Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפור WRX 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עם השורה הראשונה שלך אני מסכים 8) .

לגבי הצנרת - אל תבנה על שום שיפור רציני מלבד סאונד מטריף ותגובת דוושה יותר טובה (משפיע מאוד פסיכולוגי אני חייב לציין).

תסלח לי

אבל אתה טועה בגדול

אני לא יודע איזה צנרת יש לך אבל כשאני החלפתי צנרת שזה אומר גם שיורדים 2 ממרים בדרך ,אז הרכב השתנה לגמרי

חוץ מזה שהוא גדש יותר

לפני החלפתי צנרת הרכבתי אפקסי ובקושי הצלחנו לאפס אותו(שזה אומר לבחור גדישה מסוימת וללחוץ עד שמגיעים אליה ואז הוא נכנס לתוקף)ואחרי שהחלפתי צנרת בגדישה הראשונה הוא היה מתאפס

דרך אגב

אחרי שבוע החלפתי לטורבו 95 ואז בכלל היה מטורף

נהנתי מהGT ברמות

לו רק הייתי יכול לחזור

פורסם
הבנתי.. הייתי בטוח שהWRX היא פלטפורמה טובה יותר לשיפורים מהאיביזה.

האיביזה באותו תקציב שיפורים הרבה יותר מהירה (בגלל המשקל)

עד כמה כ"ס הטורבו המקורי תומך ?

אתה בן היחידים על הגלובוס אם לא היחיד שמאמין למה שכתבת כאן.

במחשבה שניה נראה לי שגם אתה לא מאמין למה שכתבת.

גילוי נאות - מתנייד בנוכחי ב- WRX PRODRIVE.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

באיביזה התמורה לשקל היא טובה יותר.

במעט כסף אתה מוסיף הרבה סוסים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

איביזה 4X4?

איביזה נהנת מהיגוי יתר?

איביזה מורידה את כל כח המנוע לכביש?

יש לה דיפ' מוגבל החלקה?

איביזה זה חת'כת צעצוע לעומת מכונית כביש-ראלי כמו הWRX.

תסלח לי.

בודאי שלעומת EVO,STI,INTEGRALE, הן כמה רמות מעל,

לא נתון להשוואה בכלל, גם מבחינת תקציב.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם
אתה בן היחידים על הגלובוס אם לא היחיד שמאמין למה שכתבת כאן.

במחשבה שניה נראה לי שגם אתה לא מאמין למה שכתבת.

גילוי נאות - מתנייד בנוכחי ב- WRX PRODRIVE.

התכוונתי נטו על כוח ולא לשום דבר אחר.

פורסם
איביזה 4X4?

איביזה נהנת מהיגוי יתר?לא ממש אבל גילינו שזה אפשרי.

איביזה מורידה את כל כח המנוע לכביש?התשובה שאנחנו מחכים לה פה היא לא, למרות שגם על זה ניתן להתווכח, תלוי ברגל שלך על הגז.

יש לה דיפ' מוגבל החלקה?לא אבל לדעתי לצורך הדיון זה לא קשור

איביזה זה חת'כת צעצוע לעומת מכונית כביש-ראלי כמו הWRX-פה אני עוצר אותך, כי לטעמי הWRX רחוקה שנות אור מעולם הראלי, והאיביזה היא ממש לא צעצוע, והיא יכולה לדפוק קטעים מאוד לא נעימים אם מתיחסים אליה כמו צעצוע

תסלח לי.

בודאי שלעומת EVO,STI,INTEGRALE, הן כמה רמות מעל-גם בכסף, בביטוח ובטיפולים אז...

לא נתון להשוואה בכלל, גם מבחינת תקציב-ולכן כל הכתוב מעלה לא רלוונטי

ואכשיו בנימה רצינית, מההיכרות הקצרה שלי עם הWRX של אחי והיכרות מסויימת עם האיביזה נטולת שיפורים ומשופרת

אני בהחלט מסכים שהמכוניות שונות בתכלית.

