Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ידעתם שמכשילים על צופר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פח זבל?...

הם חושבים שמי שרגיל לזרוק זבל מהחלון, יפסיק ברגע שיהיה לו פח ברכב.:screwy:

בפעם האחרונה בטסט הם בדקו ברכב שלי (בצורה יסודית) את המגב בשמשה האחורית.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה גם מה שאני חשבתי האמת.

על פח זבל להכשיל?...מה בשם זבינאמו הנביא הולך שם?

ואגב,

בפיאט מריאה שלי ז"ל כסא הנהג התנדנד נורא. הרגשתי שאני מתפלל בפקקים (תנודות קדימה אחורה קדימה אחורה). ואתם יודעים כבר איך אני מרגיש ביחס לדת.

בכל מקרה, אני כבר לא זוכר איך זה טופל. רק זכור לי שחבר טוב טיפל לי בזה, שגם הוא לא מבין איך, אבל העיקר זה טופל.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

^^ +1 תומר:lol:

פעם ראשונה שאני שמוע את כל הדברים האלה, צופר, שפריצרים, כסא רופף, פח זבל:roll:.

עשיתי טסט לפני חודש בדיקת אורות, בלמים, תחתית הרכב וזיהום אוויר.

נגמר הסיפור עבר, הבוחן לא נגע ברכב בכלל, שלא לדבר אל לפתוח מכסע מנוע פשוט כלום.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם
זה גם מה שאני חשבתי האמת.

על פח זבל להכשיל?...מה בשם זבינאמו הנביא הולך שם?

ואגב,

בפיאט מריאה שלי ז"ל כסא הנהג התנדנד נורא. הרגשתי שאני מתפלל בפקקים (תנודות קדימה אחורה קדימה אחורה). ואתם יודעים כבר איך אני מרגיש ביחס לדת.

בכל מקרה, אני כבר לא זוכר איך זה טופל. רק זכור לי שחבר טוב טיפל לי בזה, שגם הוא לא מבין איך, אבל העיקר זה טופל.

אתה סתם קטנוני, אם היתה עליך בחורה אני בטוח שלא היתה מתלונן שהכיסא זז קדימה אחורה בפקקים אלא הית מציין לשבח את פיאט שדאגו להנאתך בפקקים המרובים שיש בארץ.

מאור זה עצוב שראיתי בעיניים שלי איך בחורה עוברת שם טסט, עוד רגע היו הולכים להביא לה שטיח אדום ומצמידים לה את אחד העובדים שישרת אותה (האמת היא היתה פצצה רצינית). נתנו לה שם הסבר מפורט על כל בדיקה ובדיקה ושהערתי להם שיזרזו עניינים אמרו לי לחכות עד שמגיעה להם אחת כזאת.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
הבוחן לא נגע ברכב בכלל, שלא לדבר על לפתוח מכסע מנוע פשוט כלום.

אתה משוכנע במה שאתה אומר? אני מתקשה להאמין שעברת טסט בלי שבדקו מספר שילדה ומנוע.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אתה משוכנע במה שאתה אומר? אני מתקשה להאמין שעברת טסט בלי שבדקו מספר שילדה ומנוע.

Bagira תאמין, בחמשת השנים שהרכב ברשותי, מכסה מנוע נפתח רק שלוש פעמים, מטף ומשולש נבדק רק פעם אחת (למרות שאני מקפיד להחזיק תמיד אחד תקין), צופר לעולם לא נבדק, מתזים לעולם לא נבדקו, כסא, ופח (זה בדיחה נכון?)מעולם לא נבדקו (אף אחד לא יושב לי באוטו מלבדי!) ועוד פרט אחד שלא יכול לרשום כרגע שמעולם לא נבדק ולא אציין אותו כאן מפאת העובדה שיש לי לעשות טסט עד עוד עשרה ימים ולא רוצה לפתוח עין 8).

זה מאוד תלוי מכון, יש אחד שהכשיל אותי על לוחית רישוי קצת עקומה ופסים זוהרים (בולשיט) , ויש כזה שלקח 5 דקות ואני בחוץ עם מדבקה (אחרי שהחמיאו על האוטו :) )

העיקר שהדברים החשובים (לדעתי) באמת כמו בלמים, ציריות, חופשים, הגה, ואורות בודקים ולפעמים מאתרים לי תקלות שלא ידעתי עליהם.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
ברחובות הם מחפשים להכשיל מניסיון. בפעם הבאה שלח בחורה עם קצת מחשוף שתעביר לך את הרכב טסט, אתה כבר תראה איך הרכב עובר במהירות את הבדיקה ובהצלחה (למרות שיש ליקויים).

לא הגיוני מה שאתה אומר.

אמורים דווקא להכשיל אותה כדי שתחזור עוד ועוד ועוד.... :lol:

פורסם

הבוחן לא נגע ברכב בכלל, שלא לדבר אל לפתוח מכסע מנוע פשוט כלום.

