Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חורף ופנסי ערפל . מה אומר החוק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

כפי שהבנתי , שניתן להדליק פנסי ערפל אחוריים רק כאשר טווח הראיה ערפלי ומוגבל ל 50 מטר , ולפי חוק אסור להדליק אותם בכל מצב.

השאלה שלי , מה עם פנסי הערפל הקדמיים ? מה אומר החוק? והאם מותר להדליק אותם תמיד (בחורף כמובן)?

פורסם

א-מה קשורה השאלה לפורום אודיו?!:|.

ב-פנסי ערפל קדמיים מותר להדליק רק כאשר יש ערפל,במידה ואין ערפל ניתן לקבל קנס של 500 ש"ח.

Got To love It

פורסם

זה מזכיר לי את התקופה שנסעתי בדיהו לאנוס (מכאן גזור השם שלי) עם אורות ערפל דולקים רק כדי שמי שמאחורי יחשוב שנוסע מאחוריו רכב ספורטיבי (שבחיים לא היתי מסוגל לעקוף אותו גם ככה :-P).

עזוב אותך שטויות, יש חוק.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

למיטב זכרוני החוק מתייחס לתנאי ראות לקויה, ערפל או גשם כבד.

ביום בהיר ושימשי, גם אם הוא בחורף, אין צורך בפנסי ערפל.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אל תסתבך יותר מידי.

אתה נוהג בכביש, קשה לך לראות קדימה בגלל גשם או ערפל? תדליק פנסי ערפל קדמיים.

אל תשכח להדליק פנסי ערפל אחוריים, כי אם לך קשה לראות קדימה, סביר להניח שגם לנהג מאחורייך קשה לראות.

בכל מצב אחר כבה פנסי ערפל, קל לשכוח שהם דולקים וקל לשוטרים להיטפל על נסיעה עם פנסי ערפל קדמיים דלוקים.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

תקנה 107(ד):

הותקנו ברכב פנסי ערפל כאמור בתקנות 347 ו-347א מותר להפעילם רק במקרה של ערפל או כשיורד גשם שוטף או שלג.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אכן, הפעלת פנסי ערפל מותרים רק כשיש ערפל ואו תנאי ראות קשים..

אני מכיר מספר אנשים אשר קיבלו דוחות תנועה על אורות ערפל פעילים.., אכיפה למופת..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
זה מזכיר לי את התקופה שנסעתי בדיהו לאנוס (מכאן גזור השם שלי) עם אורות ערפל דולקים רק כדי שמי שמאחורי יחשוב שנוסע מאחוריו רכב ספורטיבי (שבחיים לא היתי מסוגל לעקוף אותו גם ככה :-P).

מר לאנוס היקר.

לצערי, עדיין יש נהגים שרוצים שיחשבו שיש להם רכב ספורטיבי, גם אם הוא באמת ספורטיבי...

כאשר נהג כזה נוסע מאחורי עם אורות ערפל קדמיים דלוקים, אני מדליק את האחוריים.

נכון, זה לא חוקי. וגם לסנוור את מי שנוסע לפניך זה לא חוקי, ומטריד מאוד.

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

לא חשבתי שרק לרכבים ספורטיביים יש אורות גבוהים, מוזר לחבר שלי עם אונו 89 יש אורות גבוהים

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

לכל המכוניות יש אורות גבוהים, אלא שחלק מהנהגים משתמש בהם גם כשיש רכב לפניהם או מולם.

(אני מניח שהתכוונת לאורות ערפל קדמיים...)

עד 27.1.2020 אני עסוק

• תוכן חדש...