Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המצאות למיד-טוויטר יש גם במחיר של 2000$.. לא תמיד זה סתם מוצר זול..

למשל יש לג'נסיס סט שהוא שני חלקים קונבנציונאליים המשמשים למעשה כשלושה חלקים. המידריינג' והטוויטר עשויים יחדיו בטכנולוגיית THIEL. [ותודה לאיתמר:wink:]

http://www.caraudiomag.com/reviews/caep_0803_genesis_studio_16/index.html

פורסם

אני לא חושב שתמצא כאן מישהו אחד בפורום שהתנסה עם רכיב שכזה.

אם הטוויטר הוא אכן ריבון, תצפה לרכיב מאוד עדין, בעייתי מבחינת התקנה ברכב בחלק מהמקרים ועלול גם להיות בעל אופי חד מאוד, אם כי, עד היום, יצא לי לשמוע שני ריבונים - האחד מתפקד כמיד ברכב של LEONM12 ואחד אחר שהוא בעצם טוויטר של ETON שלא יצא לי לשמוע בתוך רכב אבל את שניהם דווקא אהבתי מאוד.

לגבי הרכיב הספציפי עצמו - עד שלא תנסה, לא תדע.

היתרון כאן הוא שאתה קונה מחברה שמוכרת רק מותגים ידועים מאוד ונחשבים מאוד בתחום האודיו - אני מתכוון למאדיסאונד, אז ככה שגם אם אתה קונה מהם רכיב זול ופשוט - הוא אמור להשמע טוב אם תתקין אותו ותכוון אותו כמו שצריך.

אבל כמו שאמרתי, לא תנסה לא תדע.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם אתה מחפש משהו בסגנון הזה אז ההורנים הם הדבר האמיתי. יכולים לנגן החל מ 800 הרץ ומעלה ועושים זאת בצורה מצויינת.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

עד עכשיו לא הצלחתי להבין מזה הורן ואיך עובד עם כל הקריאה וההסברים שניסו להסביר לי !

לגבי הטויטר-מיד:

לפני שקניתי את ה- F#1 התלבטתי לגבי הסט של גנ'סיס 16, ומקריאה בפורומים שונים שיבחו אותו המון. אישית לא התנסיתי עם הסט, כשהייתי בחו"ל לפני חצי חודש ראיתי את הסט מונח לשמיעה (:shock:) ב- TOWER AUDIO בסן פרנסיסקו, רציתי לשמוע אותו אבל לא הצלחתי להשיג שמיעה.

נשמע מעניין, יאללה תקנה אחד וכולנו נקפוץ לביקור שמיעה אצלך :-)

פורסם

Nominal Power Handling (Pnom)(W) : 5

הוא זקוק רק ל5 וואט או שאני לא הבנתי נכון.

יש נתונים לגבי כמה וואט כל חלק זקוק ?

שכחתי לשאול שאלה חשובה:

איך החיבור בעצם מתבצע ?

יש "+" "-" לטוויטר ויש "+" "-" בנפרד למיד ?

Alpine 9887|XETEC GRAVITY 5G-900|tw:alpine spx pro|midbass:Morel hybrid ovation 6|Genesis audiophile 30.01

המערכת שלי למכירה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=292211

פורסם

אני ?

ממש אין לי תוכנית להחליף את הלגטיה . הוא סט מעולה לטעמי ובמחיר שלו אין משהו אחר שלדעתי יכול לספק את האיכויות שהוא נותן.

הגנסיס נראה מאוד מגרה , ולמרות שאני חובב גנסיס גדול עושה רושם שהסט הזה הוא הצלחה מטורפת למרות החדשנות שבו (ואולי אפילו בגלל החדשנות ולא למרות).. אני חושב שאם אני הייתי צריך לבחור בין הסט של ה F1 לבין הסט של ה P16 הייתי בוחר את האלפיין.

לגבי ההורנים בלי להיכנס לאיך בדיוק זה פועל , הרעיון מאחורי זה הוא השופר שיוצר פיזור צליל מסוים מדויק מתוכנן ונכון ברכב. ההורנים ממוקמים מתחת לדש בורד בזווית מסוימת כך שהדש ממשיך את ההורן וזה בעצם גורם לכך שגלי הקול ממשיכים בדרכם למעלה ובפיזור כמעט מושלם. התוצאה המיידית (ללא שום שבירת ראש בכיוונים כלשהם) היא במה טובה מאוד ותמונה מושלמת וזה מושג כמובן גם בזכות הטווח תדרים העצום שההורן מספק.

הפירוט הדיוק ובעיקר האוטנתיות של מה שיוצא מההורנים הוא רפרנס.

החסרונות של ההורנים נעוצים במחיר שלהם , בהתקנה לא פשוטה ברוב המקרים ויש כאלו שיטענו שהתדרים הגבוהים מואד שלהם לא מספיק דומיננטים (אני לחלוטין לא מסכים עם זה ואף רואה ברול אוף הטבעי שלהם יתרון גדול).

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

הרעיון מאחורי זה הוא השופר שיוצר פיזור צליל מסוים מדויק מתוכנן ונכון ברכב. ההורנים ממוקמים מתחת לדש בורד בזווית מסוימת כך שהדש ממשיך את ההורן וזה בעצם גורם לכך שגלי הקול ממשיכים בדרכם למעלה ובפיזור כמעט מושלם.

הייתם צריכים להסביר לי את זה כך :roll:. תודה עופר

פורסם

לגבי ההורנים בלי להיכנס לאיך בדיוק זה פועל , הרעיון מאחורי זה הוא השופר שיוצר פיזור צליל מסוים מדויק מתוכנן ונכון ברכב. ההורנים ממוקמים מתחת לדש בורד בזווית מסוימת כך שהדש ממשיך את ההורן וזה בעצם גורם לכך שגלי הקול ממשיכים בדרכם למעלה ובפיזור כמעט מושלם.

נראה כי הדש של ה- R8 ממש מתאים להשלים את ההורנים.

:twisted:

אבל לא בצבעים המכוערים הנ"ל כמובן!

r8inttn0.jpg

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

• תוכן חדש...