תאמין, בחמשת השנים שהרכב ברשותי, מכסה מנוע נפתח רק שלוש פעמים.

1. אם זה מה שאתם אומרים כנראה זה מה שהיה, אעפ"י שקשה לי אפילו להתחיל להבין מה האינטרס של מכון רישוי לא לבדוק מספרי שילדה ומנוע. לאבד את רשיון הרישוי כי מה? כי הם עצלנים?

2. יש לי רכבים בבעלותי האישית (לא רכב של אמא או סבתא) כבר 22 שנים. כמעט תמיד היו לי 3 רכבים ומעלה בו זמנית (כרגע יש 5) וחלקם עוברים טסט פעמיים בשנה שזה אומר מינימום של 70-80 טסטים שעברתי בחיי, מעולם לא עברתי טסט שבו לא בדקו דבר ראשון את זהות הרכב (מספרי שילדה ומנוע).

הפתעתם אותי!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בונא הופתעתי כאן לאללה.

לגבי מושב רנו האקספרס, הרגת אותי מצחוק!

:lol:

שרשור הזיות.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

בגירה תאמין לי שאין לי שום דבר להסתיר מתחת לכסע מנוע {הוא דווקא יפה}.

יכול להיות שהם עצלנים, מיהרו הביתה, או לא יודע מה.

אבל אני רואה שאני לא היחיד שפסחו על זה אצלו.

עוד משהו קטן, אפשר להפסיק לשלוח לי הודעות פרטיות בנוגע למיקום המכון ואיזה מכון זה, כי אני לא יענה.

וגם אף אחד לא הבטיח, שאם תלכו לא יפתחו מכסע מנוע.

ושתעברו גם אם הרכב לקוי.

תודה

מאור

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

על מה אתה מדבר.

הלכתי להעביר טסט את הרכב שלי. (שהיה לי ברור שיכשל) כי המספר מאחורה היה גמור (התקלף לגמרי.)

והפנסים הקידמיים שלי (תודה לגרמנים שעשו אותם מפלסטים שדוהה) דהויים לגמרי.

הלכתי להעביר טסט. ווואלה מה שאמרתי קרה. המספר מאחורה. והפנסים הקדמיים מעבירים 20% אור בלבד.בנוסף דבר אחד קטן. מגב אחד מקדימה התחיל בפינה להקרע.

טוב. מספר לרכב. אחרי 5 דקות היה חדש.

הלכתי למוסך (נירגד בירושלים) לראות רעש שהיה לי. הרימו את הרכב על ליפט (הוא היה לפני פחות מ5 דקות ו500 מטר. במכון טסטים) וגילית ששבור לי מתאם למוט מייצב. באחד בגלגלים הקדמיים. וזה רעש שהיה לי כיומיים לפני.

במוסך לקחתי את החלק השבור. + מגבים חדשים.

ולמחרת קניתי פנסים חדשים. (שרשור בקרוב )

וחזרתי אחרי כ יומיים לטסט. כמובן שעבר בשניה.

אבל לא לזהות מוט מייצב שבור ועקום. (לא סדוק! ולא משוחרר. ) הוא היה שבור ומסובב על הצד!

באמת בושה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
לא הגיוני מה שאתה אומר.

אמורים דווקא להכשיל אותה כדי שתחזור עוד ועוד ועוד.... :lol:

ובשנה הבאה היא לא תחזור כי היא תזכור שהם הכשילו אותה, ככה הם מעבירים כדי שהיא תחשוב שהם אחלה מקום ותחזור גם בשנה הבאה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אותי הכשילו על חלון שלא נפתח (ברנו אלא מה?).

לגבי בדיקת מס' המנוע - אני לא מאמין שהטסטר באמת רואה את מס' המנוע בכל רכב ורכב.

מה גם שישנם מנועים ישנים ומלוכלכים - הוא ינקה את הדיסקית שעליה המספר?

ומה בדבר מנועים בעלי גישה בעיתית?

אותי מעניין אם מכיילים את המכשיר שבודק גזי פליטה. ממבט כללי על המכשור הוא נראה ככזה שנבנה בחצר של מישהו - לפחות ברעננה.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

בפעם האחרונה בטסט הם בדקו ברכב שלי (בצורה יסודית) את המגב בשמשה האחורית.

מוכר, בפעם האחרונה, זה הליקוי היחידי שמצאו, והפנו אותי לחנות האביזרים שנמצאת במתחם שלהם, שם המחירים מופקעים עבור המוצרים.

כמובן שזה היה צפוי, עזבתי את המקום קפצתי לחנות של מכר בסביבה, השאלתי ממנו מגב מרכבו הפרטי, התקנתי ברכבי וניגשתי שוב למקום כדי לקבל אישור תקינות.

משם היישר להום סנטר כדי לרכוש מגבים שתמיד נמצאים במבצע.(דעתי האישית, לא להשקיע במגבים שעולים יקר, אפשר להסתפק בזולים ולהחליפם כל שנה, עושים את עבודתם בצורה טובה ביותר).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...