Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממה שזכור לי באיזור הר דב, השועלים שם פחדנים רצח

ממש מוזר לי שהם יתקפו כלב, אם זה כלב גדול הוא יפרק להם את הצורה לדעתי

פורסם
הם מסתדרים איתם מצויין אבל יש להם בעייה שהפרווה שלהם ניתקעת להם בין השיניים

למה סתם לבלבל אנשים כאן?

זה האנטרקוט של העגלים בגולן שנתקעות לזאבים בשיניים!

אבל זה בסדר, הם חולצים את השאריות עם צלעות של פרות בוגרות. :twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מה שהולך עם זאבים ברמת הגולן זה מחריד

משלמים 1500 שקל לראש של זאב

יש שם חבר'ה צעירים שכל העבודה שלהם זה להשכיב מארבי זאבים בלילה,

פורסם

ויש שם גם חברה שכל העבודה שלהם זה להשכיב כל הלילה מארבים בשביל לתפוס את החברה מהמארבים על הזאבים.

להזכירך, זאב הינה חיית בר מוגנת שאסורה בציד או כל פגיעה אחרת.

אם מאן דהוא היה מספיק מטומטם להחליט לקחת עדר פרות ולתקוע אותו באמצע טריטוריה של להקת זאבים, הוא כנראה יהיה גם מספיק מטומטם לחשוב שלצוד את הזאבים זה הפתרון.

פורסם

אגב שועלים\זאבים\נמרים וכו',

אם מישהו כאן שירת לפני כ-6-7 שנים בביסל"ח 906, אז הוא חייב להכיר את השועל הלבן שאימץ את הגדוד שם.

אני חושב שזה היה המקום היחיד שבו "נלחמנו" כדי לעשות את השמירות המתישות של שעות 2:00-4:00 לפנות בוקר, רק בגלל שזו השעה שבדר"כ השועל היה מגיע אלינו לפלוגה,והוא התרגל כבר לנוכחותנו שהוא היה מגיע ממש עד השומר מאהל בלי להירתע ופשוט ממתין שם כמה דקות,אוכל קצת במבה וממשיך הלאה.

זה באמת היה מחזה מדהים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בגירה מוגנת לא מוגנת הם עושים מארבים בכמויות ולא ראיתי אף אחד עוצר להם

הם אפילו הציעו לנו המילואימניקים 1000 שקל לראש של זאב,

המצב שם מורכב, מצד אחד הזאבים עושים נזקים כלכליים בלתי הפיכים, מצד שני זאת הזכות הטיבעית שלהם לחיות שם והם היו שם קודם מה שנקרא,

מצב מאוד עדין שאין לו כלכך פתרון

פורסם

בגירה מוגנת לא מוגנת הם עושים מארבים בכמויות ולא ראיתי אף אחד עוצר להם

הם אפילו הציעו לנו המילואימניקים 1000 שקל לראש של זאב,

המצב שם מורכב, מצד אחד הזאבים עושים נזקים כלכליים בלתי הפיכים, מצד שני זאת הזכות הטיבעית שלהם לחיות שם והם היו שם קודם מה שנקרא,

בגירה מוגנת, זה בא עם התפקיד.

כמו עם הפלסטינים ?:idea:

פורסם

איזה כיף לפגוע בחיות בר ולהפר את המאזן האקולוגי של הגולן. מה לא עושים בשביל אלפייה.

לא משנה שהם חיות מוגנות (מה שאומר שקיומו של הזן בסכנה), צריך עוד להקטין את מספרם.

"כל הכבוד" לאותם ציידים.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

מי קבע?

למה הבקר צריך להשאר בשטח בלילה כל לילה ובלי שומר?

זאת שיטה אמריקאית כי שם יש עדרים של מאות אלפי ראשי בקר (רציני לגמרי) ואין רפת בעולם שתאכלס את העדר ושם הבוקרים יושנים וחיים עם הבקר כל יום כל היום וכל הלילה

אבל בארץ מעדיפים שיטות גידול שהם שאבו מארה"ב אבל רק בחלקן כי בערב הוא אוכל ארוחת ערב חמה בבית והולך לישון במיטה רכה ונעימה.

כל ערב יכניסו את הבקר מהשטח לרפת, יסגרו אותה על סוגר ובריח ובא לציון גואל.

סתם חוליגנים, עצלנים, שוחרי ציד (לא חוקי) כי אני מכיר חוואי בקר בגולן שיושנים בלילה עם הבקר ושומרים עליו, התמוותה של הבקר שלהם מאוד מצומצמת ואף זאב לא מת.

אבל ליילל (לא לירח אלא לעיתונות) ולדרוש פיצוי על נזקים שנגרמו מרשלנות ועצלנות שלך ולנסות לפתור את הבעיה בצורה האלימה והמוטעית ביותר (שלא לדבר על הלא חוקית ביותר)זה לא משהוא חדש בארץ, כל פינוי של התנחלות לא חוקית או כל אם חד הורית עם 12 ילדים (איך השילוב הזה עובד? ) שבוכה לתקשורת זה בעצם אותו סימפטום.

פורסם

האמת שבמאבק בין החקלאים בגולן לבין הזאבים - אני מצדד בזאבים. הם רק מנסים לחיות. החקלאים יוסבו להיות מורים :)

(ברוח רעיונות האוצר).

חוצמזה שרוב הבשר שנמכר בארץ בכלל מיובא מארגנטינה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
חוצמזה שרוב הבשר שנמכר בארץ בכלל מיובא מארגנטינה.

רוב הבשר מיובא מאורוגווי :mm_tongue

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

אין מספיק פקחים ברשות שמורות הטבע, זאת הסיבה שלציידים האלה אין בעיה להוריד כל מה שזז.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...