Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת פיג'ו 307

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מסכים לחלוטין עם ארנון, ה 307 של חמי וה C4 הנוכחית פשוט נוקשות, במיוחד ה C4 אשר לא מרגישה בנוח עם מפגעי האספלט.

המאגאן בהחלט עדיפה ובפער משמעותי משתי אילו.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
מסכים לחלוטין עם ארנון, ה 307 של חמי וה C4 הנוכחית פשוט נוקשות, במיוחד ה C4 אשר לא מרגישה בנוח עם מפגעי האספלט.

המאגאן בהחלט עדיפה ובפער משמעותי משתי אילו.

קודם כל ה c4 נוקשה יותר מה307 עצם העובדה שחיברת ביניהם מעידה על כמה נהגת בהם..וסיפורים על האוטו של הבן של הגיס זה מתאים לפורום אחר. דבר שני המגאן קצת יותר רך כמו שרשמתי אבל עם הרבה חסרונות לעומת ה307 והc4.חוץ מזה אם ה307 נוקשה בעיניך מה בדיוק האלטרנטיבות הכל כך נוחות ומהנות?!!

פורסם
קודם כל ה c4 נוקשה יותר מה307 עצם העובדה שחיברת ביניהם מעידה על כמה נהגת בהם..וסיפורים על האוטו של הבן של הגיס זה מתאים לפורום אחר. דבר שני המגאן קצת יותר רך כמו שרשמתי אבל עם הרבה חסרונות לעומת ה307 והc4.חוץ מזה אם ה307 נוקשה בעיניך מה בדיוק האלטרנטיבות הכל כך נוחות ומהנות?!!

אני מודה לך על הציונים, ולמגינת ליבך נהגתי והרבה על ה 307 גם בארץ וגם בחו"ל, והרכב אכן נוח יותר מה C4 אך לא באופן דרמטי.

אם אתה בוחר לקחת דברים באופן אישי ולענות בבוטות שיהיה לך יום טוב, אני את דעתי הברורה כתבתי מעלה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
אני לא מצליח להבין מה אתה רוצה, מישהו יצא מולך או נגד האמרה שלך, מישהו דיבר על נוחות הפוקוס, מישהו התעניין בהשוואה ל306, מגאן וכו'?

אני טוען אבסולוטית לגבי עצמי ומנסיוני על תק' של 5 שנות נהיגה כי ה307 נח מכל הבחינות שכבר צוינו, זאת ועוד בהשוואה למכוניות שנהגתי בהם ונוהג היום היא אפילו נוחה מעל למצופה מרכב בדרכה הזו, בתשובה לשא' של המתעניין ברכב זה לקניה.

ואם אתה לא מבסוט מכל הרכבים החדשים תחזור לשנות ה90, הרי הבן אדם מחפש רכב ממודל חדש יותר, אז את מי מעניין עד כמה היה נח ב306 שנת 2000

בן

אני אסביר לך מה אני רוצה.

הבאתי את הפוקוס וה-306 (ושאר ירקות) כאמת מידה להשוואה.

קצת על מושגים : אבסולוטי = מוחלט. מה שאתה טוען לגבי עצמך נקרא סובייקטיבי. אבסולוטי יהיה מבחן בו ישימו מכשיר מדידה שמודד את עוצמת החבטה המועברת אל הנוסע בנקודה X באוטו, על אותו כביש ובאותה מהירות, כאשר השוני היחיד יהיה האוטו (או, המתלה שלו על כל מרכיביו, אם תרצה).

כאשר תתן לי דוגמאות של מבחן כזה, ובו ה-307 תנצח כל רכב אחר שייבחן מולה - זה יהיה אבסולוטי.

עוד דבר - קרא שוב את השרשור ותראה שלא המלצתי לאף אחד בשרשור על 306, פוקוס או שום דבר אחר.

