Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני שוקל לשדרג לרכב חדש עם הליסינג הפרטי של ניו קופל (דוקא יש לנו ניסיון לא רע עם הליסינג הפרטי של ניו קופל במשפחה)

הרכב ישמש רק אותי ולנסיעות ארוכות, ירושלים - ת"א על בסיס יומי.

כרגע ההתלבטות היא בין הגטס לסיריון (בעיקר בגלל המחיר הנמוך), מישהו יוכל להמליץ על אחת מהן או על אחת אחרת כאשר מה שבעיקר מעניין אותי זה עלות אחזקה ותצרוכת דלק?

האם אגב באמת לגטס אין ABS בגרסת הליסינג?

תודה

פורסם

אני לא הייתי מתלבט יותר מדי בין סיריון לגטס - סיריון עדיפה.

צריכת דלק יותר טובה, שמירת ערך יותר טובה, יותר נעימה לנהיגה, מרגישה יותר איכותית.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מניסיון עם הגטס אם חשובה לך צריכת דלק ביצועים נוחות ואבזור לא הייתי מתקרב לרכב הזה, צריכת דלק של אמריקאית 5 ליטר(טוב הגזמתי קצת) כסאות לא נוחים, עיצוב משמים מבפנים, היגוי קשה, אגב יונדאי נתבעו בעבר על פרסום תוצאות כוזבות של צריכת דלק גבוה הרבה יותר מהנתון שפורסם לגבי הרכב שנובע בעיקר ממנוע חלש (פשוט לוחצים על הגז הרבה בכדי שיזוז)

להמשיך? :)

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

פורסם

אני חושב שיש עוד כמה אופציות הגטס והסיריון קופסאות סרדינים על גלגלים וזאת גם התחושה שהם נותנות שתיהן!אם אתה נעול על קטנה אסייתית קח מזדה 2 הרבה יותר טובה מהגטס והסיריון.

פורסם

אל תמשיך, רוב מה שאתה כותב כאן ממש לא נכון.

נתחיל מזה שהמנוע של הגטס לא חלש. נהפוכו, הוא מפיק 97 כ"ס שהם 10 כ"ס יותר מהמנוע של הסיריון.

נמשיך בזה שתצרוכת הדלק ממש לא קרובה לתצרוכת דלק של מפלצת אמריקאית, בטח שלא בנסיעות עירוניות או מעורבות. זאת הגזמה שאינה מבוססת על מדידות בשטח.

הסיריון עדיפה לדעתי. היא מרווחת מאוד יחסית לקטגוריה שלה, במיוחד בספסל האחורי. היא חסכונית מאוד (יותר מהגטס, שהיא בינונית לחלוטין בתצרוכת הדלק שלה) והיא זריזה ואמינה יחסית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שלום לצביקה , כנראה שהדעות שלנו חלוקות מאחר והתייחסתי לדגמים המוקדמים יותר של יונדאי גטס משנת 2006 -2005

והייתה לנו כזו במשפחה, מניסיון אני יודע שצריכת הדלק שלה גבוהה מאוד-יחסית לרכב קטן שאמור להיות חסכוני, היא אוכלת 1:7 בעיר לאחר מדידה,אמרתי "מפלצת אמריקאית" בציניות וראה סוגריים,לא חייבית לקחת כל מילה ברצינות תהומית אם זו לא צריכת דלק גבוהה אז כנראה שהמושגים שלנו לגבי צריכת דלק שונים, לגבי המנוע היו שיפורים בשנת 2007 2008

וכן מדווחים שצריכת הדלק ירדה , בכל אופן אני לא מכיר את הדגמים החדשים יותר, אני אישית מאוד התאכזבתי מהרכב הנ"ל. את הסיריון אני לא מכיר,

ולגבי "אל תמשיך" זו מדינה דמוקרטית ידידי בפעם האחרונה שבדקתי וזו דעה בלבד, לא חייב להקשיב, אני אישית לא אהבתי את הרכב הזה בכלל.

קח לך כמה תגובות של בעלי גטס ותשפוט בעצמך :

http://www.ynet.co.il/Ext/App/TalkBack/CdaViewOpenTalkBack/1,11382,L-3232436-2,00.html

פורסם

יגאל שלום,

ראשית מעניין אותי לדעת, מדוע ליסינג פרטי? (אם זו לא חטטנות. חשבתי על זה בעבר וגיסי שכנע אותי שלא כדאי לי)

לשאלתך, הסיריון עדיפה. זריזה יותר, אמינה יותר, חסכונית יותר בדלק (אם כי הגטס החדשה "אוכלת" פחות דלק משנתונים קודמים), נוחה יותר, מרווחת מעט יותר. בקיצור - סיריון.

פורסם
ולגבי "אל תמשיך" זו מדינה דמוקרטית ידידי בפעם האחרונה שבדקתי וזו דעה בלבד, לא חייב להקשיב, אני אישית לא אהבתי את הרכב הזה בכלל.

