Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצות למקרר 500-550 ליטרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ההורים שלי רוצים לקנות מקרר חדש בנפח של 500 עד 550 ליטר לכל היותר. אין להם דרישות מיוחדות, רק שיהיה חסכוני, שקט ואמין.

יש למישהו המלצה על חברה מסויימת, או רצוי אפילו על דגם מסויים שעונה על הדרישות?

כמו כן, מישהו מכיר חנויות באיזור ב"ש לקנות בהן מקרר? בינתיים לפי מה שראיתי, החנויות המופיעות באתר ZAP זולות משמעותית מהחנויות בערים.

תודה.

פורסם

מכיוון שרכשתי מקרר לא מזמן אז אני כן יכול להמליץ לך.

מדובר על מקרר אמנה דגם ST-558, זה לא דגם חדש אלא של שנה שעברה, אבל הוא עדיין נמכר בחנויות והוא פשוט מעולה.

אני קניתי את הדגם מנירוסטה והוא נקרה ST-558S

האותיות שלהם בסוף הדגם מסמנות את הצבע:

W-לבן.

B-בז'.

S-כסוף (נירוסטה).

זה המקרר:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=411495

רק הערת אגב, אני קניתי אותו הרבה יותר זול ממה שהיה מחיר השוק שלו.

רכשתי אותו באחד מירידי העודפים של טרקלין חשמל בגני התערוכה(גם א.ל.מ עושים כאלו).

הסוד הוא לבוא ביום הראשון של היריד או בימי ראשון לאחר הסופ"ש שנמכרים שם המון מוצרים וחדשים מגיעים ביום ראשון בבוקר.

רוב המוצרים שהם מביאים הם בעיקר "עודפים" שבמקררים זה מתבטא במכות קלות פה שם (כביכול סוג-ב'), לא להתרגש מזה, אם אין להם מדגם מסויים כזה שהוא פגום הם פשוט לוקחים מקרר חדש ופותחים אותו באותו יום של היריד.

ואז אתה רוכש מקרר חדש במחיר עודפים.:).

המחירים שכתובים שם הם לא סופיים, אתה יכול להתווכח מעט על המחיר.

בזמנו שקניתי את האמנה הנ"ל, מחיר השוק שלו היה 5300-5700 ש"ח , המחיר שרצו עליו ביריד היה 4300 ש"ח, לבסוף רכשתי אותו ב3800 ש"ח.

ועל זה הם עוד נותנים 12 תשלומים למי שרוצה "קניה קלה יותר".

תהנה.

under construction..

פורסם

אני ממליץ לך לקנות מקרר באלמ. בביג. קניתי תנור שם, ואני מאוד מרוצה. אפשר להתמקח איתם ויש מבצעים לפעמים.

יש לך גם את מחסני חשמל, ואת בסט ביי, שקם אלקטריק באותו המתחם.

רצוי שתמצא דגם מסויים, ותבדוק כמה אותו הדגם בדיוק עולה בכל חנות.

בהצלחה.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אני קניתי מקרר לפני כמה שנים והשוק מוצף במקררי OEM (יצרן כלשהו מייצר ואחרי כן שמים על המוצר מדבקה של מותג ידוע). פתאום שמתי לב שמקרר "אמנה המזרח רחוק" (להבדיל מאמנה USA), אמקור ו-LG זה בעצם אותו מקרר (או לפחות אותו גוף) בשינויים קלים של תכנון המדפים.

המותגים שמאחוריהם עומדים (או לפחות עמדו אז) יצרנים היו Sharp ו-Samsung.

עם זאת צריך לזכור שמקרר זו מכונה די פשוטה בעיקרון (מזגן עם קופסא) וגם מקרר OEM יכול לעשות את העבודה. לטובת המקרר שקניתי (Samsung) אני יכול לאמר שהוא לא נוטה להקפיא יותר איזורים מסויימים במקרר ושחבל שעברו ממדפי זכוכית של הפריג'ידר הישן שלי למדפי פלסטיק שבירים. חוצמיזה אין מה לכתוב עליו יותר ממה שיש לכתוב על טויוטה קורולה. עובד....

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אם אפשר בבקשה המלצה גם בשבילי :

מקרר 590-600 ליטר בלבד

עד 6000 ש"ח

מקפיא עליון בעיקר

של חברות דיי ידועות (אמנה, סמסונג, LG, פרידג'ידר, סיימנס וכו')

תודה. :wink:

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

באמנה אין 590-600, אני מצאתי את שלי שהוא 526 ליטר, הבא אחריו היה 570 ליטר ומעליו זה כבר 655 ליטר.

כולם בנויים בדיוק כמו המקרר שאני קניתי, ולכן אני גם ממליץ עליהם בחום.

זה הדגם GT8202:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=378687

under construction..

פורסם

תודה על ההמלצות, בימים הקרובים ההורים שלי ילכו כנראה לבדוק ברשתות הגדולות (אלמ, שקם אלקטריק וכדומה) בב"ש.

יש למישהו המלצות נוספות על חברה או דגם מסויים? בינתיים ראיתי ששניים כבר המליצו על דגמי ה526 ליטרים של אמנה.

פורסם
מקררי "אמנה" בארץ הם בעצם "דייהו" (בארה"ב זה לא כך) ויש עליהם תלונות .

אצלנו בבית היה מקרר של אמנה 600+ ליטר (ממש גדול) במשך שנה סבלנו ממנו, אם זה קרח במקפיא, מקרר שמקרר לפי מצבי רוח לפעמים 4 מעלות ולפעמים 11 מעלות. במשך השנה הזאת אמא שלי הספיקה להכיר את כל טכנאי אמפא מהקטן לגדול, בין היתר החליפו 2 מדחסים ומספר כרטיסים אלקטרונים.

בקיצור לאמא שלי נמאס, לאחר חודש של משא ומתן עם אמפא (נדמה לי) כספנו הוחזר והמקרר נלקח (אחרי שהחדש הגיע),

אימי החליטה לרכוש מקרר של המקור מכאני לחלוטין ללא שום כרטיס אלקטרוני או משהו כזה וזאת לאחר תקופה של 20 שנים עם מקרר אמקור 450 שעדיין עובד ומשמש בעיקר לבקבוקי שתיה ודברים שלא בשימוש יומיומי.

עריכה: יש לצין שהאמנה שלנו היה תוצרת ארה"ב.

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

פורסם

אצלי בבית היה אמנה משנות 80 עד שנת 2001 אם אני לא טועה, בגלל הגיל המופלג וכמה בעיות כרוניות הוחלט להחליף אותו באמנה חדש תוצרת ארה"ב זה עם המקפיא למטה. עד היום 0 תקלות עובד כמו שעון והמדפים נשלפים כמו שולחן של מקלדת והם גם מזכוכית אם זה חשוב לך.

זה הדגם שיש לי בבית אם אני לא טועה ABB1921DEW

בכל אופן, אני נגד כל החישמולים בדלתות והתאורת דיסקו הזאת שגורמת לבעיות.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
מקררי "אמנה" בארץ הם בעצם "דייהו" (בארה"ב זה לא כך) ויש עליהם תלונות.

לא אילו המיוצרים בארה"ב.

אלו שהמוכרים קוראים להם "אמנה המזרח הרחוק" אלא למעשה מוצרי מדבקה, שמדביקים עליהם מדבקה של "אמנה".

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...