Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב בתקציב עד 20K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

נחשפתי היום לפורום וחבל שלא יצא לי לעשות זאת לפני כן.

אשמח לעזרה בנוגע לרכישת רכב.

כמו שאמרתי, התקציב הוא עד סביב 20K.

הרכב יהיה הרכב השני בבית, ברוב הזמן ישמש לנסיעות בתוך כפר סבא, ועד פעמיים בשבוע לנסיעה לת"א. מכיוון שישמש בין השאר להקפיץ את הילד אל הגן, חשוב שיהיה בטיחותי יחסית ובעל 4/5 דלתות.

נוחות וביצועים פחות חשובים לי, אמינות חשובה לי ביותר. כמו כן לא חשוב לי סוג הגיר.

תודה מראש,

אלעד

פורסם

פונטו ספייס או קליאו B יותר בטיחותיות .

אני ממליץ על גיר ידני (גם יותר זול לקניה ואחזקה וגם פחות סיכויים לשיפוץ יקר בגיר )

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה רבה על התגובות המהירות.

פיאסטה ידנית תתן לך תמורה מעולה, חסכונית ואמינה.

לצערי עברתי חוויה רעה עם פיאסטה בעבר (קניתי איתה מההורים שלי, יד ראשונה). אני לא פוסל, אבל בהחלט אנטי, גם אם בלי הצדקה.

פונטו ספייס או קליאו B יותר בטיחותיות .

אני ממליץ על גיר ידני (גם יותר זול לקניה ואחזקה וגם פחות סיכויים לשיפוץ יקר בגיר )

אני מסכים לגבי הגיר הידני. לגבי הפונטו והקליאו, על איזה שנתונים מדובר? ובכלל, האם הקליאו נחשב לאמין?

פורסם

לגבי שנתונים, תראה את המחירים אשר מפורסמים ביד 2:

קליאו

פונטו

קליאו מומלצת עם מנוע 1400 סמ"ק.

פונטו תהיה, כנראה, יותר זולה מבחינת החלפים.

חפש אמינות במכונית שמורה ומטופלת .

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

||

||

/\

היי,

למה 1400 מומלצת? היא לא חלשה מדי (סליחה שאני מתעלק).

בברכה,

נאור.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם
שלום חברים,

נחשפתי היום לפורום וחבל שלא יצא לי לעשות זאת לפני כן.

אשמח לעזרה בנוגע לרכישת רכב.

כמו שאמרתי, התקציב הוא עד סביב 20K.

הרכב יהיה הרכב השני בבית, ברוב הזמן ישמש לנסיעות בתוך כפר סבא, ועד פעמיים בשבוע לנסיעה לת"א. מכיוון שישמש בין השאר להקפיץ את הילד אל הגן, חשוב שיהיה בטיחותי יחסית ובעל 4/5 דלתות.

נוחות וביצועים פחות חשובים לי, אמינות חשובה לי ביותר. כמו כן לא חשוב לי סוג הגיר.

תודה מראש,

אלעד

מה חלש בקליאו B עם מנוע 1400 סמ"ק?

ברוב הדגמים משנת 2001 יש למנוע 1400 סמ"ק 98 כ"ס, זה לא מספיק לנסיעות בתוך כפר סבא?

זה אחד המנועים היותר חזקים לנפח והשנתון שלו.

זה גם מנוע מוצלח (אל תשכח , יש גם מנוע 1200 סמ"ק שהוא באמת חלש).

• תוכן חדש...