הגבתי למה שאתה וכפיר כתבתם, ואמרתי שה-307 לא יכולה להיחשב כמכונית נוחה - רק אז הבאתי את הדוגמאות הללו כדוגמאות למכוניות נוחות - לא בשום פנים ואופן כהמלצה לקנות מי מהן.

אתה יכול להיעלב עד מחר, ולקבוע שנסיונך בן ה-5 שנים על 307 עדיף על זה שלי שכולל כמה שבועות נהיגה (אגב, בד"כ מספיקות 10 דק' נהיגה כדי לעמוד על נוחותו של רכב מסויים, להבדיל ממגבלות של רכב שדורשות זמן הסתגלות רב יותר (או טפשות, כמו שנוכחתי פעם כואבת במיוחד), זה עדיין לא יעשה את האוטו לנוח יותר.

אם אתה מתעקש לקבוע שה-307 היא מכונית נוחה, אנא ציין בפני השואל את הבסיס לקביעתך (כלומר - ביחס לאילו מכוניות), כדי שיהיה לו מושג.

כמו שהסברתי לך את תורת היחסות על רגל אחת (למרות שהתעקשת להיצמד לזוטות בסיפור) - אם אתה משווה 307 לכרכרת סוסים עם גלגלי עץ, ה-307 מאוד נוחה, יחסית.

אם תשווה אותה למכוניות שנחשבות באמת לנוחות (לא אחזור על הדוגמאות), תראה שהיא נוקשה בהרבה, וגם לא משככת כראוי.

פורסם

וכדאי לציין שגירסת ה 1.6 נוחה יותר מגירסת ה 2.0, בה רמת הנוחות העירונית פשוט נמוכה.

ולמי שתוהה מדוע רמת הנוחות של ה C4 נמוכה - היא פשוט יושבת על אותה פלטפורמה של ה 307.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

ההבדל נובע כנראה מצמיגים בחתך נמוך יותר, וכנראה מתלים מוקשחים מעט (כנהוג בגרסאות מהירות יותר).

אהרנוביץ נתן פירשון (תודה לדוד על המושג) לא רע לסיבה כאן (קרא את הכתוב במסגרת הכחולה). אני נוטה להסכים עימו במקרה הזה.

פורסם
וודאי שטוב.

גם אני חושב שמדובר במכונית לא רעה. פשוט לא הנוחה ביותר מבין כלל המתחרות בסגמנט.

על כך נסוב הדיון.

זאת הבעיה, הדיון סטה ממקומו הטבעי בגלל השוואות כאלה ואחרות בין ה307 לבין מכוניות כאלה ואחרות, פותח השירשור שביקש לרכוש רכב כזה ביקש לקבל חוות דעת כזו או אחרת.

ואני לא חושב שמדובר על איזשהו עילבון אישי , אל תדאג מר שמר לא נעלבתי.

שמר:

מצטער ששפתי לא מספיק גבוהה לטעמך והגדרתי לאבסולוטי לא עולה בקנה מידה עם דעתך האוביקטיבית, אז באופן לא אבסולוטי, לדעתי לא מספיק 10 דקות על רכב בכדי להגיד שהוא נח/לא נח, בטח לא כשאתה לא נוסע על הרכב ברמת יום יום, מה גם דכך עולה בו בפורום מישהו בשרשור אחר שנהג דקה על הFR וטוען שהיא מכונית אך ורק לקו ישר,חבל שלא שמו לה קידון, ההגה מיותר

אגב אתה נוטה לעוות את דברי, אני אמרתי שאין מקום להשוואה כרגע עם ה306(טובה או לא טובה יותר) מאחר ופותח השרשור מעוניין בחוו"ד על ה307, וכך קיבל ממני, לא כתבתי לרגע שהצעת לו לרכוש 306/כל רכב אחר.

ושוב אני חוזר, ביום שהמונה ידפוק על 12K הודעות ומעלה ארשה לעצמי להשתחצן ולהסביר גם את המושג אבסולוטי/השוואת רכבים כשנושא השרשור המקורי מבקש להגיע למקום אחר.

