Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אנחנו זוג צעיר שרוצים לקנות רכב ראשון,

הרכב ישמש בעיקר את אישתי עבור נסיעות ארוכות הלוך חזור מהמרכז לירושלים,

התקציב שלנו הוא באיזור ה-30-35,

אנחנו מתלבטים בין מס' דגמים,

פיגו 307 ו 206

פיאט פונטו ספייס

סיטרואן C3

אנחנו מעוניינים באוטומט, וכמובן שהחשיבות הכי גדולה היא האמינות לנסיעות ארוכות, וצריכת דלק נמוכה..

ואם אפשר שיהיה גם נח וכיפי :-)

השנתון שראינו בתקציב הזה הוא בין 2001 ל2003..

מה דעתכם? מה עדיף?

והאם למישהו יש המלצה נוספת לדגם קטן וקומפקטי..

תודה רבה.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בסכום שרשמתם 307 אתם לא תוכלו לרכוש אבל לדעתי השילוב בין אמינות נוחות וצריכת דלק נמוכה תיתן לכם ה306מודל 2001-2002 בצורה הטובה ביותר!

פורסם

יש פיג'ו 307 הדגמים הקטנים, לא הסטיישן, שמצאתי ביד2 במחיר של כ-35 בערך דגמי 2001-2003,

ומה לגבי ה-206?

אנחנו פשוט מעדיפים מיני על גבי ה-306.

תודה

פורסם

בגודל החיצוני ההבדל בין ה206 ו306 הוא של 20 ס"מ בגודל הפנימי דווקא יש הבדל ולמרות שה206 רכב טוב ה306 ידוע כדגם מאד מוצלח עם תמורה מעולה למחיר ובסכום שלכם אתם יכולים להביא אקזמפלר של306 במצב טוב וחדיש יותר מ206 [כי ה206 יקרה יותר].

אם הדאגה שלך לגבי הצריכת דלק אז היא לשווא כי ה 1.6 306 לא אוכלת יותר דלק מ206 1.4 .ה307 גדולה וכבדה יותר מה306

פורסם

פונטו ספייס תוכל למצוא במודל 04-03' בתקציב, מנועי ה-1.3 חסכוניים יותר מאשר ה-306\7.

בכלליות אני לא ממליץ על 306 בשילוב גיר אוטומטי, ישנם אפשרויות טובות יותר. על ה-C3 עשיתי נסיעה מבחן לפי כמה שנים וממש לא התרשמתי ממנה (בלשון המעטה)..

בהצלחה :-)

פורסם

קיבלתי הצעה על C3 של סיארואן, דגם 2003 במחיר של כ-24K רק שהוא עבר כבר 150000 ק"מ והיה בתחילת דרכו בהשכרה, ב50000 הראשונים וקיבל תאונה קטנה - שלא גרמה לשום החלפת חלקים - חצינוי בלבד, האם כדאי.

והאם ישנם בעיות ספציפיות בC3 שכדאי לדעת עליהם...

תודה רבה.

אגב זה שרוצה למכור אומר שהיתה אצלו 3 שנים ולא היתה לשום שום בעיה איתה.. נסעה מצויין. (לא חשבתי שיאמר אחרת כמובן)

תודה ושבת שלום

פורסם

Spirit3 היקר, גם אני חובב ובעל פיג'ו, אבל הבחור ביקש אמינות ועלות אחזקה נמוכה, וצרפתיות זה לא בכיוון.

מושי, לרוב אין דבר כזה מציאה, במיוחד לא מרכב שעבר 150K והשכרה בדרך.

אם הרכב בכל זאת נראה לך, קח אותו לבדיקה ובדוק היסטוריית טיפולים (חשוב מאוד ברכבים כאלה).

פורסם

לדעתי אתם צריכים ללכת לכיוון אחר.

הC3, ה206 והפונטו אמנם קטנות וחסכוניות ומתאימות כרגע לדרישות שלכם באופן כללי, אבל אם אתם זוג צעיר כנראה שמתישהו בעתיד תתרחב המשפחה המצומצמת שלכם. היות וגם התקציב שהצגתם מצומצם במידת מה, אני מציע לכם לפזול לכיוון משפחתית קומפקטית במקום סופר-מיני. לדעתי זה צעד נבון שיכול לחסוך מכם כאבי ראש כאשר יגיע המועד, ויאפשר לכם לנייד נפש צעירה נוספת ברכב בקלות יחסית. זה אמנם אפשרי גם בסופר-מיני מודרנית אבל זה בהחלט נוח יותר במשפחתית.

כדוגמא טובה אני מציע לכם לבדוק את הפורד פוקוס.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא הייתי הולך על C3 כזאת, מה גם שהיא לא חסכונית במיוחד. המחיר גם נשמע מאוד נמוך, אפילו שזה מהשכרה ועם 150000 ק"מ - כנראה שהתאונה לא הייתה כזאת קלה... פונטו תהיה חסכונית יותר, ככל הנראה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
Spirit3 היקר, גם אני חובב ובעל פיג'ו, אבל הבחור ביקש אמינות ועלות אחזקה נמוכה, וצרפתיות זה לא בכיוון.

מושי, לרוב אין דבר כזה מציאה, במיוחד לא מרכב שעבר 150K והשכרה בדרך.

אם הרכב בכל זאת נראה לך, קח אותו לבדיקה ובדוק היסטוריית טיפולים (חשוב מאוד ברכבים כאלה).

אני כבעל של 206 לשעבר יכול להגיד רק דברים טובים על האוטו. ב8 שנים שהיתה אצלינו עשינו 100K ק''מ שנת 2000, יד ראשונה. בישביל מישהו זה היה אוטו מציאה הוא היה חדש חדש מטופל טוב אומנם לא תמיד במוסך מורשה. האוטו לא היה לו שום בעיה שום דבר לא התקלקל בו למעט הקלאץ' שהלך לו קפיץ. וזה בערך כל הסיפור מעבר לזה לא ידעתי שום בעיות ובגלל זה דווקא נראה לי כי 206 יהיה בחירה טובה ולדעתי גם עלות אחזקה נמוכה יחסית.

מישהו פה האיר על משפחה. לדעתי אוטו סופר מיני כמו 206 לשני מבוגרים ולילד או אפילו שני ילדים

מספיקה בהחלט

פורסם

אם אני מבין אותך נכון, אז הגיר שמותקן ברנו הוא בדיוק אותו הגיר שמותקן ב206 או ב307.

אם שם לא חששת שהגיר "ילך מהר" אני לא רואה סיבה לחשוש ממנו כשהוא מותקן ברכב מתוצרת רנו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הציעו לי עכשיו פולסוואגן פולו שנת 2000, אוטומטית 1.6 קלאסיק..

ב33K, יד ראשונה שעברה רק 77000 ק"מ, רק שגיליתי עכשיו שזה מגרש ולא אדם פרטי..

מה דעתכם על הרכב?

וזה שזה ממגרש..?

תודה על כל העצות

• תוכן חדש...