Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאתה בא לנתח הצלחה של מהלך אסטרטגי אתה לא יכול לעצור באמצע התהליך ולתת מסקנות.

צריך לקחת את מלוא התהליך ולנתח ובסופו של תהליך היטלר הביא את גרמניה למצב של שפל (כלכלי,חברתי) שלא היה כדוגמתו, גרמניה הייתה מוקצה מחמת מיאוס ואת ההשלכות (שנאה וגם מגבלות שונות ומשונות )היא מרגישה עד היום, ככה שסיפור הצלחה גרנדיוזי לא היה שם.

אותו כנ"ל לגבי יום כיפור, הסיבה שהמצרים רואים בה הצלחה וניצחון כי בעקבות המלחמה (לא באופן מיידי אבל ללא ספק בעקבותיה) הוחזרו להם השטחים שנכבשו בסיני. בלעדי יום כיפור, אני בספק אם היו מציעים להם שטחים תמורת שלום או שפשוט היו מעדיפים לשמר את הסטטוס-קוו הקיים (כמן שקיים שנים רבות עם סוריה).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 189
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שמר, מאיפה הביטחון הזה שאם תיסוג לקווי 67' הם יקימו מיד מדינה מסודרת? האם שטחים חסרים זה מה שמונע מהם להקים כבר מדינה?

הייתי אומר זה די נאיבי לחשוב כך.

פורסם

FRANKLY MY DEAR, I DON'T GIVE A DAMN.

יצאנו, לא על ראשנו.

אם לא ברור לך - לא יווצר ואקום, וגם אם ארגוני הטרור לא ייעלמו, תהיה ממשלה ומנגנונים, ע"ע יציאתנו מלבנון.

כמו כן, זכור איך העולם נאלם לחלוטין דום כאשר פלשנו ללבנון לפני שנה וחצי. זה שלא ניצלנו את המצב - פאק שלנו, אבל אף אחד לא פצה פה נגד השימוש בכח של מדינת ישראל (למרות שלא שיחקנו ב:מרגמה 52 פה ופגז 120 שם. צה"ל רוקן את הימ"חים שלו על דר' לבנון) על הפרת הריבונות שלנו בידי מדינה אחרת (וזאת למרות שארגון טרור פעל כנגד ישראל, ולא צבא סדיר של המדינה).

פורסם

לא גינו אותנו?

בכל העולם היו דיווחים על איך הלבנונים סובלים מהפגזות ישראל.

אני מבין שCNN לא ראית בזמן המלחמה.

ושמר, לפי מה שאתה אומר אז למצב בעזה ועוד איך יש לנו לגיטימציה לתקוף.

עובדה שהיו בחירות (לא משנה אם היו הוגנות או לא) ומי נבחר? החמאס.

ככה שעכשיו בעזה שולטת ממשלת טרור. זאת לא עילה טובה מספיק?

ותאמין לי שצה"ל לא רוקן את הימ"חים שלו ולא כלום. חיל האוויר הפציץ מטרות טקטיות בלבד.

את כל המצב הזה של לתת לגיטימציה לערבים להתלונן על ההתקפות שלנו אתם השמאלנים נתתם ברגע שהטמעתם את הטענות נגד הכיבוש, לכאורה.

פורסם

CNN היא רשת שגם אם נזרוק פרחים על ראשי הערבים - עדיין תגנה אותנו. בזירה הדיפלומטית היה כחודש של שקט כמעט מוחלט.

מבחינה מדינית (בעיני הדיפלומטים), החמאס לא שונה הרבה מוועדת קישוט של כיתה ב'. ישראל עדיין עם היד על הברז ו/או השלטר, כך רואים זאת באו"ם ובעולם.

הצבא התפטר ממלאי תחמושת ישן ועוד איך. סוללות התותחים ירו כמעט ללא הפסקה, מטוסים הפציצו בלי הכרה.

