Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני באמצע שידרוג רציני מאוד של המערכת ונפלה לידי הזדמנות לקנות את הPXA-H701 במצב מושלם (תודה רבה יוסי:-)).

ראיתי שלפרוססור יש, בנוסף לכניסות הRCA הרגילות גם כניסה אופטית.

השאלה היא האם חיבור ה-HU לפרוסור ישפר במידה משמעותית את הסאונד או שלא שווה את הטרחה שכרוכה בהחלפת HU.

המערכת הקיימת כרגע ברכב:

HU : JVC KD-AVX44

מיד באס :K2P

מיד: CDM54

טויטר : MT 23

גנסיס DM ומונו Phoenix Gold R15.0.1

סאב ארסנאל 12''

בעתיד הקרוב מאוד לטויטרים ולמידים או TRU S44 או גנסיס סדרה 3 ה- 4 ערוצים

תודה מראש

אלי

נ.ב. אם שווה לי גם להחליף את ה-HU לכזה עם יציאה אופטית איזה אתם ממליצים חייב שיהיה גם עם DVD. (מה לעשות הילדים דורשים)

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

את ה701 אתה יכול לחבר בהמצאות כבל אנלוגי או קבל אופטי, כמובן שהקבל אופטי יהיה יותר טוב.

אתה קצת טועה אם השאלה שלך, אך בדיוק אתה מתכוון לשלוט על הפרוססור אם אין לך מכשיר מולטמדיה של אלפיין או את הצג שליטה ששולט על ה701?

IBIZA 20vt

פורסם

לא אני לא טועה, יש לי גם את צג השליטה C701 אם אני לא טועה וגם את כל הכבלים של הפרוססור

השאלה שלי היא האם באמצעות חיבור ה-HU לפרוססור דרך יציאה אופטית יביא לשיפור השמע.

אלי

פורסם

אתה מודע לעלות של סיב אופטי?

במידה וזהו אכן אותו סיב אופטי שמשתמשים בו לתקשורת נתונים בין סוויצ'ים וראוטרים אז העלות של מטר של דבר כזה מגיעה לעיתים ל1000$-700$.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

אכן יביא לשיפור.

וכבל אופטי באיכות טובה אפשר לקנות במחירים של כמאה שקלים ל3 מטרים ומעלה.. אז כנראה שזה לא הסיב אופטי שמשמש ראוטרים וכ"ו...

פורסם

זה ממש לא סיב אופטי כמו של ראוטרים (וגם שם יש כמה וכמה רמות וסיב של גיגה לדוגמא יעלה פחות מעשירית ממה שכתבת למטר בעוד סיב של 10 גיגה ומעלה ... )

זה סיב אופטי דק מאוד.

יתרונות:

העברת הסאונד בצורה דיגיטלית , גם יתרון אדיר לריבוי ערוצים.

לא מאבדים את האיכות כתלות באורך הכבל - אין דבר כזה החלשות אות - הסיגנל או עובר , או לא.

אין הפרעות.

חסרונות:

יקר יותר (אבל פחות יקר מלהעביר 4/5 RCAים איכותיים מאוד).

עדין - צריך להתייחס אליו בעדינות בהרכבה - בא נגיד שזה לא סוג הכבלים שאתה מכופף בכח כדי להכניס אותם מתחת לשטיח.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בוקר טוב לכולם

מכל התגובות הבנתי שהחלפת הHU תצדיק את עצמה

עכשיו השאלה היא לאיזה מכשיר.

אני מעונין במכשיר עם DVD ובכניסת USB.

תודה לעוזרים

אלי

פורסם

היי רוני

הD310 אכן אופציה ראויה אבל, מעבר למחיר, יש לי בעיה קשה של

קורדינציה (בלם יד X200 הנד ברקס X 50 וכו':-D).

אלי

פורסם

מתג פשוט והעניין נפטר, אתה חושב שאתה הראשון שנתקל בזה? עניין של שניה וחצי. המכשיר של אלי ישלוט על המעבד מעל ומעבר.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מלבד ה-301D יש אופציה זולה יותר אבל עדיין עם סאונד איכותי?

המטרה שלי היא לשפר את מה שיש לי היום ולא רק להחליף HU שחוץ מחוסר בכניסה אופטית מדהים לדעתי

אלי

פורסם

לאקליפס יש מכשירים מצויינים.

ה AVX5000 הוא מכשיר שכולל DVD ויציאה אופטית קואקסיאלית (אין לי מושג מה זה אומר, צריך לראות אותה ולחקור קצת בעניין איך זה אמור, אם בכלל, להתחבר לאלפיין).

ה AVN7000 גם בעל יציאה אופטית ובעל זיכרון פנימי של 20 ג'יגה.

אם האלפיין לא בא בחשבון - האקליפס הוא "ה"בחירה הנכונה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...