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
אני אסביר לך מה אני רוצה.

הבאתי את הפוקוס וה-306 (ושאר ירקות) כאמת מידה להשוואה.- מישהו ביקש השוואה?

קצת על מושגים : אבסולוטי = מוחלט-ואני נדבק לזוטות. מה שאתה טוען לגבי עצמך נקרא סובייקטיבי. אבסולוטי יהיה מבחן בו ישימו מכשיר מדידה שמודד את עוצמת החבטה המועברת אל הנוסע בנקודה X באוטו, על אותו כביש ובאותה מהירות, כאשר השוני היחיד יהיה האוטו (או, המתלה שלו על כל מרכיביו, אם תרצה).

כאשר תתן לי דוגמאות של מבחן כזה, ובו ה-307 תנצח כל רכב אחר שייבחן מולה - זה יהיה אבסולוטי.

עוד דבר - קרא שוב את השרשור ותראה שלא המלצתי לאף אחד בשרשור על -מישהו טען שהמלצת?306, פוקוס או שום דבר אחר.

הגבתי למה שאתה וכפיר כתבתם, ואמרתי שה-307 לא יכולה להיחשב כמכונית נוחה - רק אז הבאתי את הדוגמאות הללו כדוגמאות למכוניות נוחות - לא בשום פנים ואופן כהמלצה לקנות מי מהן
-כל השרשור טענתי שלטעמי היא נוחה(אגב הרבה טענו כך), לאבי בן ה60 עוד מעט היא היתה נוחה, מי אתה שתקבע החלטה שהרכב הינו רכב לא נח?

אתה יכול להיעלב עד מחר-לא נעלבתי, ולקבוע שנסיונך בן ה-5 שנים על 307 עדיף על זה שלי שכולל כמה שבועות נהיגה (אגב, בד"כ מספיקות 10 דק' נהיגה כדי לעמוד על נוחותו של רכב מסויים, להבדיל ממגבלות של רכב שדורשות זמן הסתגלות רב יותר (או טפשות, כמו שנוכחתי פעם כואבת במיוחד), זה עדיין לא יעשה את האוטו לנוח יותר-בערך כמו שילד בן 18 יכול להגיד עד כמה האיביזה FR רכב ספורטיבי גרוע ולפרסם אותה למכירה 2.5 דק' לאחר שיצאה את שערי הסוכנות.

אם אתה מתעקש לקבוע שה-307 היא מכונית נוחה, אנא ציין בפני השואל את הבסיס לקביעתך (כלומר - ביחס לאילו מכוניות), כדי שיהיה לו מושג-פה הטעות שלך, אני לא חייב לציין ביחס לאחלו מכוניות, למעשה לא חלה עליי חובה מסוג כל שהיא(אינני עיתונאי רכב), ההפך הוא הנכון , מנסיוני על הרכב(נסיון די רחב הייתי אומר) ולהרגשתי האישית הרכב נח מאוד, מה גם לטעמי הוא נח מהרבה מכוניות שנהגתי עליהם ונוהג היום.

כמו שהסברתי לך את תורת היחסות על רגל אחת (למרות שהתעקשת להיצמד לזוטות בסיפור) - אתה דוחף פה את תורת היחסות ואני נדבק לזוטות או לדברים לא קשורים,אם אתה משווה 307 לכרכרת סוסים עם גלגלי עץ, ה-307 מאוד נוחה, יחסיתואתה לא מגזים בכלל, טוב שבכלל מוכרים את הרכב הזה, אולי כדאי לרכוש באמת עגלת סופר, שמעתי שהיא יותר נוחה מכרכרה.

