Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת פיג'ו 307

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז אני מדבר על 5 שנים של נהיגה ב307 גם בדגם XT וגם בדגם XR בין 2002-ל2007, ודווקא נוחות הנסיעה, הישיבה והרגשת המיתלים על הכביש לא היתה הבעיה שלה, הדבר היחיד שהציק לי היתה תיבת ההילוכים המסרסת שלה והיכולת של לובינסקי למצוא תקלות שלא קיימות

דווקא ההרגשה שלי היתה תמיד שיחסית לכך שהיא באמת בסה"כ מכונית ממוצעת(משפחתומטית) בגרסאות הללו עם מנועי ה1600, היא נותנת תמורה הרבה יותר טובה מכל בנות המזרח שנמכרו כתחליף

חוץ מזה שלמה יש לי איזו סיבה בעולם להשוות אותה ל306, הרי פותח השירשור לא הולך לרכוש 306...

בן

גם אם תנהג 20 שנה על ה-307, זה עדיין לא יהפוך אותה לנוחה יותר. אני משווה אותה ל-306 כיוון שהאחרונה בפירוש נחשבת לאוטו נוח, וה-307 לא מתקרבת אליה אפילו. הפוקוס יותר נוחה ממנה, ולא רק היא.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא בא פה להתנצח, אני חושב שה307 ברמת המיתלים והמרווח הפנימי נוחה מאוד ולטעמי אף מעל הממוצא, את שלך אמרת.

מה זה "האחרונה נחשבה לאוטו נח", הכל יחסי ובמחיר הזה ה307 נוחה ואף נוחה מעל לממוצע

לגבי XSI 307 , אני באמת חושב שזה יכול להיות שדרוג מעניין וללא ספק שילוב טוב בין רכב משפחתי דיי זול למשהו קצת שונה,אבל המנוע גדול יותר, צריכת הדלק יותר גבוהה ומרכב 3 הדלתות פחות נח לבעל משפחה, מצד שני אין את התיבה האוטומטית המעצבנת

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
גם אם תנהג 20 שנה על ה-307, זה עדיין לא יהפוך אותה לנוחה יותר.

נהגתי 5 שנים על אותן 307 שבן הזכיר.

הרכב, לפחות עבורי היה רכב נוח. יציב ומשכך מהמורות בצורה טובה מאוד ובנוסף הוא גם מפנק מאוד.

אני אישית חושב שמדובר בחבילה כללית טובה מאוד.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אל תהפכו את מה שכתבתי למשהו אחר.

אתם מוזמנים לנסיעה על 307 ומיד אח"כ על 306, או על 405, 205, 206, 106, רנו 5, רנו מגאן ישנה וכו'. כל המכוניות הללו הן שנתנו לצרפתיות את הילת הנוחות מהן הן נהנות עד היום.

307 אינה עומדת בסטנדרטים הללו, גם לא 407, 207, מגאן חדשה, קליאו III ועוד.

אולי הן נוחות יחסית לשאר ההיצע בקבוצה, אבל את תורת היחסות אני יכול להסביר על רגל אחת:

אם אני תוקע מישהו בת%ת, אז גם לי יש ז*ן בת%ת, וגם לו יש ז*ן בת%ת, אבל באופן יחסי מצבי טוב בהרבה...

פורסם

אני עברתי עכשיו מ-306 ל-307 מנוע 2000 דגם XT.

את האמת - מבחינת התנהגות, תקשורת עם האוטו, צריכת דלק - ה-306 לוקחת בגדול.

מבחינת איכותיות הרכבה, מרווח ליושבים באוטו, איבזור, (אני עברתי מדגם XT 2001) וכדומה, אין על ה-307 - תמורה מעולה ביחס למחיר.

האוטו שרכשתי היה שמור ומלוקק ברמה שרשה להאמין עד שלא רואים - הבחור טיפל בכל דבר שהיה בחברה - מטיפול טיימיניג ועד וישרים שכתוב עליהם PEUGEOT. וסה"כ עם 47,500 ק"מ לשנת 2004.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
אם אני תוקע מישהו בת%ת, אז גם לי יש ז*ן בת%ת, וגם לו יש ז*ן בת%ת, אבל באופן יחסי מצבי טוב בהרבה...

