Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חבר נתפס על 148 לכיוון מצפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים,

חבר שלי ניתפס בשבת בערב (17:45) בירידות מאילת על 153 (148 אחרי הפחתה). כנראה על ידי הדבורה

קיבל חודש שלילה על המקום ומשפט בפברואר.

5 שנים ללא עבירות (פעם אחרונה על מהירות בשנת 2003).

מה מצפה לו במשפט ?

• תגובות 123
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הכביש הזה היה שקט מבחינת אכיפה. נראה שגם את פיסת גן העדן הזאת יש מי שדואג להחריב.

לגבי העונש, נא בצע חיפוש. העניין נידון לא מעט פעמים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
הכביש הזה היה שקט מבחינת אכיפה. נראה שגם את פיסת גן העדן הזאת יש מי שדואג להחריב.

לגבי העונש, נא בצע חיפוש. העניין נידון לא מעט פעמים.

"יש מי שדואג להחריב"...??!! אתה רציני, כי אני לא מאמין פשוט! כביש של 80 או 90 והבן אדם טס עליו במהירות של 153 עד ששלטון החוק עוצר את המטורף ויש לך סייגים לגבי זה?! הכביש הוא מפותל,ללא מעקה בטיחות ברובו,ללא שטח הפרדה, עיקולים עיוורים ונהגים שעוקפים ללא שדה ראיה (מניסיון כשמשאית צבאית באה מולי בנתיב שלי) ואתה חושב שלנסוע במהירות הזאת זה בריא למישהו?! לא אמרתי לנסוע 90 על השעון, שפוי לגלוש גם ל-120 אבל מהירות כזאת זה טירוף וכל הכבוד למשטרה שעצרה אותו. קצת פרופורציות, קצת...

פורסם
"יש מי שדואג להחריב"...??!! אתה רציני, כי אני לא מאמין פשוט! כביש של 80 או 90 והבן אדם טס עליו במהירות של 153 עד ששלטון החוק עוצר את המטורף ויש לך סייגים לגבי זה?! הכביש הוא מפותל,ללא מעקה בטיחות ברובו,ללא שטח הפרדה, עיקולים עיוורים ונהגים שעוקפים ללא שדה ראיה (מניסיון כשמשאית צבאית באה מולי בנתיב שלי) ואתה חושב שלנסוע במהירות הזאת זה בריא למישהו?! לא אמרתי לנסוע 90 על השעון, שפוי לגלוש גם ל-120 אבל מהירות כזאת זה טירוף וכל הכבוד למשטרה שעצרה אותו. קצת פרופורציות, קצת...

לסוע במהירות המותרת ואפילו פחות אם צריך!

+1

פורסם

לא שאני שולל את דברייך

אך נראה לי שזה קצת לא קשור לת'רד, הבן אדם עשה טעות, שילם עליה ומקווה שהוא ילמד להבא, למרות שזה לא נראה שממש השפיע עליו אם הייתה לו כבר עבירת מהירות בעבר...

בואו לא נהפוך את זה לת'רד חינוך מחדש

Confidence In Motion

פורסם
לסוע במהירות המותרת ואפילו פחות אם צריך!

+1

:lol::roll:

איזה אוטו יש לחבר? , תגיד לו שבזמן השלילה היתי שוקל כמה שידרוגים , אחד מהם זה ולנטיין !

ואם הוולנטין שישדרג קצת סוסים ,ואז הוא יוכל ליסוע שם יותר מהר .:lol:

וזה התגובות שלי מעכשיו , לצד כל האור ירוק אני פותח אור אדום ואומר ,קנו ולנטיין !

וקצת יותר ברצינות , סעו בזהירות וחג שמח .

אור

פורסם
קצת פרופורציות, קצת...

צודק, לכן אין טעם בכל ההתלהמות המיותרת לטעמי.

מצטרף להמלצה על הולנטיין.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אז אני מבין שהיום אתה הצדקן התורן.