אם תשווה אותה למכוניות שנחשבות באמת לנוחות (לא אחזור על הדוגמאות), תראה שהיא נוקשה בהרבה, וגם לא משככת כראוי-אם פותח השרשור היה מעוניין בהשוואה שכזו הוא היה רושם

שמר, אתה הוא זה שנכנסת פה למגננה על דעותיך האשיות וקבעת אותן כהחלטות שאין להיתווכח איתן, לא אני

אני בסה"כ טוען, למען הסר ספק כי על סמך דעתי האישית בלבד הרכב הוא רכב מעולה מבחינת נוחות, לי היה מוד נח ואני ממליץ בחום(אגב אם תקרא בשרשור תראה שכתבתי גם חסרונות שקיימים)

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

תגובה אחרונה שלי כאן.

בוא נחזור להתחלת השרשור:

אך תצפה לנוחות מעולה

קרא מה עניתי ולמה התייחסתי, בעיקר המילים המודגשות:

הסטנדרטים שלך לנוחות כנראה לא מבוססים על פז'ו (וגם רנו) ישנות יותר.

ה-307 ממש לא בולטת לטובה בנוחות, לפחות לא בשטח עירוני.

והנה הטענה שלך:

אני לא יודע מה הנסיון שלך עם ה307, אבל דווקא הנוחות שלה, אם בעיר ואם בחוץ, מעולה.

בן

הסברתי לך על מה אני מסתמך כאשר אני קובע את מידת הנוחות:

אתם מוזמנים לנסיעה על 307 ומיד אח"כ על 306, או על 405, 205, 206, 106, רנו 5, רנו מגאן ישנה וכו'. כל המכוניות הללו הן שנתנו לצרפתיות את הילת הנוחות מהן הן נהנות עד היום.

307 אינה עומדת בסטנדרטים הללו, גם לא 407, 207, מגאן חדשה, קליאו III ועוד.

אולי הן נוחות יחסית לשאר ההיצע בקבוצה

שמר:

מצטער ששפתי לא מספיק גבוהה לטעמך והגדרתי לאבסולוטי לא עולה בקנה מידה עם דעתך האוביקטיבית, אז באופן לא אבסולוטי, לדעתי לא מספיק 10 דקות על רכב בכדי להגיד שהוא נח/לא נח, בטח לא כשאתה לא נוסע על הרכב ברמת יום יום, מה גם דכך עולה בו בפורום מישהו בשרשור אחר שנהג דקה על הFR וטוען שהיא מכונית אך ורק לקו ישר,חבל שלא שמו לה קידון, ההגה מיותר

אגב אתה נוטה לעוות את דברי, אני אמרתי שאין מקום להשוואה כרגע עם ה306(טובה או לא טובה יותר) מאחר ופותח השרשור מעוניין בחוו"ד על ה307, וכך קיבל ממני, לא כתבתי לרגע שהצעת לו לרכוש 306/כל רכב אחר.

ושוב אני חוזר, ביום שהמונה ידפוק על 12K הודעות ומעלה ארשה לעצמי להשתחצן ולהסביר גם את המושג אבסולוטי/השוואת רכבים כשנושא השרשור המקורי מבקש להגיע למקום אחר.

בן

שוב, לא מדובר על שפה גבוהה, אלא על הבנת מושג. מכיוון שאתה לא מבין את המושג, אתה טועה לחשוב שמדובר כאן על סמנטיקה. לך אולי לא מספיקות עשר דקות כדי לקבל מושג על רמת הנוחות של רכב כלשהו (לא משנה מהו), אבל את זה כבר נבצר ממני לתקן. לא צריך לנסוע יום יום על רכב (להזכירך, במקרה הספציפי הזה מדובר על נהיגה של כחודש, שהיא בהחלט לא עשר דקות) כדי להבין אם הוא עושה לך נעים, או מפגיש בין חוליות עמוד השידרה. בין זה לבין אותו אחד שהפך FR לספורטיבית או לא אין שום דבר.

