Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חבר נתפס על 148 לכיוון מצפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין לי מה להוסיף בעניין חוץ מלאחל השגחה עליונה/מזל (תלוי במה אתם מאמינים...) למי שמחליט לנסוע במהירות כזאת בכביש כזה. ולעניין השירשור הנוכחי, הוא צפוי לפסילה של לפחות כמה חודשים וקנס של כמה אלפי שקלים. סעו בזהירות!

בוא תסביר לי משהו .

אני נוסע בכביש , הכביש סלול היטב לא בקרבת מגורים , ילדים בטח לא יקפצו לי לכביש , יש שוליים רחבים וכן הלאה .

אני נוסע באוטו תקין לחלוטין מבחינת צמיגים ברקסים ואם מנוע בריא , מה הם הסכנות האורבות לי במהירות של 150 קמש ? חוץ מהמשטרה כמובן .

וזה במידה והכל נעשה בתאקט , תחשוב על זה בצורה רצינית , בלי חארטות של מה מותר ומה אסור אני פונה כרגע להיגיון של בן אדם .

אור

• תגובות 123
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

או בוא תסביר לי בבקשה בלי להיות צבוע יפה נפש בשביל מה אנשים קונים מכוניות שהם מעבר לרמת ליסינג עגלה?

בשביל מה אנשים מחזיקים מכוניות ספורטיביות? למה בכלל יש אופנועי ספורט? אתה מודע כמה בכלל נעים על הכביש ובאיזה אחוז מהם מעורבים בכלל בתאונות?

או יותר נכון אתה מודע לזה שרוב התאונות זה לא בגלל מהירות? שוב חוזרים לויכוח בסגנון הדיון על עמותת אור ירוק.

בקיצר TT לך תתנדב במשטרה או משהו ותעזוב אותנו בשקט.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
ולעניין השירשור הנוכחי, הוא צפוי לפסילה של לפחות כמה חודשים וקנס של כמה אלפי שקלים. סעו בזהירות!

:shock:

למה שלא תכתוב מאסר עולם עם עבודות פרך ?

לפותח השרשור - שחברך יקח עו"ד טוב. זה המפתח ליציאה מהחור שאליו נקלע.

ואגב, אם חברך רוצה לספר לנו משהו ומתבייש, הוא תמיד יכול להירשם לפורום ולספר שחבר שלו נתפס . . שלוש נקודות 8)

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם
ולכל הצדקנים למינהם אני מזכיר, זה פורום מכוניות... לא נאה לכם? יש מספיק אתרים אחרים.

+1! יש גבול לצדקנות שרווחת בפורום בזמן האחרון. הבן אדם נהג בכביש שהוא בין המבודדים בארץ המאפשר נסיעה בטוחה במהירות כזו, תוך שהמשטרה (אם אכן מדובר בדבורה) גם כן ביצעה עבירה על מנת לתפוס אותו, ככה"נ. כל חטאו (פרט לעבירה על החוק היבש, ממנה אין להתעלם כמובן :?, אהם...) הוא שהוא חרג מתפיסת העולם של אותם צדקנים, שלא מבינים שכלל אנושי (כן, אנושי, לא קשור לנהיגה) בסיסי הוא לא לכפות את עמדותיך ותפיסת עולמך על אחרים.

לגופו של עניין, שהנהג נשוא השרשור יתייעץ עם עו"ד שעוסק בענייני תעבורה ויפה שעה אחת קודם.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ידידנו TT הינו שוטר בזמנו הפנוי, בדקו הודעות ישנות שלו.

מעניין כמה נפגעים יש בכביש זה, בו בד"כ אין ניידות, תודה לאל (בנדי), ולעומת זאת - כמה נפגעים יש בכביש הערבה, בו המשטרה שורצת ועושה קופה (למרות ששם הרבה יותר קשה לעבור את ה-110, בזכות כל אלה ש"נזהרים" בכביש.