קח לך כמה תגובות של בעלי גטס ותשפוט בעצמך :

http://www.ynet.co.il/Ext/App/TalkBack/CdaViewOpenTalkBack/1,11382,L-3232436-2,00.html

אתה לא חייב לאהוב את הרכב הזה, כמו שכתבת - מדינה דמוקרטית. אתה כן מתבקש להצמד לעובדות ולא להמשיך ולהפיץ שמועות על גבי הפורום.

לגבי הטוקבקים בYNET - תעשה לי טובה, טוקבקים זועמים אינם מוכיחים דבר.

תצרוכת הדלק של הגטס אולי לא הטובה בקטגוריה, אבל בהחלט לא גרועה במיוחד במיוחד בדגמים שאחרי מתיחת הפנים ב2006. אז קיבלה הגטס מנוע חדש ועדכון לתיבת ההילוכים האוטומטית שפתרו את בעיית תצרוכת הדלק. היות ונסעתי לא מעט קילומטרים על גטס כזאת וגם תדלקתי אותה מכיסי האישי אני יכול להודיע לך שתצרוכת הדלק שלה עומדת סביב 1:12 בנסיעה משולבת.

פורסם

אבל צביקה ידידי אני לא מתבסס על שמועות אלא על ניסיון אישי עם גטס שנת 2005 אוטומטית , וכפי שציינתי היא עברה מתיחת פנים בשנים שלאחר מכן , אבל עדיין כפי שאמרתי קודם לא אהבתי את הרכב הזה בכלל ואם צריכת הדלק השתפרה ל 1:12 בעיר זה מאוד אבל מאוד מפתיע אותי, בכל מקרה לא נכנס לזה אני לא בא להשמיץ כאן שום רכב ויגאל שיעשה את הבחירה בעצמו,אני אישית במקומו הייתי מוסיף כמה שקלים וקונה את הסוזוקי סוויפט החדשה או המאזדה 2 עם הסוזוקי יש לי ניסיון רכב חמוד חסכוני יציב מאוד אבל כן גם יקר יותר. שא ברכה

פורסם

עד כמה שזכור לי (מהתקופה שנהגתי קצת על גטס 2005 בחברת אבטחה) - הרכב באמת זולל דלק (באופן יחסי) ובהחלט מרגיש לא נעים במיוחד, אני גם זוכר המון פלסטיקים מתקלפים ונופלים, בדשבורד ובדלתות.

עד כמה שהבנתי, מאז מודל 2007, מדובר על סיפור מעט שונה וקצת יותר שמח. מהצד השני קראתי בפורום שלגרסת הליסינג גם היום ב2008 אין ABS, לדעתי זאת כבר סיבה מספיק טובה בשביל לחפש רכב אחר.

יגאל שלום,

ראשית מעניין אותי לדעת, מדוע ליסינג פרטי? (אם זו לא חטטנות. חשבתי על זה בעבר וגיסי שכנע אותי שלא כדאי לי)

לשאלתך, הסיריון עדיפה. זריזה יותר, אמינה יותר, חסכונית יותר בדלק (אם כי הגטס החדשה "אוכלת" פחות דלק משנתונים קודמים), נוחה יותר, מרווחת מעט יותר. בקיצור - סיריון.

האמת היא שתמיד אהבתי רכבים ובטח שלא בסגנון של הסיריון החדשה אבל לצערי כיום הרכב משמש אותי אך ורק להגעה מנקודה א' לב' (ועוד נקודות די מרוחקות לצערי)

בחישוב מהיר, מה שמוצע בליסינג הפרטי זה תשלום של 30 אחוז (שזה גם מחירון הרכב הנוכחי שלי) + תשלום של כ720-750 ש"ח בחודש, שכנראה ילכו במהלך החודשים הקרובים גם ככה על החלפה של מגוון אביזרים ותיקונים.

כשהייתי חייל הייתיי מבלה כמחצית מהחופשות הקצרות שלי בבית בקירצוף השרייד (הנפלאה) שהייתה לי, היום אין לי את הזמן הזה והזמן שאני אחסוך בבילוי במוסכים עבורי אישית שווה את זה.

תודה על העזרה!

פורסם

בחור אחד, שנראה רציני ואמין, כתב בפורום, ששיווק גטס ברמת איבזור בסיסית (GLF) הופסק לפני כמה חודשים גם לחברות ליסינג, והיום גם בגירסת ליסינג יש 2 כריות אוויר, ABS וחלונות חשמל גם מאחורה. כיוון גובה לחגורות בטיחות ולכסא נהג עדיין אין.

הדגם הלא מאובזר גם לא מופיע יותר במחירון באתר יונדאי.

פורסם

מאובזרת או לא, אני לא חושב שיש ביננו ויכוח שהסיריון עדיפה על הגטס. היא חסכונית יותר, זריזה יותר, מרווחת יותר ונוחה יותר. אם הבחירה היא בין השניים, אז הסיריון עדיפה.

• תוכן חדש...