Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שברולט כמו בתמונה אבל שחורה .

ואני כמעט בטוח שהיו לה 2 פנסים בחזית.

הבעלים הוא בעל תחנת דלק באשדוד שמעתי שהוא חיכה כמעט שנה בשביל לקבל אותה.

מדהימה..

IMG_3902.jpg

IMG_3919.jpg

• תגובות 287
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לדעתי אתה מתבלבל. הקאמרו עדיין לא מיוצרת. הייצור אמור להתחיל בקרוב והיא צפויה להגיע אלינו בסוף 2009 / תחילת 2010.

Lexus CT200H

פורסם

מדהימה..

:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

גם למנכ"ל GM אין כזה , בתמונה רכב הקונספט(היה באוטומוטור). גרסה סדרתית הוצגה ותיוצר בקרוב ואז תראה מאות כאלה מכיוון שהמחיר יהיה תחרותי.

פורסם
1. מאזדה 323F אדומה קופה, שהייתה או עדיין שייכת לאיזה חבר פורום.

2.לאנטיס 1.6 ידנית משנת 2001/2 שייכת למכר שלא מוכן להיפרד ממנה ומקפיד לציין שאפילו הטסטרים במכון הבדיקה מופתעים לראות את הרכב בטסט (אישית הצעתי לו 4 מעל המחירון).

3.גולת הכותרת: פיאט אונו 88 יד ראשונה 130K נוסעת לא מעשנת וכולי.

*אפשר להוסיף גם את הפיאט קופה/ אונו/ פונטו טורבינה שמעתות מהן עדיין שוחקות את כבישיש ארצנו ועוד הולך ופוחת הדור.

זאת לא 323F אלה 323C (קופה) או בשמה השני MAZDA NEO.

וכן היא עדיין אצלי.

יחידה בארץ (עם כל הטוב והרע שבעיניין-חלקים )

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

מדהימה..

היו לה 2 פנסים כי זה Dodge challenger...

http://www.scale-forum.com/forum/viewtopic.php?t=31053&postdays=0&postorder=asc&start=0

פורסם
זאת לא 323F אלה 323C (קופה) או בשמה השני MAZDA NEO.

וכן היא עדיין אצלי.

יחידה בארץ (עם כל הטוב והרע שבעיניין-חלקים )

mazda-neo.jpg

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

לנצ'יות:

לנצ'יה אפסילון- 2 יחידות בלבד שיובאו לתקינה

דלתא אינטגרלה- היום נוסעת רק אחת

לנצ'יה גאמא- אחת נוסעת

לנצ'יה Z- אחת נוסעת

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם
הרכב אולי לא הכי נדיר

אבל המצב הכי נדיר שראיתי זה בחולון עבדתי שם..וליידי עברה m3 של מורה נהיגה!!

היו על הרכב שלטים קטנים של נהיגה וילד שיושב עם מורה בתוכו.

יש לנו "ל" STI בעיר...

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אני חושב שאני המנצח - ברשותי מרצדס 190 משנת 1956, מדגם די נפוץ (4 דלתות) יחסית. מה שכן, שלי עם גג נפתח ממתכת (סאנרוף, לצערי לא קבריו...) - לכל השאר יש לכל היותר גג ברזנט, וגג מתכת ניתן למצוא רק בדגם ה-220. לפי מועדון מרצדס העולמי, כנראה ששלי היא היחידה בעולם!!!

למזלי, היא אפילו מניעה עכשיו...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
לנצ'יות:

לנצ'יה אפסילון- 2 יחידות בלבד שיובאו לתקינה

דלתא אינטגרלה- היום נוסעת רק אחת

לנצ'יה גאמא- אחת נוסעת

לנצ'יה Z- אחת נוסעת

ראיתי אתמול בת"א לנצ'יה אדומה קבריולט נוסעת ונדמה לי שהספקתי לקלוט מאחורה "1600".

איזה דגם זה היה?

פורסם
אני חושב שאני המנצח - ברשותי מרצדס 190 משנת 1956, מדגם די נפוץ (4 דלתות) יחסית. מה שכן, שלי עם גג נפתח ממתכת (סאנרוף, לצערי לא קבריו...) - לכל השאר יש לכל היותר גג ברזנט, וגג מתכת ניתן למצוא רק בדגם ה-220. לפי מועדון מרצדס העולמי, כנראה ששלי היא היחידה בעולם!!!

למזלי, היא אפילו מניעה עכשיו...

לא תיתן תמונה על הדרך למסוקרנים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...