Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חבר נתפס על 148 לכיוון מצפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ואם הוא צריך לעמוד ביעד של 5 דוחות פס לבן אז הוא יעשה מכמונת פס לבן.

אין כזאת חיה. המקסימום שכן קיים הוא יעד של X מה שנקרא "דוחות איכות".

שוטר שמרוויח טוב? אולי אם הוא קצין בכיר.

שוטרים ותנועה בכללם מרוויחים שכר עלוב, לא פחות ולא יותר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 123
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אולי זה מה שהיה לפני כמה שנים, כשאני עבדתי איתם עד לפני כמה חודשים הייתה להם טבלה עם מספר הדוחות שיש להביא (אם אני זוכר נכון היה שם חגורות, פס לבן וכדומה).

ואני מדבר של שוטרים רגילים לחלוטין, בדרגת רס"ל או רס"ר שנמצאים במשטרה כמה שנים. אני לא יודע למה אתה קורא עלוב, אבל יש להם את ה6 או 8 אלף ברוטו (לא זוכר מה הנכון).

פורסם

חבר שלי ניתפס בשבת בערב (17:45) בירידות מאילת על 153 (148 אחרי הפחתה). כנראה על ידי הדבורה

לטובת ציבור הנהגים, ונהגי הדרום בפרט, התוכל לפרט יותר במדוייק איפה רבצה הניידת המשטרתית?!?

בקעת עובדה ? (סביבת בט"ר הנדסה למי שלא מכיר) _ מישור חיון ? (דרומית לצומת ציחור) _ המישר ? (דרומית למכתש רמון) _ מיקום אחר ?

וסתם לידע כללי, צפון בקעת עובדה בתקופות החגים בלבד מועדת לפורענות של מארבי לייזר, כבר תק' ארוכה.

סליחה מראש אם השאלה כבר נשאלה ונענתה, פשוט בשלב מסויים מאסתי לסרוק עמודים שלמים של התנצחויות הדדיות...

פורסם
אני מדבר של שוטרים רגילים לחלוטין, בדרגת רס"ל או רס"ר שנמצאים במשטרה כמה שנים. אני לא יודע למה אתה קורא עלוב, אבל יש להם את ה6 או 8 אלף ברוטו (לא זוכר מה הנכון).

אני לא יודע בן כמה אתה (נשמע לי בחור צעיר) אבל עבור עבודה כ"כ קשה ועם ותק של הרבה שנים, עם משמרות בלילות ושבתות וחגים, עם תקופות של פיגועים והתראות כל יום שלישי וחמישי, עם שנאה, קללות, יריקות ואלימות פיזית של אזרחים ועם העובדה שזאת עבודה מסכנת חיים,8 אלף ברוטו זה בדיחה עלובה.

6 אלף ברוטו זה משכורת עלובה אפילו לפועל ייצור.

את מה אתה יכול לפרנס בדיוק עם 6000 ברוטו?

בטח לא אשה+2 ילדים ומשכנתא בצורה מכובדת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...