Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

היום עלה לי רעיון מטורף, להוסיף שיפורים למנוע של הC5 שלי.

אז רציתי לשמוע רעיונות מכם מה דעתכם בנושא.

אני לא רוצה להוסיף דברים מטורפים שיעשו את הרכב למטוס זולל דלק.

בולמים הבנתי לבד שלא ניתן להחליף אבל מה לגבי לשים פילטר פתוח,סעפת פליטה

וכל דבר שעולה לכם בראש.

אשמח לקבל רעיונות לא משנה כמה הם יהיו מטורפים ועוד יותר טוב זה אם

תוסיפו הערכת מחיר של הדברים שאתם מציעים.

"אין מוסכניק טוב , יש לקוח עם מזל":-D

פורסם

מה התכלית של השיפורים האלה ?

ספורטיבית היא לא תהיה. היא עדיין תישאר מכונית מנהלים כבדה, עם תיבה אוטומטית בעלת ארבעה הילוכים בלבד.

איך הפיכתה לרועשת יותר יועיל במשהו?

אם כבר שיפור, תכוון לדבר כזה.

פורסם

אני לא מנסה להפוך את הרכב לרכב ספורטיבי אבל חשבתי לשפר את הבלמים ואולי חלק ממכלולי המנוע כדי להוסיף כמה כוחות סוס

"אין מוסכניק טוב , יש לקוח עם מזל":-D

פורסם

צעד יותר הגיוני וכנראה גם יותר זול בסופו של דבר הוא למכור את הרכב הנוכחי ולקנות C5 V6.

ראיתי ב-YAD2 שמציעים למכירה אקזמפלר שנת 2003 ב-58K.

בכמה אתה יכול למכור את המכונית שלך? 50K+- ?

בנוסף לביצועים הנוספים שתקבל, תקבל מכונית יותר מפוארת (מושבי עור) ומאובזרת (יש קסנון אם זכור לי נכון).

אם אתה בכל זאת מתעקש על שיפורי מנוע נסה למצוא ברשת שיפורי מנוע ל-206GTI שאותה יותר סביר שישפרו, המנוע זהה אם אני לא טועה.

פורסם

הגיר לא תהיה הבעהי אצלו, אחריי הכל, כמה הוא כבר יוכל לשפר בנוסף למה שיש לו כבר? מנוע אטמוספרי רגיל, הגיר שלו יתמודד מצויין גם עם 10 כ"ס וגם עם 20 נוספים. יותר מזה זה כבר מעבר לטורבו.

• תוכן חדש...