כביש מצפה, מאז נסלל מחדש לפנ כמה שנים, ובזכות היותו ריק ממכוניות, הינו אחד הכבישים היותר שפויים לנהיגה בארץ. זה שרוב הנהגים בישראל מחווירים למראה עקומה בת שתי מעלות, לא עושה את הכביש למסוכן.

פורסם

שוטר שוטר, אבל כנראה סמוי. בסעיף העיסוק בפרופיל שלו כתוב "נעזוב...."* :roll:

* הנקודות במקור.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

שמר תודה,אני שמח שהעברת את השירשור לנושא עיסוקי בחיים, ממש קשור לעניין...:? לא מתבייש בכלום ולא מעניין אותי כמה אנשים ייסעו בכביש הזה, רשמתי, שכל אחד ייסע שם באיזה מהירות שהוא רוצה,גם 220 קמ"ש מבחינתי, רק שהאל או המזל יהיו עימו,סגרנו?! יופי.

פורסם

מכיוון ששניים בשרשור שלחו אותך להתנדב במשטרה, חסכתי ממך את העבודה הכפולה, ואתה עוד מתלונן ?:roll:

כשאתה מהלל ומשבח את (אוזלת היד של) מתנ"א, כדאי שתספר לאחרים שאתה לא בדיוק אובייקטיבי.

פורסם
שכל אחד ייסע שם באיזה מהירות שהוא רוצה,גם 220 קמ"ש מבחינתי, רק שהאל או המזל יהיו עימו,סגרנו?! יופי.

או שפשוט ידע לנהוג ולא יהיה טרוד בלחפש את אותו לובש מדים שמחפש את המטבע מתחת לפנס.

מתי אתה, חבריך למקצוע וקובעי המדיניות במדינה הזו תבינו (שבדיוק כמו בסטטיסטיקות שמשטרת ישראל עצמה מפרסמת) מהירות היא לא הגורם מספר אחת לתאונות דרכים והיא מהווה יעד לאכיפה מוגברת רק מכיוון שקל ככה לאסוף את הכסף מכיס הציבור?

מתי תבינו שחינוך לנהיגה נכונה, מבחינה התנהגותית ומבחינת טכניקת נהיגה, יביאו לאפשרות שאדם יכול לנסוע 150 קמ"ש בכביש סלול היטב , ללא תנועה , באמצע המדבר , מבלי להזדקק לעזרתו של האל על מנת שלא להיהרג?

TT , נסעת פעם בגרמניה ?

האם אתה יודע שהגרמנים נוסעים במהירות לא מוגבלת על כבישים שאיכותם נופלת בהרבה מאיכותם של נתיבי איילון ?

האם הם מתפללים לאלוהיהם בכל פעם שהם עולים על הכביש ???

פורסם

פעם אחרונה שאני מבקש ממך לא לצטט הודעה מעליך.

אלעד

לא, הם לא מתפללים, הם סומכים על חבריהם לכביש שיהיו מספיק חכמים,מספיק שקולים ומספיק אחראים לא לעשות שטויות שייסכנו אחרים בחוסר זילזול, הם אחראים מספיק לתחזק את המכוניות שלהם ברמה טובה ולא לנסוע בגרוטאות על גלגלים, הם דואגים לזה שרמת הנהיגה שלהם תהיה טובה ולא יצאו לכביש בטירוף רק לאחר שעברו טסט של 10 דקות בתוך העיר, והכי חשוב, כשתהיה לנהגים בארץ תרבות של נהג בגרמניה,תודיע לי... אין לי שום כוונה להיגרר לוויכוח חסר העניין הזה מעבר למה שרשמתי כבר. תודה.

נ.ב- בוא תספר לשלישייה שנמרחה על עמוד בטון בכביש 1 לפני מספר חודשים לאחר שנסעו במהירות של 170 קמ"ש לערך שמהירות לא הורגת, לא יודע מה המקצוע שלך,אבל אני יודע שאם הם היו במהירות של 100 קמ"ש- המותרת בחוק בכביש זה, הם היו בחיים היום, אז מה, מהירות הורגת או לא...?!

פורסם

לא אכריח אותך לוויכוח.

אנא - אל תענה לי.