ההשוואה ל-306 אינה חוות דעת - אלא אמת מידה לנוחות. אם לא הבנת- קרא שוב. לא הבנתי מה הקשר בין כמות ההודעות שלי או כ"א אחר לאיכותן. אני מרשה לעצמי להגיב לשטויות שכתבת על סמך ידע, ולא בגלל פז"מ.

שמר, אתה הוא זה שנכנסת פה למגננה על דעותיך האשיות וקבעת אותן כהחלטות שאין להיתווכח איתן, לא אני אני בסה"כ טוען, למען הסר ספק כי על סמך דעתי האישית בלבד הרכב הוא רכב מעולה מבחינת נוחות, לי היה מוד נח ואני ממליץ בחום(אגב אם תקרא בשרשור תראה שכתבתי גם חסרונות שקיימים)

בן

קרא שוב את הציטוטים שהבאתי למעלה, אותם כתבת כעין תורה מסיני, עליהם הגבתי, ומהם התחיל הויכוח. כמו שארנון או מעריץ ה-CX כתב - גם אם אתה או שניים אחרים יכתבו עוד מאה פעם שה-307 נוחה, זה לא ירכך לה את המתלים.

ההבדל בינינו הוא שהבאתי דוגמאות למכוניות נוחות באמת, ומשווה את נשוא הדיון אליהן כדי להמחיש זאת, בעוד אתה עומד ומיילל לכולם שהאוטו נוח. אז אמרת.

אתה ממחיש בצורה מדוייקת את המשפט : Ignorance is bliss. לפי תגובותיך, אתה עדיין (מנטלית לפחות) בגיל הטיפשעשרה, בו ילדים בטוחים שהם יודעים את הכל הכי טוב בעולם, רק כדי לגלות יותר מאוחר שיש להם עוד דבר או שניים ללמוד.

לסיכום: אני עומד על דעתי - ה307 הוא לא אוטו נוח, בטח לא נוחות שאפשר להגדירה כ"מעולה". יש לו הרבה מידות טובות, והוא קנייה לא רעה ביחס למתחרות באותו סגמנט (בהתייחס לשנים עברו. היום הוא כבר לא בר תחרות, עובדה שפז'ו טרחו להוציא את ה-308 ) - אבל סעיף הנוחות אינו ברשימת המעלות.

פורסם

בתחילה חשבתי להתחיל ולצטט את הקטעים הנבחרים משהשרשור כשם שאתה עשית מר שפר, אך בסופו של דבר החלטתי שלא לעשות כך מאחר ואין קשר בין הנושא המקורי שפתח פותח השרשור לבין הדיון שאתה סטית אליו, וכדי לא להצדיק את הדברים שעל פי דעתך תואמים את הפרופיל שלי.

לא דובר על שום השוואה בין ה307 לבין מכונית אחרת בשוק, אלא נתבקשה חוו"ד על ידי פותח השרשור בנוגע לפג'ו 307 מחברי פורום שהתנסו בשימוש בה, התנסות שמבחנתי היתה מעולה.

ומעניין אותי ממתי חוו"ד אישית יכולה להיות שטות(ז"א זה נחמד שרצית פו להתנצח אבל זה לא ממש קשור), זה שרשמתי שלטעמי האישי לאחר התנסותי, הרכב מעולה, היא בגדר דעה אישית ואל כן לטעמי לא ניתן להחשיב אותה כחלק מקבוצת הדברים שאתה פולט בתגובותיך האחרונה והן" שטויות".

נוסף על כך מה זאת אומרת "עומד ומיילל"(לא משנה שמירב האנשים שהתנסו ברכב ורשמו כאן דעתם, דיברו דווקא בשבחיו)

אתה, בשחצנותך המתנשאת, בקביעותיך שאותן הפכת לעובדות ובמשיכת הדיון לכיוון אחר רק לשם כך שתוכל להשביע את יצרך ובכך ליצור איזושהי תחושה שאני או אחרים שצידדו ברכב,מגנים עליו בחירוף נפש ודעתם מושפעת ע"י מניעים כאלו ואחרים כמו זיקה כזאת או אחרת, מה שלגמרי רחוק מהמציאות, אתה הוא זה שיילל והעמיד לוויכוח מילה במילה, ושוב אני יזכיר, דובר בסה"כ על חוו"ד אשית שלא צריכה לעמוד לוויכוח מאחר והיא אישית.

