הרכבתי רמקולים באוטו של חבר וכאלה לא שאני מסתבך אני פשוט רוצה לדעת את הטויטרים כיצד אני שם בפנים

VOLVO S60 2.4

פורסם

אני מבין שמדובר בדלתות האחוריות

יש לי הרגשה שאתה מדבר על ההמשך של הידית של המנעול - תוכל להעלות תמונות?

בעקרון, אם אני צודק - ואין שם כבר טוויטר מורכב באיזה סט קומפוננט אחורי אורגינל - תעשה את הדבר הבא

תיגש לחנות אלקטרוניקה ותקנה כבל 4.7 מיקרופאראד (כבל פשוט וסטנדרטי מאוד) שבד"כ מוצאים אותו בטוויטר על כל רמקול קואקסיאלי מצוי, תלחים אותו לרגל המינוס של הטוויטר ותמשוך חוטים במקביל מהרמקול בדלת האחורית לטוויטר - מינוס מהרמקול בדלת לרגל של הכבל שמולחם למינוס של הטוויטר ופלוס מהרמקול לפלוס של הטוויטר.

לגבי פירוק הדיפון - אתה במילא צריך להגיע לחלק האחורי של הרמקול בדלת אז כבר תפרק את כל הדיפון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אוקיי תודה רבה. ואם אפשר במקום סתם לפתוח אשכול חדש. אז איזה רמקולים אני יכול למצוא לדלת שלי בתקציב של עד 600 שקל. אני רוצה משהו עם באס עמוק וטוב. אני לא מתכוון להשים סאב כי אבא שלי לא יתן לי. אז לפחות רמקולים שיתנו לי טיפה באס זה יספק את ההרגשה :] . וגם אם אני יוכל לקנות רמקולים שמגיעים עם טויטרים יהיה גם נחמד. אז תודה רבה בנתיים למי שעזר ונחכה ניראה על מה ימליצו

נ.ב

הגודל של הרמקול מאחורה הוא 6.5 רמקול עגול :) ושוב תודה..!!

VOLVO S60 2.4

פורסם

אממ שחכתי להוסיף אם אין רמקול סטנדרטי אז זה אומר שאין שם גם כבל מהמערכת לרמקול?

VOLVO S60 2.4

פורסם
דבר ראשון כמובן שלא צריך לפרק את הדלת מהמקום דבר שני אין דבר כזה יציאה בנפרד לטויטרים מחברים אותם ליציאה של רמקולים דבר שלישי עדיף שמישהו שמבין קצת יעשה את זה:-)

לפי מה שאני קורא אז יש פה מתכון בדוק לנזק. אחד שלא מבין בהתקנות ועוד אחד שבכלל לא מבין עונה לו. מה נסגר כאן? חבר'ה מי שלא מכיר את הרכב נא לא לענות סתם יש לזה השלכות. אם התקנת ברכב מסויים אז מן הסתם רכב אחר זה אופרה אחרת.

וכן יש צורך בפירוק החיפוי של הדלת.

פורסם

אז מה שאתה אומר זה שאני צריך לפתוח פשוט את הפלסטיק שמכסה את הדלת מבפנים וזהו?. ואם אתה מבין בזה. מאיפה כדי להתחיל לפתוח. ככה שאני לא ימשוך צד וישבר בפנים התופסן

ועוד משהו חברה תעזרו גם בעצה לגבי הרמקולים ב600 שקל תודה

תודה לעוזרים

VOLVO S60 2.4

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה

אתה לא יכול לקבל באס עמוק מרמקולים בגודל 6.5

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

אתה טועה ומטעה בענק. ניתן להפיק באס חזק ומדויק מאוד מרמקולים 6וחצי פשוט צריכים התקנה טובה איטום וכמובן רמקול טוב

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

הבנתי שאפשרי לקבל באס אבל מישהו יכול להמליץ לי על רמקולים עד 600 שקל שיתנו את הבאס הטוב

VOLVO S60 2.4

• תוכן חדש...