האיביזה דרמטית בהרבה בכל אספקט ובטח ובטח בהאצות ביניים שם היא לוקחת את הWRX(סטנדרטית כמובן) בגדול.

הWRX בהחלט מהנה בעיקולים אבל הרבה יותר מחושבת וכבדה(הגיוני לגמרה).

בהילוכים הראשון והשני הWRX לוקחת בגדול מאחר והיא זזה פשוט טוב עם ההנעה של 4 הגלגלים והאיביזה דיי שורפת צמיגים באותו זמן.

לסיכום אין על מה לדבר, ואין מה להשוות ולהסביר למה הWRX עדיפה או ההיפך

תמיר, האיביזה בהחלט שווה את המחיר שלה גם כחדשה וגם כמשומשת וללא ספק קל וזול לשפר אותה, מצד שני יעיד אחי כי לפעמים אתה מעוניין לטעום מעולם אחר והעולם שבו נמצאת הWRX הוא כזה, מה גם שכחדשה לא הייתי מתקרב אליה(היא נראת כמו מכונית פלסטיק מבפנים לעומת האיביזה, ממש כמו רכב משפחתי מהמניין למעט הכסאות שלה.

קיצר גם אותה אפשר לשפר אם זה מה שעוצר אותך.

אם אתה אוהב אותם דרמטיות- האיביזה מנצחת.

האיביזה פשוט אוטו כייפי!

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

אני נאלץ להסכים פה עם בן, אמנם הסובארו יוצאת יותר חזק מהמקום, לא שהרבה בעלים של אימפרזה יודעים את זה:lol: (קלאצ'ים בלאגנים).

בהאצות ביניים אין מה לדבר האיביזה תהיה חזקה יותר אם אני לא טועה גם במהירות סופית.

סיבובים אני מסכים שבכל אספקט הWRX תהיה מסתובבת יותר ומשמעותית כיפית בכל כביש אין ספק לזה.

עכשיו השאלה היא מה אתה מחפש, אם אתה מחפש רכב לסיבובים ללא פשרות אין ספק שהאימפרזה היא בשבילך.

אני אישית מוצא את האיביזה כרכב יפיפה, חצוף מעט ומאוד נחמד כרכב יום יומי. האימפרזות ממזמן משעממות אותי עם הגימור פנים של שנות ה90' והמראה הפאסה הזה.

עם כל האמור לעי"ל עדיין אין לי צל של ספק שאם הייתה ידי משגת להחזיק אימפרזה GT חזקה לסופי שבוע, שהייתי עושה את זה!

אבי.

פורסם
איביזה 4X4?

איביזה נהנת מהיגוי יתר?לא ממש אבל גילינו שזה אפשרי.

איביזה מורידה את כל כח המנוע לכביש?התשובה שאנחנו מחכים לה פה היא לא, למרות שגם על זה ניתן להתווכח, תלוי ברגל שלך על הגז.

יש לה דיפ' מוגבל החלקה?לא אבל לדעתי לצורך הדיון זה לא קשור

איביזה זה חת'כת צעצוע לעומת מכונית כביש-ראלי כמו הWRX-פה אני עוצר אותך, כי לטעמי הWRX רחוקה שנות אור מעולם הראלי, והאיביזה היא ממש לא צעצוע, והיא יכולה לדפוק קטעים מאוד לא נעימים אם מתיחסים אליה כמו צעצוע

תסלח לי.

בודאי שלעומת EVO,STI,INTEGRALE, הן כמה רמות מעל-גם בכסף, בביטוח ובטיפולים אז...

לא נתון להשוואה בכלל, גם מבחינת תקציב-ולכן כל הכתוב מעלה לא רלוונטי

ואכשיו בנימה רצינית, מההיכרות הקצרה שלי עם הWRX של אחי והיכרות מסויימת עם האיביזה נטולת שיפורים ומשופרת

אני בהחלט מסכים שהמכוניות שונות בתכלית.

