Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיצובישי אקליפס (היתה בעבר שייכת לחבר של אבא).

רנו ספראן (ששייכת לשגרירות צרפת בארץ).

אסקלאיד נראה לפני כמה ימים.

לפני כחודש נצפתה רנו מגאן קופה חדשה.

• תגובות 287
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פורד פוקוס דור שני סטיישן ידנית

מרצדס S500 97 קופה

אולדסמוביל טורונדו 1976

אולדסמוביל קטלס סופרים 94

ביואיק ריבירה 96 ו-93

ביואיק רודמסטר 91

קאדילאק אל-דוראדו 97

1994.mercedesbenz.sclass.7172-300x189.jpg

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

סובארו לגאסי (דור I) אדומה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
מי שמאזור חיפה ורוצה לראות S65 AMG (לא 63 ..65)- בגרנד קניון בחניון הצפוני אחת החניות בקומה הראשונה(-1) מצוידת במחסום , זה מקומה של S65 AMG של גד זאבי , שהוא בוחר לבקר בקניון (שלו) ..נסו את מזלכם.

אגב שימו לב שהמחסום פתוח והוא חונה באלכסון(הרכב לא נכנס באורך) בנוסף שימו לב למאפיין מדליק בכל מכוניותיו של מר זאבי סטיקר עם הכיתוב "סובארו יותר טוב" על הפגוש האחורי. (זאבי הוא גם בעלי יפאנוטו , יבואני סובארו) משעשע בכל מקרה..

תהנו :)

אין ספק שזה אחד הרכבים המשוגעים שיצא לי לראות, עצרתי לידו פעם ברמזור ושאלתי אם הוא רוצה להיות אבא שלי :-)

ולשאלה כמה היא עלתה הוא ענה בקור רוח מדהים " שתיים שלוש מאות"

ובקשר לסטיקר.... צחקתי בערך שבוע, אדיר

ובקשר למכוניות שאני ראיתי

כל מיני SLים MLים קורבטים ומוסטנגים למיניהם

רנוספורט מגאן חדשה 1.6 אוטומטית (:roll:)

350Z (במתקן אדם(!))

אקליפס דור 3 (גם במתקן אדם(WTF??)) (אין ספק שקורס צלפים היה רעיון טוב :-) )

משהו שנראה כמו לינקולן ישנה קופה (אין לי מושג מה זה)

ו..גולת הכותרת 3000GT למכירה!!!! :-) (אם מישהו רוצה יש לי את במספר)

DSC00131.jpg

DSC00132.jpg

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

ולשאלה כמה היא עלתה הוא ענה בקור רוח מדהים " שתיים שלוש מאות"

הוא אחד מקמצוץ המליארדרים בישראל ..2.3 מליון זה כמו לקנות קורולה בשבילו .. (בטח זה גם יצא מאחת החברות שלו אז בכלל לא נורא)..האמת שלא הבנתי בכלל את הקטע בלקנות לימוזינה באורך חמש וחצי מטר עם מנוע כזה ..אם הוא כל כך אוהב מכוניות שיעשה מעשה וייבא סופר קאר רצינית ..

פורסם

אפשר לראות את הSL65 AMG גם בחניה בבית שלו (או מה שזה לא יהיה) ברחוב הציונות למעלה בחיפה.

יש שם בית כזה עם חניה פרטית שעל כל המבנה יש את הסמל של גד זאבי, הרכב חונה שם ומידי פעם גם השער מורם ואפשר להתרשם:-o

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם
אתמול התווספה לרשימה שלי BMW X6 שחורה.

בחיפה יש לבנה ואפורה ובטוח מאה אחוז שיש עוד , מדובר בלהיט יבוא אישי מכיוון שהרכב מיוצר בארה"ב .

אתם לא רציניים ..:-)

פורסם

כל מספר חודשים שיוצא לי להיות באזור רמת אביב ג' החדשה מסיבות שונות אני מתוודה לעוד ועוד צעצועים שעשירי ת"א קונים להם כדי לנסוע לבית הקפה השכונתי.

פעם אחרונה שמחתי לראות X6 אחד, שכמה דקות לאחר התדהמה הקלה בא עוד X6 הפעם שחור (את הצבע של הקודם אני לא זוכר).

יצא לי לפני תקופה (סתם נסיעה רגילה באוטו) לראות לידי משהו טס שאני מוכן להישבע שהיה דגם כלשהוא של רולס רויס, פשוט אי אפשר לטעות בצורת הגריל והמרכב:smile:.

Insane things comes from insanely people.

פורסם
הן בטח תעדפנה את הקבריולה האוטומטית שגם נמכרת באופן סדיר.

הרכבים הנדירים שנתקלתי בהם:

1.M6 חדשה בצבע שמפניה.

2.M5 חדשה שחורה.

3. 147 GTA כסופה.

4.פייטון V10+V12 דיזל.

5.אסקלייד לבנה(כמו של טוני סופרנו)

6.CLK דור קודם ידנית.

יש גם שמועות/דיווחים(עד כמה שידוע לי) על קונטאש שהסתובבה בארץ לפני עשור.

לא שמועה. הייתה קונטאש לאחד מהילדים של משפחות הפשע היפואיות. היא נשרפה עקב סכסוך.

והרכב ה"נדיר" האהוב עליי הוא דווקא הוואל סאטיס של שמעון מזרחי.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם
כל מספר חודשים שיוצא לי להיות באזור רמת אביב ג' החדשה מסיבות שונות אני מתוודה לעוד ועוד צעצועים שעשירי ת"א קונים להם כדי לנסוע לבית הקפה השכונתי.

פעם אחרונה שמחתי לראות X6 אחד, שכמה דקות לאחר התדהמה הקלה בא עוד X6 הפעם שחור (את הצבע של הקודם אני לא זוכר).

יצא לי לפני תקופה (סתם נסיעה רגילה באוטו) לראות לידי משהו טס שאני מוכן להישבע שהיה דגם כלשהוא של רולס רויס, פשוט אי אפשר לטעות בצורת הגריל והמרכב:smile:.

ה X6 הוא אחת היצירות המוטוריות הטיפשיות ביותר שאפשר לראות היום. מכוער יותר, צפוף יותר מה 5 וכמובן יקר יותר. מראה עד כמה מוכנים טמבלים עם כסף מיותר להשתטות בכדי להשויץ. פשוט פתטי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...