ואיך מה שאני רשמתי קשור להעדפותיך המיניות? :wink:

ההבחנה שלי הנושא הנוחות לא התייחסה להשוואה בינה לבין ה306, אלא בהשוואה למכוניות אחרות בנות זמננו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אני עברתי עכשיו מ-306 ל-307 מנוע 2000 דגם XT.

את האמת - מבחינת התנהגות, תקשורת עם האוטו, צריכת דלק - ה-306 לוקחת בגדול.

מבחינת איכותיות הרכבה, מרווח ליושבים באוטו, איבזור, (אני עברתי מדגם XT 2001) וכדומה, אין על ה-307 - תמורה מעולה ביחס למחיר.

האוטו שרכשתי היה שמור ומלוקק ברמה שרשה להאמין עד שלא רואים - הבחור טיפל בכל דבר שהיה בחברה - מטיפול טיימיניג ועד וישרים שכתוב עליהם PEUGEOT. וסה"כ עם 47,500 ק"מ לשנת 2004.

אלעד

מכיוון שבבעלותי גם 306 2001 ו307 מנוע 2000 אני מחזק את הדברים שלך ומוסיף שביצועים ובידוד רעשים הרבה יותר טובים ב307 לעומת ה306 ולעומת רכבים אחרים בקבוצה.
פורסם
אני לא יודע מה הנסיון שלך עם ה307, אבל דווקא הנוחות שלה, אם בעיר ואם בחוץ, מעולה.

בן

לא השוואה ולא נעליים. כתבת שהנוחות שלה מעולה, והערתי לך ולכפיר - שזה רחוק מלהיות כך.

יש לי לפחות מקום אחד שבו אפשר בקלות להבחין בין מכונית בעלת נוחות נסיעה טובה לבין אחת שאינה מצטיינת (כמובן שיש מליון מקומות אחרים בהם אפשר להסיק זאת, אבל פשוט זו נקודה מוחשית שאני נתקל בה כמעט מדי יום): גל חזק באספלט, ומייד אחריו שקע של כמה ס"מ.

הקסנטיה עוברת שם כאילו מדובר על אוטובאן גרמני, או חולצה שיצאה מגיהוץ מקצועי.

ה-306 עוברת כמעט ללא הפרעה לנהג (למרות כסא עם ריפוד מחורבן למדי, שלא ממש בולם תנודות שכן עוברות למרכב), לא קסנטיה, אבל לא רחוק מזה.

פוקוס, שנחשבת לאחת הנוחות היום - מנדנדת אותך די חזק, ומשגרת אזהרה לחוליות עמוד השידרה.

307 מקפיצה אותך לא פחות, ואפילו יותר מהפוקוס.

כמובן שיש יפניות ועוד שמטלטלות אותך עד כדי דפיקת פדחתך בגג הרכב. ה-307 היא בטח לא הפחות נוחה בקבוצה.

אבל בהשוואה מוחלטת, ה-307 היא לא מכונית בעלת נוחות נסיעה מעולה, רחוק מזה. הציפייה למכונית צרפתית שתהיה נוחה מאוד באופן אוטומטי לא מתממשת.

פורסם

אני לא מצליח להבין מה אתה רוצה, מישהו יצא מולך או נגד האמרה שלך, מישהו דיבר על נוחות הפוקוס, מישהו התעניין בהשוואה ל306, מגאן וכו'?

אני טוען אבסולוטית לגבי עצמי ומנסיוני על תק' של 5 שנות נהיגה כי ה307 נח מכל הבחינות שכבר צוינו, זאת ועוד בהשוואה למכוניות שנהגתי בהם ונוהג היום היא אפילו נוחה מעל למצופה מרכב בדרכה הזו, בתשובה לשא' של המתעניין ברכב זה לקניה.

ואם אתה לא מבסוט מכל הרכבים החדשים תחזור לשנות ה90, הרי הבן אדם מחפש רכב ממודל חדש יותר, אז את מי מעניין עד כמה היה נח ב306 שנת 2000

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

הוא רוצה שאנשים שנהגו על מספר מועט של מכוניות ומתקשים להיות אובייקטיבים כאשר דנים במכוניתם ימנעו מקביעות פסקניות.

ה-307 (וה- C4 אחותה) אינה מכונית "מאוד נוחה" וגם לא קרוב לכך.

