Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט פונטו ספייס-רכב חזק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניינת לקנות פיאט פונטו ספייס , חוץ מהסטיגמות שלא כדאי לקנות בכלל פיאט

אומרים לי שהרכב הוא עדין ואינו " מזדקן" בכבוד לעומת רכבים אחרים , עליי לציין שאני רוצה לקנות רכב

במחיר 25-27K מה שאומר לגבי הפיאט בשנים 2001-2002 , רציתי לדעת אם זה נכון ואם יש מכוניות אחרות שכדאי לי לחשוב עליהם במחיר זה (חשוב לי שיהיה חסכוני בדלק וידני)

תודה

יפעת

פורסם

היי יפעת

לפונטו מספר חסרונות כגון תא נוסעים ספרטני ברוב הדגמים

ירידת ערך שערוריתית ואמינות שנויה במחלוקת למרות שבשנים

הללו ואילך האמינותשל המותג השתפרה,

עוד דבר שחשוב לשים אליו לב הוא העובדה שחלק נכבד מאוד מהדגמים

בשנים אלו שימשו כרכב השכרה ואליהם יש לשים לב שבעתיים,

בסה"כ מדובר במכונית טובה, חסכונית ולשימוש יומיומי

מבחינת כוח אז רוב הדגמים מגיעים עם מנוע של 60 כ"ס וישנם גם דגמים

עם 75 כ"ס,

הייתי ממליץ לך לשקול בנוסף,

פולקסווגן פולו (שהיא יקרה יותר), סקודה פביה, או פורד פיאסטה

פורסם

נתחיל בזה שיש דגם SX והוא מגיע עם מנוע 1.25 סמ"ק ו60 כ"ס. דגם ELX עם מנוע 1.25 ו-16 שסתומים בעל 80 כ"ס.

רכב שטופל כמו שצריך יציג אמינות טובה מאוד, רכב שהוזנח יהיה בהתאם - בדיוק כמו בכל דגם אחר.

סה"כ הפונטו זולה לאחזקה, חסכונית מאוד בדלק ומהווה קניה כדאית בגלל המחיר הזול, את ירידת הערך הגדולה היא כבר ספגה.

רכבים שמורים (פרטי,יד וק"מ נמוכים) אף נמכרים מעט מעל המחירון.

פורסם

מה ספרטני בתא הנוסעים של הפונטו ספייס? תא נוסעים מכובד ונאה, ובגרסאת הELX אפילו יותר מזה.

ירידת ערך? הבחורה מחפשת רכב משומש ב25K ש"ח. את עיקר ירידת הערך הרכב עבר, מפה והלאה לא צפויה ירידה דרסטית במחיר הרכב, כבר אין ממה לקצץ.

ולגבי רכבי השכרה - אותו הדבר תקף גם לגבי הפורד פיאסטה, שבשנים האלו היתה נפוצה מאוד חברות השכרה למינהם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מושבים שלו הם קרש עם ריפוד ובפונטו ישן פשוט יוצאים עם כאבי גב.

אגב יש אפשרות לבצע ריפוד לכסא הרכב וכך לחדשו שיחזיק היטב את הגוף?

מעונין לקנות סקודה ידנית או פונטו/פנדה אוטמט/רגיל

פורסם

שלום יפעת,

מנסיוני עם פונטו (למרות שמדובר במודל מעט חדש יותר, אקטואל 2006, ידנית) - היא מתאימה לדרישות שלך לחסכון בדלק (אני מגיע ל14.5-15 ק"מ לליטר בנסיעה מעורבת).

בכותרת שאלת האם הרכב "חזק": לא ברור לי למה בדיוק התכוונת, אבל אם הכוונה ל"ביצועים", "חוויות נהיגה", וכד' - זה לא הצד החזק שלו. לטעמי, הוא אידאלי כדי להגיע מנקודה א' לנקודה ב' בעלות מינימלית ובבטיחות סבירה.

על כל פנים, בהצלחה!

נפרד לשלום מהפונטו הידנית 2006.

פרטים כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=305171

פורסם

מנסיוני עם הרכב- ELX 2001

הרכב חסכוני ביותר וזריז, מאובזר ונוח מאוד.

אני בהחלט ממליץ.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם,

אשמח לדעת אם אתם מכירים משהו שמעוניין למכור פונטו ספייס, רצוי ELX ידנית בשנים 2001-2003, עד יד 3 ועם ק"מ נמוך

אני מאזור ירושלים.

תודה רבה!:wink:

פורסם
מושבים שלו הם קרש עם ריפוד ובפונטו ישן פשוט יוצאים עם כאבי גב.

אגב יש אפשרות לבצע ריפוד לכסא הרכב וכך לחדשו שיחזיק היטב את הגוף?

מה השטויות האלה המושבים של הפונטו נוחים מאוד יש לאבא שלי ספייס 2004 המושבים שלה נוחים נסעתי על אילת ולא היה לי תלונות...

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

אכן שטויות במיץ עגבניות. עזוב אותי - אני בור ועם הספר. ההבנה שלי בארגונומיה אינה שואפת לאפס, היא פשוט לא קיימת.

חבר ילדות טוב שלי הוא במקרה פיזיותרפיסט, מה שאומר שהוא מבין דבר או שניים בארגונומיה. פעם אחת הוא ישב בכיסא הנהג של פונטו ספייס, והיה צריך לגרד אותו משם עם שפכטל מרוב הוא נהנה ממנו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...