פרשתי מהדיון הזה - התועלת שבו אפסית. הסיכויים לשנות משהו מהמצב הנוכחי (בו אנו "מתאפקים" וחוטפים) נמוכים עד קלושים.

בעוד חודשיים, כנראה שביבי יעלה שוב לשלטון (אני מציין זאת בצער) ואז תראו כמה קל לפטפט כשאתה מחוץ לעשייה, וכמה מגבלות יש כאשר מגיעים לראש הפירמידה. מי שמשלה את עצמו שביבי או כל פוליטיקאי עכשווי יביא לנו שקט (עזבו עכשיו שלום, זה לא בתקופתי :-( ), טועה בגדול. יידרש עוד הרבה דם כדי לשנות את הדרך, בין אם זה יהיה ימינה או שמאלה.

פורסם

אני לגמרי חושב שמגיע להם.

אני נגד גזר דין מוות, היחיד שיש לו זכות לקחת חיים של אדם,הוא זה שנתן לו אותם,וזה הקב"ה.

אבל למען יראו ויראו. פושעים עלובים, מגיע להם למות במדינה זרה.

172

פורסם
כמו כן, זכור איך העולם נאלם לחלוטין דום כאשר פלשנו ללבנון לפני שנה וחצי. זה שלא ניצלנו את המצב - פאק שלנו, אבל אף אחד לא פצה פה נגד השימוש בכח של מדינת ישראל (למרות שלא שיחקנו ב:מרגמה 52 פה ופגז 120 שם. צה"ל רוקן את הימ"חים שלו על דר' לבנון) על הפרת הריבונות שלנו בידי מדינה אחרת (וזאת למרות שארגון טרור פעל כנגד ישראל, ולא צבא סדיר של המדינה).

לגבי האירופיאים יש הבדל גדול בין חיזבאלה ובין הפלסטינאים. החיזבאלה הוא 100% אירגון טרור , ואילו הפלסטינאים הם עם תחת כיבוש שמגיעה לו עצמאות.

אנחנו יכולים להסביר כל היום למה אנו צודקים, אבל זה לא ישכנע אותם כשהם רואים בטלויזיה ילדים פלסטינאים הרוגים.

ובינינו , גם אנחנו כאלה לגבי סכסוכים של אחרים. האם עשינו משהו כשרצחו אזרחים בקוסובו ובבוסניה ? וזה לא כל כך רחוק מאיתנו.

בסה"כ אנו מדינה קטנטונת , והסחר עם העולם ( וגם תמיכתו) מאוד חשוב לקיומנו. וזו לא מליצה, כמו שגילה אריק שרון כשנבחר לראש ממשלה: מה שרואים מפה שונה.

יהודה

פורסם

ככה זה כשאנחנו מבינים רק כוח :(

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

מלחמת לבנון השניה הייתה טעות מטומטמת של בן אדם עוד יותר מטומטם, שניסה להשאיר חותם , שיגידו שהוא עשה משהו מועיל וכיסח את החיזבאללה,

מספיק היה לקרא בדו"חות שהתפרסמו אח"כ ובעיתונות שהרמטכ"ל מודה בכך שצה"ל בכלל לא היה ערוך , שהמילואימניקים אומרים ששולחים אותם להילחם בלי אמצעים ... בקיצור קרקס שלם.

ועוד מודיעים בלבנון שאנחנו עומדים להפגיז להם את הבתים שיברחו, זה כמו לשחק מחבואים בלי להתחבא.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
אנחנו יכולים להסביר כל היום למה אנו צודקים, אבל זה לא ישכנע אותם כשהם רואים בטלויזיה ילדים פלסטינאים הרוגים.

תשים תמונה של הילד לפני כשהוא עם מדי חיזבאללה ואומר מוות ליהודים, ואת שאר הדרך שהוא דוגל בה, ותשים תמונה אחרי כשהילד הזה מרוסק מטיל שפגע בו, בעצם חבל שהוא מת עכשיו הוא שהיד עם 70 בתולות בגן עדן :twisted:

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...