היא ממוצעת במקרה הטוב.

מלבד ה- 306 שקדמה לה, עולות עליה בנוחותן גם מכוניות בנות זמננו כמו מגאן ופוקוס.

זה מה שהוא רוצה.

פורסם
הוא רוצה שאנשים שנהגו על מספר מועט של מכוניות ומתקשים להיות אובייקטיבים(מה בדיוק במה שרשמתי לא אובייקטיבי) כאשר דנים במכוניתם ימנעו מקביעות פסקניות- מאיפה אתה קובע על כמה מכוניות נהגתי, אולי מהיכרותך האישית איתי?

ה-307 (וה- C4 אחותה) אינה מכונית "מאוד נוחה" וגם לא קרוב לכך.

היא ממוצעת במקרה הטוב-ואתה אומר את זה לא כפסיקה אישית, או כי נהגת עליה 2 דקות בערך.

מלבד ה- 306 שקדמה לה, עולות עליה בנוחותן גם מכוניות בנות זמננו כמו מגאן ופוקוס

זה מה שהוא רוצה.

תודה לסנגור

מה שאני רוצה, זה שאנשים שנהגו 2 דקות על רכב ועונים בצורה לא רלוונטית לשירשור יהיו פחות פסקניים, מה גם שלדעתי חוות דעתו של אדם שנסע ברכב מעל ל3 דקות(שלא לדבר על מס' שנים) רלוונטית יותר, או שאסור שתהיה לי דעה משלי(או שמה פסיקה לדעתך?)

דבר נוסף, אין לי שום זיקה ל307 מלבד השירות המעולה שנתנה לי ב2 גרסאות שונות במשך 5 שנים(כאשר מרוב שהיינו מבסוטים ביצענו טרייד אין בין דגם 2002 שהיה ברשותנו לדגם 2005), אני ממזמן לא נוהג וכך גם רוב משפחתי במשפחת הצפרדעים , ולכן אני חושב שאני סופר אובייקטיבי, מי שלא אובייקטיבי הוא אותו בחור שמתרפק על העבר ואף אולי חי שם ומנסה לבצע השוואה לא רלוונטית לשרשור בעליל

מה גם שפותח השרשור התעניין במפורש ב307 ועליה קיבל את דעתי האישית

ותודה באמת על כך שאתה אוביקטיבי ולא פוסק פסיקות על פי דעותיך, אולי כשהמונה ירשום לי 17K הודעות גם אני יהפוך לשחצן

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

אני טוען אבסולוטית לגבי עצמי ומנסיוני על תק' של 5 שנות נהיגה כי ה307 נח מכל הבחינות שכבר צוינו, זאת ועוד בהשוואה למכוניות שנהגתי בהם ונוהג היום היא אפילו נוחה מעל למצופה מרכב בדרכה הזו, בתשובה לשא' של המתעניין ברכב זה לקניה.

ממש פסיקה

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

ה307 אינה"ממוצעת" ברמת הנוחות שלה הקורולה והאלמרה ממוצעות ה307 מגהץ את המהמורות הכי טוב בקבוצה למעט המגאן הרכה יותר וכן נהגתי בכ-ו-ל-ם הפוקוס די קשה ולא נעימה יותר מה307 ובנוסף היא הרבה יותר רועשת והכסאות לא מוצלחים.ודי כבר עם החזרה ל306 והקסארה רכבים טובים אבל עברו מהעולם מזמן יחסית לשאר הרכבים עדיין הרכבים הצרפתיים הם הנוחים ביותר בצורה משמעותית.

פורסם

לכתוב את זה הרבה פעמים לא יעשה את זה נכון יותר.

ה- 307 אינה נוחה יותר מהפוקוס בשום תרחיש. גם לא מהמגאן.

אולי באירופה הדבר מהותי פחות, אבל בישראל על כבישיה המטולאים שיכוך המהמורות של ה- 307 אינו מצטיין.

לא מדובר בקטסטרופה, ואני בהחלט מסכים שהחבילה הכוללת שה- 307 מציעה אטרקטיבית.

עדיין, לא הכי נוחה גם בהשוואה למתחרות מודרניות.

משום מה בעלי ה- 307 כאן מתעקשים לקבל זאת כעלבון אישי.

• תוכן חדש...