אני מעלה שאלה אחת לחלל העולם :

אז למה אתה ושכמותך שולחים אותנו להתפלל במקום לכוון מאמצים לחינוך , הכוונה, תרבות ותשתית?

פורסם
נ.ב- בוא תספר לשלישייה שנמרחה על עמוד בטון בכביש 1 לפני מספר חודשים לאחר שנסעו במהירות של 170 קמ"ש לערך שמהירות לא הורגת, לא יודע מה המקצוע שלך,אבל אני יודע שאם הם היו במהירות של 100 קמ"ש- המותרת בחוק בכביש זה, הם היו בחיים היום, אז מה, מהירות הורגת או לא...?!

תקרא שוב את מה שכתבת :

כשוטר הייתי מצפה ממך לדאוג שבאמצע כביש מספר 1 לא יהיה עמוד בטון !

כל שוטר, עובד מע"צ, עובד מועצה שקשורה במיקום העמוד ונושא תפקיד ציבורי שחלף במקום ההוא, צריך לשאת לנגד עייניו את זכרה של אותה שלישיה, כי אני אומר לך - גם ב-80 קמ"ש הם לא היו איתנו.

פורסם
לא,הם לא מתפללים,הם סומכים על חבריהם לכביש שיהיו מספיק חכמים,מספיק שקולים ומספיק אחראים לא לעשות שטויות שייסכנו אחרים בחוסר זילזול, הם אחראים מספיק לתחזק את המכוניות שלהם ברמה טובה ולא לנסוע בגרוטאות על גלגלים, הם דואגים לזה שרמת הנהיגה שלהם תהיה טובה ולא יצאו לכביש בטירוף רק לאחר שעברו טסט של 10 דקות בתוך העיר, והכי חשוב, כשתהיה לנהגים בארץ תרבות של נהג בגרמניה,תודיע לי... אין לי שום כוונה להיגרר לוויכוח חסר העניין הזה מעבר למה שרשמתי כבר. תודה.

רכבים לא מתוחזקים , בגללך וכאלה כמוך שמורידים רכבים שמושקעים בחלקים איכותיים רק כי הם לא מבינים כלום בשום דבר

רמת נהיגה נמוכה ? תזכיר לי למה אין ספורט מוטורי ותרבות נהיגה בארץ ? המשטרע בארץ ובמיוחד מתנ"ע מורכבת ברובה מאנשים שבגרמניה היו מועסקים במקרה הטוב בשטיפת מכוניות.

Peugeot 208GTI

פורסם
לא,הם לא מתפללים,הם סומכים על חבריהם לכביש שיהיו מספיק חכמים,מספיק שקולים ומספיק אחראים לא לעשות שטויות שייסכנו אחרים בחוסר זילזול, הם אחראים מספיק לתחזק את המכוניות שלהם ברמה טובה ולא לנסוע בגרוטאות על גלגלים, הם דואגים לזה שרמת הנהיגה שלהם תהיה טובה ולא יצאו לכביש בטירוף רק לאחר שעברו טסט של 10 דקות בתוך העיר, והכי חשוב, כשתהיה לנהגים בארץ תרבות של נהג בגרמניה,תודיע לי... אין לי שום כוונה להיגרר לוויכוח חסר העניין הזה מעבר למה שרשמתי כבר. תודה.

ואוסיף ואומר -

תאכוף התנהגות מזלזלת.

תאכוף אי ציות לתמרורים ורמזורים מצילי חיים.

תאכוף תקינות של רכב.

תאכוף חינוך נכון לנהיגה נכונה.

צא לנו מהווריד שעוד 10 קמ"ש ביישורת סלולה היטב מסכנת חיים.

הרי אתה לא אוכף מהירות בפניות היירפין של מעלה העקרבים - שם אמצעי האכיפה שלך אינם קבילים.

שם, בכביש המשובש, הצר והמסוכן - אנשים בדרך כלל לא "מתפרעים" - כי אי אפשר.

אז מה, 120 קמ"ש על כביש תל אביב-אשדוד - זה מה שאתה מחפש ?

דחילק !

• תוכן חדש...