Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :)

אני מחפש רכב באזור ה 20 ל 30 אלף שקל , אני סטודנט ורוב השימוש בו הוא הלוך וחזור ללימודים

הייתי מעדיף משהו מאזור המאזדה/גולף/פאביה/אוקטביה אבל אם יש לכם רעיון יותר טוב אז...בשביל זה אני כאן :)

כמו כן אני נעול על רכב של פחות מ 100K בקילומטראז' , האם זה נכון ? עד כמה ק"מ הרכב יכול לנסוע בלי נזק אמיתי למנוע ??

תודה ויום טוב :)

פורסם

הייתי ממליץ לך מאזדה לאנטיס שנת 99 אוטו אמין בצורה בלתי רגילה, צריכת דלק בסביבות ה11-13 ק"מ לליטר,טיפולים לא יקרים בכלל.

ממליץ בחום! ומניסיון.:-)

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

11-13 ק"מ לליטר בנסיעה עירונית? עם תיבה אוטומטית? עם מנוע 1800? 1600? את זה אני חייב לראות.

לפותח השרשור, אין בעיות סחיבה עם הפונטו. צריכת הדלק אצלה (לפחות בקודמת שלי) עמדה על כ13.5 ק"מ לליטר (נסיעה עירונית רגועה). הגיר הרציף תורם רבות לנוחות הנסיעה ולצריכת הדלק.

בנוסף, הפונטו קיבלה ציון של 4 כוכבים במבחני הריסוק.

!AWDSOME

פורסם

בכל זאת הייתי מעדיף אוטו קצת יותר גדול וגם אוטומט מה שלא מצאתי כל כך בפונטו

יש המלצות? כל בוקר לעמוד בפקק של 50 דקות עם ידני זה נשמע סיוט

פורסם

יש פונטו אוטומטית, גיר רציף עם אופציה לתפעול ידני (טיפטרוניק) ומנוע 16V ו80 כ"ס. אחלה רכב, אחת האוטומטיות החסכוניות שתמצא.

אין שום דבר פסול ברכב גדול יותר, הבעיה היא שאם אתה פוזל לכיוון המשפחתיות הקומפקטיות (כדוגמאת הלאנטיס) אתה בהכרח מתפשר על מודל ישן יותר (וכנראה גם קילומטרז' גבוה יותר) ותצרוכת דלק גבוהה יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...