מעניין, מתי נסעת לאחרונה בכביש הזה?

אגב, מכוניות לא טסות. הן לעתים מפתחות מהירות גבוהה, אבל כדי לטוס צריך כנפיים. מכונית יכולה לטוס רק אם מתדלקים אותה ברדבול. די כבר עם כל ההפחדה הזאת! כביש מצפה רמון הוא כביש מצוין, סלול נהדר, עם שדה ראיה לקילומטרים ברוב חלקיו ועם תנועה דלילה מאוד. מהירות של 90 קמ"ש היתה רלבנטית אולי בשנות השבעים - מאז היא פשוט ארכאית.

צא כבר משטיפת המוח שכל מיני גורמים בשיתוף משרד התחבורה ומשטרת התנועה דואגים להרעיף על הציבור כעלה תאנה לכיסוי המחדלים שלהם, ותתחיל לחשוב קצת בהיגיון.

ובבקשה, נא לא לצטט הודעה מעליך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
חברים,

חבר שלי ניתפס בשבת בערב (17:45) בירידות מאילת על 153 (148 אחרי הפחתה). כנראה על ידי הדבורה

קיבל חודש שלילה על המקום ומשפט בפברואר.

5 שנים ללא עבירות (פעם אחרונה על מהירות בשנת 2003).

מה מצפה לו במשפט ?

תגיד מה נראה לך שיושב כאן צוות שופטים מבית משפט לתעבורה ומייעצים בזמנם החופשי לנהגים עבריינים ( כמו החבר שלך שאותו אתה מנסה לעודד בעזרת עצות שתדוג כאן ) איך להימלט מעונש ?

יש גבול וטוב שהמשטרה מציבה את הגבולות הללו , אני בעד !

פורסם

צודק! לפי ההגיון שלך גם 90 זה יותר מדי בכביש הנ"ל.

גם אני טוען שבכביש מתאים, רב נתיבי עם שדה ראייה רחב וללא פניות עוורות, אפשר להרביץ. רחוב אבן גבירול בת"א לדוגמא. שם גם אין שוטרים שיחפשו אותך, הם כולם מחפשים את המשוגעים שנוסעים מהר בפניות עוורות על כבישים חשוכי אל ומחוסרי תנועה.

מעניין מה הגיע קודם לעולם... ההגיון שלך ושכמותך או פעולות השיטור והאכיפה של מתנ"א.

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

TT,

אתה מבין שלנהוג מהר בירידות לאילת זה מסוכן כי השוטר עלול לתפוס אותךץ אבל, ליד גן הילדים שאליו מגיעים כל יום ילדיך/אחיניך/הבני דודים השניים ו/או הילדים של השכנים ניתן להאיץ ל-80 כי שם אין שוטר?

אם הבנת אז אנא הסבר לי מה עשה השוטר באותו כביש שכוח מכוניות?

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

חבל מאוד שתפסו אותו בכביש הזה, זה בהחלט מקרה נדיר...

למרות זאת אני לא מודאג ואין ספק שאני ימשיך לנסוע בכביש הזה ולא בערבה אם אני יורד לאילת או לאיזור.

ו150 שם זה מהירות סבירה ביותר, כבישים ריקים לחלוטין רוב הזמן ובין הכיפיים לנהיגה בארץ!

ולכל הצדקנים למינהם אני מזכיר, זה פורום מכוניות... לא נאה לכם? יש מספיק אתרים אחרים.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

אין לי מה להוסיף בעניין חוץ מלאחל השגחה עליונה/מזל (תלוי במה אתם מאמינים...) למי שמחליט לנסוע במהירות כזאת בכביש כזה. ולעניין השירשור הנוכחי, הוא צפוי לפסילה של לפחות כמה חודשים וקנס של כמה אלפי שקלים. סעו בזהירות!

• תוכן חדש...