Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת פיג'ו 307

Matt
שימו לב! השרשור הזה בן 5896 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

אני מחפש רכב כבר הרבה זמן והאמתי שמצאתי פיג'ו 307 מדגם XT שנת 2002 עם קילומטראז נמוך ומראה חיצוני מצויין.

לפני שאני לוקח אותו לבדיקה רציתי לדעת עם יש המלצות לגביו עם הסתייגויות.

אני סטודנט שגר בתוך תל אביב ולא נוסע יותר מדי עם הרכב. אני מחפש רכב אמין, צריכה סבירה, לא יקר לאחזקה ובעיקר נוח (אני די גבוה - 190).

תודה רבה לכולכם!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

רכב מומלץ בחום, אני בעלים של 307 xs 2000 סמ''ק משנת 2002.

הוא מעט גבוה יותר בסטנדרט משאר הרכבים המקבילים, אמינות מעולה, לפעמים יש בעיות חשמל כמו קריאת חיישנים לא נכונה, מה שקרה לי לאחורנה ונדלקה נורת מחשב רכב.

לא הכי חסכוני, אולי ה 1600 כן, אך תצפה לנוחות מעולה, רמת איבזור גבוהה, וגג גבוה אמרת 1.90 לא?

רצוי שתעשה חיפוש דובר כאן ההממווןן על הרכב הנ''ל לטוב ולרע...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתור בעלים של רכב בדיוק כזה אני יכול להעיד על אחזקה זולה אמינות טובה נוחות ואיכות נסיעה מעולים צריכת דלק כמו כל רכב 1.6 אחר {לא יונדאי..}.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הXT היא גירסה יותר עשירה מהXR, מדובר על חישוקי מגנזיום, פגושים בצבע הרכב, מחשב דרך ובקרה דיגיטלית

אם אני זוכר נכון הפג'ו עשתה אצלנו 1/10 משולב

החיזקון האמיתי של הרכב הזה הוא תיבת ההילוכים האוטמטית הנוראית ולובינסקיו ושרותי הטיפול שלהם, לא שהם עושים טיפול חרא הם פשוט מחליפים גם דברים שלא צריך .

סה"כ מאוד נהננו מהרכב

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מישהו יכול להסביר לי את ההבדל בין ה XR ל XT?

תודה רבה

6 כריות אויר לעומת 2, צמיגים גדולים ורחבים יותר. מגנזיום. בקרת אקלים, חיישני אור וגשם,ריפוד קטיפה לעומת בד,משענות יד קדמיות ומאחורה,גימור עץ בקונסולה המרכזית ובדלתות,מראה אלקטרוכרומטית{למניעת סינוור מאחורה},תאורה בסוככי שמש, ומחשב דרך.זה ההבדל באיבזור שיש בxt לעומת הxr.צריכת דלק בתוך העיר 1-10 בחוץ 1-13 [במנוע2000].

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תצפה לנוחות מעולה

הסטנדרטים שלך לנוחות כנראה לא מבוססים על פז'ו (וגם רנו) ישנות יותר.

ה-307 ממש לא בולטת לטובה בנוחות, לפחות לא בשטח עירוני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא יודע מה הנסיון שלך עם ה307, אבל דווקא הנוחות שלה, אם בעיר ואם בחוץ, מעולה.

בן

BENJ:

ROY:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא יודע מה הנסיון שלך עם ה307, אבל דווקא הנוחות שלה, אם בעיר ואם בחוץ, מעולה.

בן

כמעט חודש של נסיעה על 307, עם כמה מכוניות שונות (חילופי לליסינג, ועוד אחד של גיסי).

סע ב-306 ותבין את ההבדלים בין מכונית נוחה למכונית ממוצעת, למרות הכסאות הפחות טובים (כסא נוח מצויין לחנייה ולאולם התצוגה. מתלים נוחים טובים לכביש).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפותח השרשור - תמורה מעולה ביחס לכל אופציה אחרת. אני יכול לומר שבן-דודי, עם ה-1.96 שלו לא הרכיש שום בעיה כשנסע ונהג ברכב של אשתי.

לא סתם הרכב שומר על ערכו טוב יותר מכל אופציה אחרת בין המשפחתומטיות...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמעט חודש של נסיעה על 307, עם כמה מכוניות שונות (חילופי לליסינג, ועוד אחד של גיסי).

סע ב-306 ותבין את ההבדלים בין מכונית נוחה למכונית ממוצעת, למרות הכסאות הפחות טובים (כסא נוח מצויין לחנייה ולאולם התצוגה. מתלים נוחים טובים לכביש).

אז אני מדבר על 5 שנים של נהיגה ב307 גם בדגם XT וגם בדגם XR בין 2002-ל2007, ודווקא נוחות הנסיעה, הישיבה והרגשת המיתלים על הכביש לא היתה הבעיה שלה, הדבר היחיד שהציק לי היתה תיבת ההילוכים המסרסת שלה והיכולת של לובינסקי למצוא תקלות שלא קיימות

דווקא ההרגשה שלי היתה תמיד שיחסית לכך שהיא באמת בסה"כ מכונית ממוצעת(משפחתומטית) בגרסאות הללו עם מנועי ה1600, היא נותנת תמורה הרבה יותר טובה מכל בנות המזרח שנמכרו כתחליף

חוץ מזה שלמה יש לי איזו סיבה בעולם להשוות אותה ל306, הרי פותח השירשור לא הולך לרכוש 306...

בן

BENJ:

ROY:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש אופציה נוספת - לחפש XS ידנית או אפילו XSI - הקלאצ' "רך" מאוד ואין את הנטל של גיר חכמולוג. גם צריכת הדלק טובה יותר. ועוד לא דיברתי על הביצועים העדיפים והאבזור העשיר של ה-XSI...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ה-XSI היא הדגם ה"ספורטיבי" ובאה ב-3 דלתות, כאשר התצורה הנפוצה היא עם גג נפתח וגיר ידני. המחיר דומה עד מאוד לגרסאותהאוטומטיות ה"רגילות" המנוע הוא אותו מנוע 2 ליטר והאבזור עשיר יותר - ג'נט 17 אינצ', ריפודי עור, צ'יינג'ר ואולי עוד משהו. רכב בעל "פוזה" נחמדה וסאלון מפואר במחיר מצחיק (יחסית כמובן...).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5896 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...