Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצות למקרר 500-550 ליטרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
באמנה אין 590-600, אני מצאתי את שלי שהוא 526 ליטר, הבא אחריו היה 570 ליטר ומעליו זה כבר 655 ליטר.

כולם בנויים בדיוק כמו המקרר שאני קניתי, ולכן אני גם ממליץ עליהם בחום.

זה הדגם GT8202:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=378687

אין לי כל צורך במקרר בעל נפח שונה מ590-600 ל'.

היום אני בעלים של אמקור בן 6-7 590 ליטר, "אלקטרוני", עוד בתקופה שהם יצרו מקררים בארץ.

אני ממש לא מרוצה ומעוניין להחליפו, אחרי עשרות מדחסים שהוחלפו, ובעיות נוספות כמו צינורות סתומים או קרח בתעלה שסתם אותה, הוא עדיין מקרר כמו שאני מקרר עם תנועת יד (8 מעלות הכי נמוך שהוא מסוגל להגיע בלילה בלי שאף אחד יגע בו, או 12-14 מעלות ביום קריר שפותחים אותו מדי פעם [בקיץ לפעמים מוצרי חלב מתקלקלים מטמפ' גבוהה מדי] נמאס..)

חוץ מזה, המקרר יושב במין "בית" קטן כזה, שמתאים בדיוק למקרר שלנו, עם עוד איזה כמה ס"מ לכל צד, לכן יש גם מגבלת גודל.

אם מישהו יכול להמליץ על מקרר עם תפוקת קירור "אמיתית" טובה, ואמינות מוכחת, אני אשמח לקבל.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

רוב המקררים מגיעים במידות סטנדרטיות בינלאומיות ולכן הנפחים הם זהים ברוב היצרנים, זה בד"כ משהו כמו 470-530-570-650 ליטר.

שזה יוצא 17-20-23 בקובים ולכן למצו מקרר עם נפח של 600 ליטר זה לא דבר קל.

ברוב המקרים שאני נתקלתי במקררים הם היו +- במידות הנ"ל.

המקררים היחידים במידות של 600 ליטר הם או SBS (דלת ליד דלת) או מקררים גבוהים מאוד(באיזור ה180 ס"מ).

בכל אופן, מחיפוש מהיר בזאפ רק ווסטינגהאוס מייצרים בגודל הזה מקרר רגיל שהוא לא SBS.

אין לי נסיון עם המקררים הללו ולכן לא אוכל לתת לך המלצה עליהם.

under construction..

• תוכן חדש...