Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאורה לבגאג' פולו 96

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש ברשותי מנורה עם אור כחול אני רוצה לחבר אותה בבגאג' שתעבוד.. השאלה היא איך אני מחבר אותה שהיא תעבוד רק כאשר המערכת דלוקה או כשהרכב מונע כדי שלא יגמר המצבר ולאיפה אני מחבר..

תודה

פורסם

חבר אותה להזנת המתח של המערכת דרך ממסר. הפיקוד לממסר יתקבל מהפיקוד של המערכת (החוט כחול).

אם דיברתי סינית גש לבעל מקצוע שיעשה זאת עבורך.

פורסם

חח הבנתי אני חושב קצת.. לחבר כאילו למגבר של המערכת? ל + ול -?

אם אפשר עוד קצת פרטים ותמונות להמחשה מאוד יעזרו

פורסם

קבל ציור כתה טיפולית:

attachment.php?attachmentid=133584&stc=1&d=1225664374

אני לא זוכר אם ה- Control מוציא פלוס או מינוס. אם זה לא יעבוד חבר את רגל 85 של הממסר לפלוס של המגבר.

relamp.JPG

פורסם

בנוסף להכוונה לזה שמעלי, מה אתה רוצה בדיוק: שהאור ידלק כשהבגאג' יפתח או כשהמערכת תודלק?

אלו שני מקרים שונים לחתולין.

מתחדשת*

פורסם
אחד משניהם זה לא משנה לי

אני יסביר תעינין לא חשוב מה ואיך העיקר שיש תאפשרות של הפוזה של האור הכחול אז זה כבר לא משנה כתוצאה מימה מהמגבר מהפגוש

156כוחות סוס מספיקים לי:-)

המסמר שבולט נידפק:arrow:

פורסם

אני אישית הייתי קונה 2 לדים מסוג Luxeon בעלי הספק חשמלי של 1W ועוצמת תאורה של 36lm המפיקים אור לבן וחזק מאוד שיכול מאוד להתאים לתאורת תא מטען.

ניתן לרכוש לדים אלה בצבעים שונים ב-E-BAY.

בכדי לחברם תצטרך לבנות מעגל אשר יספק זרם קבוע של 300 מיליאמפר בעזרת רכיב הנקרא LM317 המותקן עם גוף קירור קטן.

לחילופין תוכל להלחים נגד טורי לשם הגבלת הזרם.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני מציע שתחבר אותם ל-VU meter ותקבל דיסקוטק שלם בבאגאז'.

ועכשיו ברצינות- לדעתי כל הפוזה הזאת מיותרת וגורמת לתדמית ערס.

פורסם

מזה אומר VU meter תסבירו קצת את המושגים שאתם מדברים עליהם כי אין לי מושג על מה אתם מדברים..

חח אם היית מכיר אותי היית אומר שאני הכיי לא ערסס!

וזה פשוט יפה ומגניב אני עובד על עיצוב חדש בבגאג' וכשזה יהיה מוכן אתם תראו הכוללל (:

• תוכן חדש...