רוב הסיכויים שדווקא אתה לפי תגובותיך, עדיין (מנטלית לפחות) בגיל הטיפשעשרה, בו ילדים בטוחים שהם יודעים את הכל הכי טוב בעולם, רק כדי לגלות יותר מאוחר שיש להם עוד דבר או שניים ללמוד(אם הייתי יודע את גילך אותו דאגת שלא לרשום בפרופיל היתה לי אפילו אינדקציה יותר טובה לגבי הקיבעון שלך)

לסיכום: אני עומד על דעתי - ה307 הוא לא אוטו נוח, בטח לא נוחות שאפשר להגדירה כ"מעולה". יש לו הרבה מידות טובות, והוא קנייה לא רעה ביחס למתחרות באותו סגמנט (בהתייחס לשנים עברו. היום הוא כבר לא בר תחרות, עובדה שפז'ו טרחו להוציא את ה-308 ) - אבל סעיף הנוחות אינו ברשימת המעלות.

לי היה מעולה עם הרכב המדובר והאמת שאת תק' השימוש בו די ממזמן עברתי ולכן אני לא מוצא באמת עוד טעם להמשיך ולטחון את הנושא, כנראה שפותח השרשור יצטרך לבצע נסיעת מבחן ולהחליט.

אני עומד על דעתי שסטית מהדיון המקורי ובסה"כ שפכת את שברצונך לומר.

לטעמי מי שנשאר בגיל הטיפשעשרה,ומי שחושב שדבריו הם תורה מסיני ומי שראשו תקוע אי שם ב...,הן דווקא אתה, משום שבמהלך כל השרשור(ואת זה משום מה לא בחרת לצטט) אני דואג להזכיר כי מדובר אך ורק בטעמי האישי ולא בהתייחס להשוואה כזאת או אחרת כשם שאתה עשית, מה גם שאם הדבר היה במקום אחר לא היתה לי שום בעיה לקבל את השוואותיך למכוניות האחרות שהוצגו בשרשור הנ"ל

ואתה צודק, אין טעם שתגיב יותר, גם ככה המונה שלך רץ לדעתי יותר מידי

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

לפותח השרשור:

מציע לך לבדוק את הרכב , בהשוואה לרכבים שנהגתי ואני נוהג בהם היום, הרכב הוא תמורה מצויינת למחיר,נח מבחינת מרחב פנימי ולדעתי גם מתגבר ביתר קלות על מהמורות הכביש

כמובן שהכל בגדר דעה אישית בלבד.

החסרון המשמעותי שלו הוא הגיר האוטומטי

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

בואו נשבור כאן את הויכוח, ונשבור כמה מיתוסים לקינוח.

אז ככה, מאז שאני זוכר את עצמי היו לנו פג'ו בבית, לאבי היו 405 104 304

אמי נהגה על 206 ו 406.

לי יש ניסיון עשיר מאוד עם 206 304 (שקיבלתי מאבי) ונמכרה בטיפשות לאחר חודש, טעות של החיים. המון ניסיון עם 305 306 ובשנה האחרונה עם 307.

אני מסיכם עם שמר שמאז שיצא הדור השביעי, זאת אומרת 207, 307, 407, 607 הנוחות נפגע קשות, לטובת דברים אחרים, עם ה 307 זה סיוט לנהוג בעיר, במיוחד כמו חיפה, המון מהמורות, בורות, סדקים בקטע של 100 מטר יש 8 סוגי אספלט, ו 307 בוכה בצרפתית, החלפתי פעמיים תומכי פרונט, פעם אחת זוג משולשים, פעמיים תפוחי הגה, ועוד פעם אחת חלק בפרונט, האוטו הזה מאוד סובל מאספלט גרוע, הבולמים שלו ובגלל שזה 4 מיתלים נפרדים מאוד קשיחים ואתה מרגיש את זה מאוד טוב בגב בכביש משובש, אפילו הכיסא מתנדנד מהמסילה, ועוד המון דברים כולל כיווני פרונט.