האיביזה דרמטית בהרבה בכל אספקט ובטח ובטח בהאצות ביניים שם היא לוקחת את הWRX(סטנדרטית כמובן) בגדול.

הWRX בהחלט מהנה בעיקולים אבל הרבה יותר מחושבת וכבדה(הגיוני לגמרה).

בהילוכים הראשון והשני הWRX לוקחת בגדול מאחר והיא זזה פשוט טוב עם ההנעה של 4 הגלגלים והאיביזה דיי שורפת צמיגים באותו זמן.

לסיכום אין על מה לדבר, ואין מה להשוות ולהסביר למה הWRX עדיפה או ההיפך

תמיר, האיביזה בהחלט שווה את המחיר שלה גם כחדשה וגם כמשומשת וללא ספק קל וזול לשפר אותה, מצד שני יעיד אחי כי לפעמים אתה מעוניין לטעום מעולם אחר והעולם שבו נמצאת הWRX הוא כזה, מה גם שכחדשה לא הייתי מתקרב אליה(היא נראת כמו מכונית פלסטיק מבפנים לעומת האיביזה, ממש כמו רכב משפחתי מהמניין למעט הכסאות שלה.

קיצר גם אותה אפשר לשפר אם זה מה שעוצר אותך.

אם אתה אוהב אותם דרמטיות- האיביזה מנצחת.

האיביזה פשוט אוטו כייפי!

בן

שאתה אומר שהאיביזה לוקחת את הwrx הסטנדרטית בהאצות ביניים אתה מתכוון שגם האיביזה סטנדרטית? כי אם כן אז אתה טועה בגדול, לחצתי עם איביזה עם צנרת וגודשת באר משהו, בשני שלישי רביעי והייתי לפניה ב 2 מכוניות בערך, ואני wrx prodrive סטנדרטית.

אגב לwrx יש דיפרנציאל מוגבל החלקה מאחורה?

פורסם

אהלן תמיר,

כאחד שעבר את האבולוציה מאיביזה משופצרת לGT פרודרייב מקורית אני חייב להגיד שהבדל הוא שמיים וארץ .

אני לא מתחרט על רגע,אך קח בחשבון שהמנוע והגיר בסובארו מאוד עדינים, ישנן לא מעט מודעות ביד 2 "גיר חדש מנוע חדש".

צריך לדעת לנהוג את המכוניות האלה והן שונות מאוד.

לפי דעתי אם תקח WRX מקורית ולא תשפר ואתה מבחינת מתלים וכוח אתה תתחרט על המעבר.

למרות שהאיביזה לא פריירית בכלל ונהג מיומן יוכל להוציא ממנה הרבה,לי יש כמה חברים עם איביזות טורבו וגם כאלה שהן 1400 עם טאסות ובכל פעם נשברת לי סטיגמה מחדש.

אתמול היה לנו ויכוח בין חברים אבל עם STI EVO וGT,אין ספק שלכל אחת יש את היתרונות שלה.

DSC06427.JPG

DSC06428.JPG

פורסם

דבר ראשון אני מסכים עם ידידי אלכס, גם היה מפגש כיף אתמול וגם היה לנו את כל הלילה להשוות בין הרכבים.

יש האומרים שהSTI (שלי) יותר מהנה לנהיגה לאיוו במיוחד בגלל הDCCD מצב LOCK (ברמת ההנאה מהנהיגה ולא ברמת ההתנהגות כביש), יש האומרים שהGT (של אלכס) חדה בתגובת ההגה שלה כמו האיבו (וזה אמר בעל האיוו), ויש האומרים שהאיבו זה האוטו האולטימטיבי מבחינת נהיגה והנאה.

אני יכול לומר לך דבר אחד, אם תוכל לעשות סיבוב על WRX ועל GT הכי טוב ככה תוכל להחליט.

אני אישית ממליץ לך על GT.

הרבה יותר מהנה מWRX בכל מובן.

• תוכן חדש...