מחוץ לעיר היא כספת, היא אחת המדהימות יותר מסיטרואן c5 היא מרכחת בקלות, הבולמים והפרונט עובדים בצורה מדהימה, ההגה מעולה, האוטו אטום כל כך שבמהירות 180 אתה מרגיש כמו נסיעה של 100 קמ''ש (אל תשאלו מה אני עושה ב 180 קמ''ש) הרכב מאוד כיפי ומפנק לנהיגה.

אז נכון שב306 היה כייף לנהיגה בעיר, אך מחוץ לעיר היא ריחפה יותר מידי וזזה בקלות יתר, ההגה היה יותר חד, אך פחות מתקשר, אבל מה שהרכב הזה מציע לך החל משנתו הראשונה 2002 לא תמצא גם ברכבי מנהלים, ובטח שלא באף יפנית גם מ 2005. אני מדבר על 6 כריות אוויר, מותחנים לחגורות, abs גיר חכם, נכון שהוא עובד יותר מידי בעיר וזה מוסיף על הערות של נסיעה בעיר וגם סיוט לפעמים ולא מעט עצבים, אני מדבר על חישני גשם ואורות, על בקרת אקלים ועוד על המון המון דברים.

עצוב לי שבארץ כולם מדברים יפנית ורק טויטה ומאזדה בראש, בעוד שלנהוג ולשבת במאזדה אתה מרגיש כמו קופסאת סרדינים והלוח שעונים באמצע המצח שלך.

אנשים בארץ לא מעריכים נוחות, איכות, גובה נסיעה, מרווח פנים של מיני וואן ממוצע וכדומה.

ויש לי גם וידוי, אני מוכר את האוטו שלי כבר 4 חודשים ואף אחד לא מתקשר, זה משגע אותי למה?

אני מבקש 8 מתחת למחירון, על רכב שמור מאוד יד שניה עם קילומטראז נמוך, ועוד רכב מטופל ושמור בצורה מטורפת.

לא שאני מנסה למכור אותה דרך התגובה הזאת, בשביל זה יש את הלוח.

בעוד שתוך שעה נמכרת קורולה ליסינג במחירון, למה לעזאזל?

מודע לכך שלאנשים יש עדיין סטיגמות מצרפתיות לא אמינות ומתחממות, אבל בולשיט, כל רכב שאני רואה תקוע בכביש זה לרוב יפניות ולא מעט גרמניות, לעיתים נדירות אני רואה צרפתיות, נכון שלפעמים יש בעיות חשמל והגיר מראה חוסר אמינות מהזנחה או נסיעה פרועה, אני אישית לא נתקלתי בשום בעיה, פרט לנורת מחשב שנדלקה לי לאחרונה ואופסה לאחר שנבדק שזה סתם באג במחשב.

אז בחייאת, פתחו את העיינים תבינו שהיום פג'ו זה לא מה שהיה פעם, נכון שהיא פחות נוחה, אבל היא חלומית, היא כיפית, היא מציע רמת איבזור ומרווח שאין בשום אוטו אחר.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

כפיר, אתה מתייחס לשנתונים 2002-2005 או לשנתונים שלאחר מתיחת הפנים?

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

אכן גם לאחר מתיחת הפנים, הנוחות נשארה אותו הדבר, לא שונה כלום במערכת המתלים והיגוי, בפנים גם נראת אותו דבר פרט לבקרת אקלים מפוצלת ועוד כמה שטויות, מה ששינו בה זה את הפנסים, הטמבונים, והגריל.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תוכן חדש...